Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

user posted image

ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS 

Aukštelkes  - Bubiu puse

poeme
zojux
Dovis
giedre.v
henrieta75
jova
masajugi
Rendi
rudenine
ragaina
astukas
vandenex81

Ginkunai

ambre
korisda
notyte
Cili
biesas66

Gegužiukai

astaes
kreizzy
tetis Evaldas
Mistika

Žaliukiu k.

laimingas

Medelynas

osera

Rekyvos puse

femme_fatale
bitute555
rasyte
makaliuks
rugstele

Pabaliai

nise
trylikta
airise
aulina
berže
gi2lux
seima is 5

Centras

janna
praeiviene

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Kužiai

Karolag

Radviliškio puse

Agnestar

Vijoliai

mylima2007

KAIRIAI 

Tuzinas

user posted image

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif
4u.gif
PASKUTINĖ TEMA ČIA
4u.gif
Atsakyti
Vat dabar aš pirma prisiregistruosiu tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja tema.

QUOTE(zojux @ 2011 05 25, 22:00)
Pas mane EPS150, kuri grieztai rekomandavo mano santechnikai (vertimo biesui nerasysiu) ir uz tai as jiems dekingas, kaip ir uz kitus teisingus, naudingus ir racionalius patarimus is ju praktikos.
kaip suprasti, kad ten aplink sienas per medziaga? Ar cia apie kompensacine juosta klausi? jei apie ja tai nori pasakyti pas tave jos NERA  doh.gif ??? Ar pas tave tokiu atveju yra sildomos grindys ar radijatoriai?

Mes dar tik ruosiames betonavimui, o tiksliau renkam informacija. Kazkaip niekur taip akivaizdziai neuzkliuvo uz akies ta kompensacine juosta. O pas tave nuotraukose labai viskas aiskiai matyti. Todel ir paklausiau.

Atsakyti
Registruojuos ir as.

Zojux buckis tau kad manes nepamirsti oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 25 gegužės 2011 - 22:07
QUOTE(zojux @ 2011 05 25, 21:18)
Ar pas betona gabalais sudalino? ten atsikrus kambarius, dideles patalpas, per puse....

Tokie kampu issilankstimai gaunasi ir del tos betonavimo technoligijos, nuo meistru ir dazniausiai, kiek "mano meistru" pasakojami ir matyti pavyzdziai buvo, tai nuo polistirolo. Speju, kad pas jus jis buvo EPS80.

polistiroloa kur apie pakrascius dejau 200 stiprumo 3cm storio ,o vidury, kur perdanga padubusi jau 5cm 150 ir ne silpnesni . betono sluoksnis visdelto apie pakrascius 4-5 cm o vidury jau 7 ar truputi daugiau, gal del to rietesi krastai ?
nors visa men langus uzdenges buvau ,kad pergreit nedziutu, bet matyt nepadejo. papildomai nelaisciau........
Atsakyti
Osera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2011 05 26, 06:06)
polistiroloa kur apie pakrascius dejau 200 stiprumo  3cm storio ,o vidury, kur perdanga padubusi jau 5cm 150  ir ne silpnesni . betono sluoksnis visdelto apie pakrascius 4-5 cm o vidury jau 7 ar truputi daugiau, gal del to rietesi krastai ?
nors visa men langus uzdenges buvau ,kad pergreit nedziutu, bet matyt nepadejo. papildomai nelaisciau........

Del polistirolo tai teisingai, kad nepajuokavote thumbup.gif , bet kazka ne iki galo visiskai teisingai matyt gavosi.

Siaip tai nezinau kodel taciau manau, kad geriausia butu buve vientisas vienodas betono sluoksnis, nes dabar jei dar vemdeliai yra, tai rigi ju gyliai neviendi.
O issiriete galbutu truputi ir maty del sluoksnio plonumo, gal del kitu gamtiniu salygu - skersveju ar kt. Seip tai jei jau labai trukdys tie izsivartymai tai galima juo "prisveisti", darbas yr, taciau ne is sunkiausiu, nes tas betonas po tuo uzleksciuotu sluokniu kaip trapus pyragas.

