Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema nr.6

QUOTE(smale @ 2012 06 05, 14:24)
Merginos, dar klausimas. Vakar per pietus vaikui sulasino lasiuku, kad dugna istirt (kiek suprantu, na vyzdi isplete). Vakar jis labai blogai jautes, bet pamiegojus sake mato gerai. Bet jam ir sian tie vyzdziai issiplete, maziau nei vakar, bet tikrai ne taip, kaip normaliai. Ir dabar isejes i kiema ziuriu susiraukes laksto, matyt akys jautrios sviesai. Cia normalu po paros taip? Nes mums gyd. sake, kad tik vakar bus visi nemalonumai g.gif

Aciu uz visus atsakymus 4u.gif

O kiek mazdaug kainuotu mums stiklai, na tie ploninti?  g.gif

Mano manymu tikrai normalu, nes dukrytei lasino ketvirtadieni, tai ji penktadieni vakare dar raukesi ir savaitgali dar didesni vyzdziukai buvo. O pries tai kai karta buvom tai vyzdziai skirtingi apie 10 dienu buvo, jau ir buvau sustresavus, bet suvienodejo.
Atsakyti
As irgi manau normalu, maniskiui irgi pora dienu akytes jautresnes buvo, vis prasydavo uztraukt uzuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2012 06 05, 14:24)
Merginos, dar klausimas. Vakar per pietus vaikui sulasino lasiuku, kad dugna istirt (kiek suprantu, na vyzdi isplete). Vakar jis labai blogai jautes, bet pamiegojus sake mato gerai. Bet jam ir sian tie vyzdziai issiplete, maziau nei vakar, bet tikrai ne taip, kaip normaliai. Ir dabar isejes i kiema ziuriu susiraukes laksto, matyt akys jautrios sviesai. Cia normalu po paros taip? Nes mums gyd. sake, kad tik vakar bus visi nemalonumai g.gif

Aciu uz visus atsakymus 4u.gif

O kiek mazdaug kainuotu mums stiklai, na tie ploninti?  g.gif

nuo akiu priklauso per kiek laiko issivaiksto tas vyzdziu pletimas
o stiklai bijau pameluot ar ne po 120 uz vnt, tik neimkit su visom super duper apsaugom- uztenka paprastu plonintu. siti gi musu paskutiniai super su viskuo- nuo kompo nuo teliko- tai varge kaip sunkiai jie valosi. ir paskui susiraizo ta danga ir bla bla bla

o del keitimo daznumo- paprastai kazkur kas pusmeti tikrinames pas gyd, paziuri ar nera pokyciu akytese ir stiklus- nu nes realiai juos labiau suraizo nei speja isaugt
remeliu taip daznai keisti nereikia,juos leciau isauga
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 06 05, 13:43)
o stiklai bijau pameluot ar ne po 120 uz vnt,

swoon.gif Jooo, akiniai tikra prabanga... doh.gif

Aciu merginos, nuraminot, kad cia jam viskas Ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2012 06 05, 14:50)
swoon.gif Jooo, akiniai tikra prabanga...  doh.gif

Aciu merginos, nuraminot, kad cia jam viskas Ok 4u.gif

Aha prabanga swoon.gif nors mes va metus su tais paciais isvaiksciojom, bet kaip rasiau stikliukai tai jau tragiski, bet maniske kai maziuke, tai pradzioj labai tuos akinukus "drozdavo", nusiiminedavo, i burna kisdavo, dantimis grauzdavo doh.gif tai prisidejo pati prie to. O jusiskis jau didelis, tokiu ciudu tikrai nedarys smile.gif

Man dar idomu, ar verta nusipirkus remelius Kaune, stikliukus detis Jonavoj, na, kad vazinet maziau. ir padare cia pernai mums labai greitai, per kelias dienas. juk jei remeliams kas nutiks, tai vis tiek tures garantija taikyt, jei ir ne pas juos stiklai deti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistake: 05 birželio 2012 - 14:29
QUOTE(Mistake @ 2012 06 05, 14:28)

Man dar idomu, ar verta nusipirkus remelius Kaune, stikliukus detis Jonavoj, na, kad vazinet maziau. ir padare cia pernai mums labai greitai, per kelias dienas. juk jei remeliams kas nutiks, tai vis tiek tures garantija taikyt, jei ir ne pas juos stiklai deti  g.gif

na del garantijos tai pabijociau
kaip supratau dedantieji stikliukus negarantuoja kaip elgsis ,,ne ju'' remelia doh.gif
paskui vieni ant kitu barsis
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2012 06 05, 14:28)
O jusiskis jau didelis, tokiu ciudu tikrai nedarys smile.gif

