Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2011 07 01, 00:27)

Na va, suskaiciavau birzeli, na vel be 3000 neissisuku  verysad.gif  doh.gif o juk ir sildymo nera, ir aukles  verysad.gif

Vis dar nepavyksta išsisukti, pasidedant santaupas? Jokių nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 07 02, 10:06)
Vis dar nepavyksta išsisukti, pasidedant santaupas? Jokių nėra?  g.gif

schmoll.gif verysad.gif Stabiliai isleidziu "pagrindinem srytim"- maistas, butas, masina, tt. Kadangi aukle ir sildymas "atsiminusavo" uztaisau prisikaupusias skyles: va, geg rubu sau ir vaikui nusipirkau, birz masina sutvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 02, 13:41)
schmoll.gif  verysad.gif Stabiliai isleidziu "pagrindinem srytim"- maistas, butas, masina, tt. Kadangi aukle ir sildymas "atsiminusavo" uztaisau prisikaupusias skyles: va, geg rubu sau ir vaikui nusipirkau, birz masina sutvarkiau.

Manau, gavus kitą išmoką, iškart bent 200 Lt įnešk į banko sąskaitą, be kortelės. Geriausia į kaupiamąjį ilgalaikį fondą. Aš, sudarau metams laiko, kad nenuiminėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 01, 21:47)
jeigu kiekvienos pasakyta zodi taip analizuot tai prie kiekvieno pasisakymo prikibt galima. Muse tik norejo pasakyt kad grazu, malonu ir siaip visokieriopai saunu vyra sutiko, o cia jau gilios isvados apie santuoka.

na tai ir sakau tuo momentu, kad yra viskas ok ir save pilnai realizuoji seimoje (moteriskasias savybes ta prasme), nekyla poreikis vertinti grazus tas vyras ar ne. Malonu bendravima tada suteikia pasnekovas, o ne lytis ar isvaizda.

Man tai dabar galvoja atostogas - kaip geriau jas praleisti, nes daugiau atostogu vasara neturesiu ( nebent kelias dienas dar vidury savaites laisvas pasiimsiu). O prie rugseji, jeigu ir imsiu atostogas, tai jos bus skirtos suruosti vaikus i mokykla, o ne poilsiui
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 07 02, 14:58)
Manau, gavus kitą išmoką, iškart bent 200 Lt įnešk į banko sąskaitą, be kortelės. Geriausia į kaupiamąjį ilgalaikį fondą. Aš, sudarau metams laiko, kad nenuiminėčiau.

Dabar tikrai neturiu ko perkelinet ir sliept nuo saves schmoll.gif Duok Dieve isgyvent unsure.gif Liepa suplanuota uz 1800 daugiau neturesiu nei cento. Ilgalaikes skyles, tfu-tfu lyg ir uzlopytos, tikiuosi pavyks su tiek prasisukt. Kur galima sumazint zemiau tu 1800 jau tikrai-tikrai nematau schmoll.gif O jei dar visgi mazei masazu reiks tai ir vel islaidos i kosmosa keliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 02, 23:25)
Dabar tikrai neturiu ko perkelinet ir sliept nuo saves  schmoll.gif Duok Dieve isgyvent  unsure.gif Liepa suplanuota uz 1800 daugiau neturesiu nei cento. Ilgalaikes skyles, tfu-tfu lyg ir uzlopytos, tikiuosi pavyks su tiek prasisukt. Kur galima sumazint zemiau tu 1800 jau tikrai-tikrai nematau  schmoll.gif O jei dar visgi mazei masazu reiks tai ir vel islaidos i kosmosa keliaus  biggrin.gif

1800 normalu. 4u.gif Kai pagalvoji daug pinigų, bet kai pradedi leisti-tai tirpste tirpsta.
Vakar vakare dingo elektra ir nebuvo iki šiandien 13 val. O tai reiškia, kad vyksta priverstinis žiaurus taupymas. Jei nėra elektros, pas mus nėra nieko. Net vandens. Sėdi, kaip durna be nieko. Nei plautis, nei tvarkytis, nei valgyt gamint. Išvis nieko.
Supirkau jubiliejui vyną, šampaną ir gaivius gėrimus, čipsus, grietinėlė vaikų ledams. Viskas su akcijom. Susitaupė. 4u.gif Žiaurus reikalas tie baliai. ohmy.gif Vaikai jau pradejo doroti pirkinius. Sultis, čipsus. tongue.gif Retai gauna šitų nesąmonių, tai labai nori.
Švesim namie, tai bus taupiau.
Dėl masažiukų.. O jei pabandytum internete išmokt masažą daryt vaikui? Manau, tikrai įmanoma. Kai maniškėm darė-nu nieko ten blatno. Ir jėgos nereik daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 03 liepos 2011 - 12:11
QUOTE(Shoko @ 2011 07 03, 12:08)
Dėl masažiukų.. O jei pabandytum internete išmokt masažą daryt vaikui? Manau, tikrai įmanoma. Kai maniškėm darė-nu nieko ten blatno. Ir jėgos nereik daug.