Dar karta noriu paklausti ar jus darete termo siules grindyse, t.y. atskirinejote kambarius, arba dideles erdves dalinote i gabalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 26 gegužės 2011 - 08:25
QUOTE(zojux @ 2011 05 26, 09:24)
Dar karta noriu paklausti ar jus darete termo siules grindyse, t.y. atskirinejote kambarius, arba dideles erdves dalinote i gabalus?

Kas yra termosiūlės? Jeigu tai, ką įsivaizduoju, nedarėme, man gražiau vientisumas, nors girdėjau patarimų kad geriau daryti, kad "neslankiotų" grindys.
Papildyta:
Užsukite į skelbimų skiltį: pigiau parduodamas polistirolas sienoms ir tuoj įdėsiu skelbimą, kad parduodu metalinius vamzdžius tvorai malkinei ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 26, 09:24)
Del polistirolo tai teisingai, kad nepajuokavote  thumbup.gif , bet kazka ne iki galo visiskai teisingai matyt gavosi.

Siaip tai nezinau kodel taciau manau, kad geriausia butu buve vientisas vienodas betono sluoksnis, nes dabar jei dar vemdeliai yra, tai rigi ju gyliai neviendi.
O issiriete galbutu truputi ir maty del sluoksnio plonumo, gal del kitu gamtiniu salygu - skersveju ar kt. Seip tai jei jau labai trukdys tie izsivartymai tai galima juo "prisveisti", darbas yr, taciau ne is sunkiausiu, nes tas betonas po tuo uzleksciuotu sluokniu kaip trapus pyragas.

taip, patalpos sudalintos, i diena po viena patalpa betonavau,.
pasiriete gal del nevienodo dziuvimo laiko. pakrasciai plonesni 1-2cm tai ir perdziuvo ir rietesi. nenumirsiu, perejau su 2,5m liniuote iki 0,5cm tai nieko baisaus gal
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2011 05 26, 10:52)
taip, patalpos sudalintos, i diena po viena patalpa betonavau,.
pasiriete gal del nevienodo dziuvimo laiko. pakrasciai plonesni 1-2cm tai ir perdziuvo ir rietesi. nenumirsiu, perejau su 2,5m liniuote iki 0,5cm  tai nieko baisaus gal

Jei sudalintos nuo polistirolo iki pat virsaus tai blogai. Del to ir auskciai persikeitineja ir pan.
O ta 0,5 cm reikes padaila darant lyginti su isliginamuoju misiniu
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 05 26, 10:22)
Kas yra termosiūlės? Jeigu tai, ką įsivaizduoju, nedarėme, man gražiau vientisumas, nors girdėjau patarimų kad geriau daryti, kad "neslankiotų" grindys.
Papildyta:
Užsukite į skelbimų skiltį: pigiau parduodamas polistirolas sienoms ir tuoj įdėsiu skelbimą, kad parduodu metalinius vamzdžius tvorai malkinei ir pan.

tai jei apie tai ka as turejau omenyje jus teisingai supratote lotuliukas.gif tai LABAI gerai padarete.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 26, 14:16)
tai jei apie tai ka as turejau omenyje jus teisingai supratote  lotuliukas.gif tai LABAI gerai padarete.

Na mandriau susukti jau turbut nebeimanoma! doh.gif Tai reikia tu termo siuliu ar nereikia? Taip ir nesupratau.... g.gif
Atsakyti
Kokius dejotes kaminus : plieninius ar keraminius (zidiniui). Mums plieninis kaip ir geriau del lengvumo nes noretumem montuoti virs zidinio. Kuom jie skiriasi? Man plieninis biski del zaibosaugos nelabai patikimas unsure.gif
Atsakyti