Niekaip nesuprantu kodėl, bet kuo maniškis didesnis, tuo akiniai jam greičiau susibraižo... doh.gif Nors nusiima tik eidamas miegoti.
Ryt einam tikrintis akyčių. Jaučiu, kad akinukus dėl susibraižymo teks keisti.
Tiesa, vakar jį prižiūrėjo dičkiai, nes nereikėjo į mokyklą. Skambina su aliarmais, kad mažius pametė akinių varžtelį. Vežėm per visą miestą remontui. Vakare radau ant kilimo tą varžtelį biggrin.gif Niekada nesidomėjau, kokia taikoma garantija, bet remontuoja paprastai net nepaklausę ir jokių čekiukų nepaprašę. Smagu, kai paklausus, kiek mokėti, atsako, kad nieko... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2012 06 05, 14:24)
SAVAM ir Prismoj tikrai turi tik greiciausiai tek apvaziuoti abi nes del dydziu stebuklingo pasirinkimo neturi jie vienoj optikoj

O dar kai norisi ne tik dydžio, bet ir gražios spalvos (nes pas mus dabar paprastučiai) balti, tai galiu visai nerast. Na bet šį kartą nusiteikus paieškoti, pirmą kart tai skubėjom labai nupirkt, nes atrodė, kad kuo skubiau jų reikia. Aišku ir reikėjo, o dabar kai dioptrijos tos pačios, tai bandysim ne tik tinkamus, bet ir gražius susirasti smile.gif
QUOTE(geruta @ 2012 06 05, 15:47)
na del garantijos tai pabijociau
kaip supratau dedantieji stikliukus negarantuoja kaip elgsis ,,ne ju'' remelia  doh.gif
paskui vieni ant kitu barsis

Apie tai nepagalvojau, gal tikrai, geriau vienoj vietoj viskas.

QUOTE(brasta @ 2012 06 05, 16:08)
Niekaip nesuprantu kodėl, bet kuo maniškis didesnis, tuo akiniai jam greičiau susibraižo... doh.gif Nors  nusiima tik eidamas miegoti.
Ryt einam tikrintis akyčių. Jaučiu, kad akinukus dėl susibraižymo teks keisti.
Tiesa, vakar jį prižiūrėjo dičkiai, nes nereikėjo į mokyklą. Skambina su aliarmais, kad mažius pametė akinių varžtelį. Vežėm per visą miestą remontui. Vakare radau ant kilimo tą varžtelį  biggrin.gif Niekada nesidomėjau, kokia taikoma garantija, bet remontuoja paprastai  net nepaklausę ir jokių čekiukų nepaprašę. Smagu, kai paklausus, kiek mokėti, atsako, kad nieko... wub.gif

Nu va, o aš jau galvojau, kad sekantieji geriau išsilaikys smile.gif Nes beveik nenuiminėja ji jų, čia tik gal prieš pora savaičių radau užmigusią ir ant pilvo užsidėjusią, ieškojau ieškojau, o aki suradau, net juokas paėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2012 06 05, 14:04)
Sveikos  4u.gif 
Buvom ketvirtadieni  tikrint akytes, antra karta po akinuku uzdejimo, tai situaciaj likus ta pati abi po +5,5. Kai po 5 men. nuo uzdejimo buvom, sumazejimas buvo po +0,5, tai labai ir si karta tikejausi, bet deja deja. Paliko ta pati akinuku stipruma +5 D, bet jau reikia keisti nes ir remeliai mazoki, ir stikliukai labai subraizyti. Pas save Jonavoj radom tik vienus, Centrostyle is plasmasiniu, http://www.centrosty...S/1240/6/Frames va siuos, bet kojytes buvo melynos, tai nepirkau, berniukiski jie man pasirode  blush2.gif bandysim Kauna sestadieni "sukuot", pries tai reiks pasiskambineti ir paklausineti kas ka turi. Gal kuri turejote ar turite si modeliuka? kazin kaip jie nesiojasi maziukams? maniskei rugpjuti bus 2, jie kaip tik nuo 2 iki 4 m.  O gal dar per rimti tokiai mazei  g.gif

imk 4u.gif

mano dukrytė nešioja tokius akinukus (ji už tavo pupą vyresnė 2 mėnesiais) mum jie labai liux thumbup.gif Mes pirkom REGOS optikoj prieš metus, bet dabar visai neseniai buvau Fielmen optikoj pirkau sau akinius nuo saulės, o konsultantė pamačius dukrytės akinius paklausė ar pas juos pirkom. Paskui išsiaiškinau, kad ir jie turi šitų rėmelių, berods 95 lt kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 06, 09:42)
imk 4u.gif

mano dukrytė nešioja tokius akinukus  (ji už tavo pupą vyresnė 2 mėnesiais) mum jie labai liux thumbup.gif  Mes pirkom REGOS optikoj prieš metus, bet dabar visai neseniai buvau Fielmen optikoj pirkau sau akinius nuo saulės, o konsultantė pamačius dukrytės akinius paklausė ar pas juos pirkom. Paskui išsiaiškinau, kad ir jie turi šitų rėmelių, berods 95 lt kainuoja ax.gif

Fainučiai jie ir man pasirodė, dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2012 06 06, 14:16)
Fainučiai jie ir man pasirodė, dėkui už info  4u.gif

va ant mano zuikio šie akinukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 06, 14:46)
va ant mano zuikio šie akinukai

user posted image

Oij kokia panelytė smile.gif Labai gražiai atrodo smile.gif Smulkutė, kaip ir maniškė smile.gif
Atsakyti