Vicious_L, įdėtos Asos suknelės tikrai žavios. Paprastos, bet ne prastos, ir su tinkamai parinktais aksesuarais, batais, šukuosena ir puokšte atrodys puikiai
Dėl eBay, pirkčiau, jei suknelės nuotrauka būtų pateikta originali, o ne iš kažkur paimta. Plius, kad Asos'e galima gražinti jei kas netiko (dydis ar šiaip nusivylėt), o su eBay jau sunkiau būtų.
Kada pirkti irgi niekas negali pasakyti, dažnai su moterimis taip, kad nusipirko labai gražią ir patinkančią, o čia šast ir nauja kolekcija.
Na, aš gal nesu labai pilka pelytė, ir smarkiai iššaukiančiai nesirengiu, bet vestuvėms irgi nenorėčiau kažko labai smarkiai puošnaus. Plius, kas man atrodo neįprastai/negražiai (negražiai tai čia kažkaip keistai skamba, bet kitaip nemoku įvardinti), kai mergina turi kažkokį savo stilių, visada taip atrodo, visada jaučiasi gerai ir per vestuves jis pasidaro visai kitoks, vienas labai suvaržo ir tai matosi, tiesiog matosi, kad mergina ne savo amplua yra. (teko matyti savo grupiokę tokią). Taip kad reiktų rinktis pagal savo stilių, norus, charakterį ir pan.
Asmeniškai aš rinkčiausi iš 1-mos, 3-čios ir 6-tos (paskutinės)

4 (iššaukianti) graži, ir atviros krūtinės nebijau (tik klausimas kaip ten laikytųsi viskas), bet va jos nugara tai man nepatinka