kudikio masaza moku, jai jau kazkokio spec reikia, stebejau poliklinikos masazuotoja- visai kitaip daro.

jo, 1800 skamba padoriai unsure.gif bet tik skamba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 01, 15:29)
Ei, ei smile.gif
Tai pagal jus istekejusi moteris/vedes vyras tolygu mirciai? Man malonus bendravimas su priesingos lyties asmeniu tikrai daug dziaugsmo nesa. ir tai neturi nieko bendro su seimos santykiais.

Flirtas valdo pasauli smile.gif

man paflirtuot labai labai svarbu, niekur toliau neinu, bet šeimoje moteriškosios pusės nesu realizavusi... Kitaip tariant, vyriško dėmesio šeimoje trūksta. Taip kad manau, bekasė kažkiek teisi. Vargu bau, turėdama viską, ko reikia, iš savo vyro, aš taip labai norėčiau flirtuot su kitais.
Bet PAGALVOJIMAS apie kitą vyrą, kad jis vertas grieko, išvis neturi nieko bendra nei su flirtu, nei su santykiais šeimoje - tai tik įrodymas, kad žmogus dar gyvena, neapako ir neiškvėšo... mano nuomone.

Apie taupymus. Nu ką, 150 lt minuse - išlėkė viena iš Kaune darytų plombų. Net nieko nedarant. Jei neskubėčiau, galėčiau reikalaut, kad įdėtų nemokamai, bet skubu - trečiadienį karate stovykla. Kaip viliuosi, kad priims dantistė vilniuje, bet tai šansų - dvi dienos, kad per ją turės "langeliuką"... ir bus daugiau nei 150 lt minuse, nes reiks vėl mokėt už tą patį darbą... sekasi. kaip visada
Atsakyti
Stripuli, kazkas negerai su ta flylady unsure.gif Tiesa tik du punktus perskaiciau: visada nakciai palikt svaria virtuve ir be gailescio mest senus, nenaudojamus daiktus. Tai vat. Sutvarkiau virtuves spinteles (virtuves komplektas pas mane ekstrimaliai mazas, tarkim 2/3 yprasto, gal dar maziau). Na tuscia blink.gif Dvi visiskai tuscios spinteles liko blink.gif Dar pora dienu ir sedesiu tarp tusciu lentynu ir spintu unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergiona, maisto temoj raset kad beveik neisleidziat groziui/kosmetikai, gal galit placiau apie saves prieziura 4u.gif
Zadejau ir as apsiramint su savo islaidom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 03, 14:45)
Mergiona, maisto temoj raset kad beveik neisleidziat groziui/kosmetikai, gal galit placiau apie saves prieziura 4u.gif 
Zadejau ir as apsiramint su savo islaidom blush2.gif

apie saves prieziura- negaliu, galiu apie saves NEprieziura. blush2.gif Pedikirius/ manikiurus moku pati, netobulai, bet pasidarau (nesakau, kad baisiai reguliariai, bet...) Kremus ziemai rankom perku pigiausius (2-3-4lt), svarbu su glicerinu. Long-term nepastebejau JOKIO skirtumo. Visokie sveitimai- veido, kuno- kadangi megstu pagulet vonioje, tai oda isbrinksta, nereikia pilingo, su kietesne kempine puikiai nusivalo. Veidui- jei reikia, irgi pigiausia krema, irgi skirtumo nematau. Dekoratyvines kosmetikos beveik nenaudoju: pudros man nesuvokiamas dalykas, nuotraukoje grazu, bet kai is arti zmogus blink.gif (bet cia tik mano nuomone, jokiu budu nesakau kad ji teisinga), tusas (AVON), akiu pestukas. Antakiu sutvarkyt nemoku, einu i kirpykla, dazau plaukus (anksciau sruogom, dabar dazniau teks, nes visa galva, tai bus kokie gal jau 3-4k metuose). Esu bandzius daug tikrai brangios ir kokybiskos kosmetikos, garsiu firmu (giminaitis is JAV dirba suoje srytyje)- skirtumo nepastebejau, tiksliau ne. Pastebejau tusas uz kokiu 150lt (is akies dolerius permetu) nuo tuso uz 15lt skyriasi, bet tusas uz 60lt nuo tuso uz 15lt- nei kiek. Turiu ir dabar tos brangios kosmetikos ir kvepalu atsargu, nenaudoju. Na ne man tai, tingiu biggrin.gif Jei uzsimanai kazkuo- kelias braskes sutrini- kauke ne ka prastesne blush2.gif

Tai vat: prisiziuriu minimaliai. Trys pagrindines priezastys: 1) mano seimoje praktiskai niekas nesidazo (isskyrus teta), tai nesusiformavo iprotis 2) teta visa gyvenima dazosi (ta brangia, kokybiska kosmetika), mano mama uz ja vyresne- ne. Spekit dabar, izengus 6 desimtmeti, kurios oda atrodo geriau. 3) nesu grazi, man graziai atrodo pasidaziusios grazios moterys, o negrazios ir dar pridazytos blush2.gif ("dazosi" turiu omeny naudoja kremus, kosmetika, tt-placiai) Atrodau g.gif Figura-gera (be jokios prieziuros), rankos- pusietinos, ypac vasara, kai su panom smeli kapstau, veidas g.gif galetu buti geriau, bet jau ka Dievas dave.

Labai zaviosi tom, kurios nori save visapusiskai priziuret, netingi, skiria tam laiko ir pinigu, bet realiai manau efektas minimalus, o long-term gali buti ir neigiamas, nes mazai kas pas mus iperka tikrai gerus kremus, tt, o S ant saves uztept ir tiketis grozio vargu ar verta ax.gif

Apibendrinant: jei gali skirt kelis simtus kas men, REGULIARIAI pirkt brangia kosmetika, lankyt grozio salonus- valio. Jei ne- ar ismesi kelis simtus, ar uz kelis litus baziniu dalyku supirksi- skirtumo jokio. Malonumas vienam kitam masazui ar kaukei ar dar kam nueit, bet naudos nera.

Cia tik mano nuomone, gal klystu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 liepos 2011 - 15:17
na cia turbut priklausomai nuo odos , pavyzdziui mano oda sausa, todel esu priversta pirkti gera drekinanti krema kuris kainuoja 120-150lt , kartais pasiseka ir randu ta pati krema pigiau ne parduotuvese biggrin.gif o pigus kremai tokio efekto nesuteikia- bandziau. rezultate labai greitai pasimato serpetojancios odos plotai, todel nebesigilinu i sia tema ir noredama kad veidas butu grazus perku drekinanti krema toki koks man tinka.
krempudra 160lt blush2.gif , pigi atrodo baisiai tiek nuotraukos etike gyvai. gera krempudra, jei jos uztepta minimaliai ir graziai lygiai atrodo graziai. bet velgi tai pavyksta ne is karto. todel kas neturi igudziu gali but sunku biggrin.gif
akiu tusas kad tiktu mano jautriom akim paprastai kainuojantis 80-100lt

ranku krema atradau uz 17lt kuris man labai patinka tai jau ilga laika nekeiciu

aisku sios islaidos ne pastoviai, bet... susideda. taciau tai kaip ir viskas is dekoratyvines ir kremu.. viena ka dabar darau tai perku tuos dalykus kuriuos naudoju, anksciau turedavau 10 lupdaziu , 3 spalvu akiu tusus ir dar visko ko realiai net nenaudojau biggrin.gif
lupdaziu nenaudoju beveik, kartais "uzeina" nusiperku. piestuku- nenaudoju. na dar kremas kunui, duzo zele, sampunai, kaip bebutu reikia- susideda. bet buna menesiu kai islaidos kosmetikai 0lt biggrin.gif kaip pavyzdziui bus liepa biggrin.gif bet birzeli soktelejo nes buvo daug kas i pabaiga. manikiuras, antakiai- 1k/men kirpykloje. pedikiuras- pagal nuotaika ir galimybes, paciai nugara paskausta ir nemoku graziai smile.gif kazkaip moteriai reikia kazko kiekvienai pagal save aisku g.gif vis sakau pataupysiu sioje vietoje nu bet va labai noriu kvepalu dabar blush2.gif

Mergiona, visos moterys grazios, tik vienom reikia daugiau pastangu tam groziui atskleisti o kitoms maziau biggrin.gif man grazi moteris yra tvarkinga moteris. santuriai pasidazius, su skoningai udazytais arba naturaliai graziais plaukais, sutvarkytais nagais, tvarkingais drabuziais ir pan. kartais moteris buna lyg ir negrazuole bet isskirtine savo stiliumi, subtilumu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 03 liepos 2011 - 15:37