Įkraunama...
Įkraunama...

*Trumpa vestuvinė suknelė*

QUOTE(Ugnies_liepsna @ 2011 08 31, 08:24)
Cia reikia ziureti galanterijos parduotuvese, maciau senamiesty, bet nezinau ar ten buten tokia kaip eiti is traku stot. link vokieciu gatves yra parduotuvyte ir dar anksciau buvo panasiu prie vrm poliklinikos, bet kai viskas labai jau greit keiciasi, tos visos parduotuves tai bijau tiksliai rasyt  4u.gif

trakų gatvėj žinau tą parduotuvytę, pirkau ten skėtį labai didelį vestuvėm, bet tokio nebuvo ir niekur dabar tokio nerandu... matyt vasarą reikėjo ieškot mastau.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif as tai nusprendziau, jog tekesiu devedama tik trumpa suknele, kai netycia pamaciau sia zavia mergina...smile.gif pernai vasara smile.gif o kai mano vaikinas man pasipirso - pradejau rimciau dometis... ir pasirodo, nelabai yra tu trumpu sukneliu...geriausia iseitis - siutis smile.gif paskaitydama foruma, tuo dar labiau isitikinau user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 01, 20:10)
Labas merginos smile.gif as tai nusprendziau, jog tekesiu devedama tik trumpa suknele, kai netycia pamaciau sia zavia mergina...smile.gif pernai vasara smile.gif o kai mano vaikinas man pasipirso - pradejau rimciau dometis... ir pasirodo, nelabai yra tu trumpu sukneliu...geriausia iseitis - siutis smile.gif paskaitydama foruma, tuo dar labiau isitikinau user posted image

As istekeju ne pilnai pries menesi ir tekejau su trumpa suknele wub.gif ir esu nerealiai del to patenkinta wub.gif kai turesiu fotografu foto, imesiu pasirodyti smile.gif jei reikia siuvejos kontaktu (as vilniuje siuvausi), raskykit i az. Tikrai galiu rekomenduoti!
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 01, 21:10)
Labas merginos smile.gif as tai nusprendziau, jog tekesiu devedama tik trumpa suknele, kai netycia pamaciau sia zavia mergina...smile.gif 

Labai panasia viena mergaite parduoda smile.gif
http://www.manodrabu...stuvine-suknele
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 09 02, 08:52)
Labai panasia viena mergaite parduoda smile.gif
http://www.manodrabu...stuvine-suknele

laabai graži smile.gif ..
Atsakyti
Labai grazi 4u.gif
Atsakyti
Taip, grazi smile.gif tik man siek tiek brangoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 03, 17:39)
Taip, grazi smile.gif tik man siek tiek brangoka smile.gif

Jeigu siūsitės visą komplektą, kokį čia parduoda - gausis nedaug pigiau, bet už tai tiksliai pagal dydį mirksiukas.gif Aš siūčiausi. Ir savąją, kaip ne kartą minėjau - siuvausi.
Atsakyti
Vylabusle, kokia smagi jusu pirma nuotrauka smile.gif ir suknele jums labai tiko smile.gif be to, man labai patinka kitos spalvos detales balto apdaro ansamblyje... super... smile.gif labai noreciau, kad ir mano jaunikis butu su peteliske, o ne kaklaraisciu... reikes labai stengtis ir jam ipirsti sia ideja smile.gif

o kas liecia sukneles, kurios nuotrauka as idejau, tai as nenoriu butent TOS sukneles smile.gif ji man tiesiog padejo apsispresti, kad trumpa suknele kur kas graziau atrodo, nei ilga... su ja patogiau... be to, atrodai jauniau smile.gif (P. S. tai mano nuomone)
Atsakyti
Vau, vylabusle, kaip džiaugiuosi, kad jau pasirodėte!
Tikrai išskirtinė pora, ką jau čia ir bekalbėti... tokie žaismingi bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif Temoje apie transportą tuoj papostinsiu dar vieną foto, kur troleibusu važiuojame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 09 04, 10:26)
Jeigu siūsitės visą komplektą, kokį čia parduoda - gausis nedaug pigiau, bet už tai tiksliai pagal dydį  mirksiukas.gif  Aš siūčiausi. Ir savąją, kaip ne kartą minėjau - siuvausi.

Wau kaip grazu wub.gif , o kokie papuosalai, kokia grazi suknele, o sukuosena isvis superine, nuotrauka tobula, esate labai grazi pora. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti