Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

QUOTE(Adeliutė @ 2011 09 06, 23:29)
Man Maximoj neatitiko apie 50proc. rožių. Taip ir neturiu ryškiai raudonų rožių, kreminės, oranžinės.

Bet čia turi omeny maximinių, t.y. olandiškų? nes kur būna iš lietuvių augintojų ūkių (labiau kalbu apie parduodamas Ermitaže, ne maximose), tai tų etiketės būna su vielutėms prisuktos ir žydintys žiedukai atitinka aprašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 07, 01:15)
Bet čia turi omeny maximinių, t.y. olandiškų? nes kur būna iš lietuvių augintojų ūkių (labiau kalbu apie parduodamas Ermitaže, ne maximose), tai tų etiketės būna su vielutėms prisuktos ir žydintys žiedukai atitinka aprašymą  4u.gif

Gaila, bet Maximose lietuvių augintojų rožių nebūna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 09 07, 00:15)
Bet čia turi omeny maximinių, t.y. olandiškų? nes kur būna iš lietuvių augintojų ūkių (labiau kalbu apie parduodamas Ermitaže, ne maximose), tai tų etiketės būna su vielutėms prisuktos ir žydintys žiedukai atitinka aprašymą  4u.gif

Taip, būtent smile.gif Kur su vielutėm prisukta, pirkau Bauhof, tai thumbup.gif rožė pasitaikė, ir nuotrauka labai atitinkanti realybę 4u.gif O vijoklinė raudona sympaty (irgi iš ten), antri metai pas mane, o žiedų niekaip nesulaukiu doh.gif Įtariu, kad mažokai patręšiau arba per tankiai prie kitų rožių pasodinau doh.gif
Atsakyti
Mano rozes vel puola amarai!....Jas vel purksti? Nes per vasara jau ju nebebuvo, tai maniau, kad ir nebebus, bet.. doh.gif Merginos, kaip atskiriate is skiepytu roziu isaugancius laukinius uglius? Ar gali jie ir virs skiepo vietos islysti? Atrodo, sodinau tokiam gylyje kaip reikia, bet lenda tokie itartinai stori kotai g.gif Ir dar, vijoklines paaugo gal po metra per vasara, is Sibyrkos, sodinau rudeni, ar normalu? Lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
reiktų pasiskaityti augintojų atsiliepimus apie kiekvieną atskirai. Turiu tokių, kurios išleidžia po vieną labai stipriai dominuojantį ūglį. Tarsi ne tam pačiam augalui priklausytų. Be tai tikrai ne erškėčio dalis.
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 09 09, 08:56)
Merginos, kaip atskiriate is skiepytu roziu isaugancius laukinius uglius? Ar gali jie ir virs skiepo vietos islysti? Atrodo, sodinau tokiam gylyje kaip reikia, bet lenda tokie itartinai stori kotai g.gif  Ir dar, vijoklines paaugo gal po metra per vasara, is Sibyrkos, sodinau rudeni,  ar normalu? Lauksiu patarimu 4u.gif

Aš iš Sibirkos pirkau kanadinę rožę Therese Bugnet, sodinau šiemet per Jonines, irgi išleido apie metro ilgio 2 stambius, šviesius ūglius ir prikrovė žiedų kekes ant jų, žydi gražiai. Pagal žiedus sprendžiu, kad ne laukiniai ūgliai rolleyes.gif (Bet tai pirmos mano rožės, žinių ne per daug...) Gal ir pas jus ne laukinis ūglis?
Atsakyti
4u.gif Auginu Therese Bugnet, man ji patinka ir šalčio nebijo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,prasau padekite,mano pirmametes rozes uzpuole zali vabaliukai,purskiau ir ukiniu muilu ir kokakola,bet nepadejo,pasakykite ka reik man nusipirkti kokios chemijos, ir nuo ko?beje,kai pirkau visai keliu centimetru nes jau roziu augintojai senai buvo issipardave,tai sake kitamet kraus ziedus,o siemet visos prazydo ir zydi istisai(floribundines)labai subujojo,tad bijau kad tik mano ziedams nepakenktu chemija,aciu lauksiu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2011 09 11, 08:58)
Laba diena,prasau padekite,mano pirmametes rozes uzpuole zali vabaliukai,purskiau ir ukiniu muilu ir kokakola,bet nepadejo,pasakykite ka reik man nusipirkti kokios chemijos, ir nuo ko?beje,kai pirkau visai keliu centimetru nes jau roziu augintojai senai buvo issipardave,tai sake kitamet kraus ziedus,o siemet visos prazydo ir zydi istisai(floribundines)labai subujojo,tad bijau kad tik mano ziedams nepakenktu chemija,aciu lauksiu patarimu.

jusu rozytes uzpuole amarai (tinka decis)
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 09 11, 10:31)
jusu rozytes uzpuole amarai (tinka decis)

drinks_cheers.gif arba actara rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti