QUOTE(Malena @ 2011 07 03, 14:45)
Mergiona, maisto temoj raset kad beveik neisleidziat groziui/kosmetikai, gal galit placiau apie saves prieziura
Zadejau ir as apsiramint su savo islaidom
apie saves prieziura- negaliu, galiu apie saves NEprieziura.

Pedikirius/ manikiurus moku pati, netobulai, bet pasidarau (nesakau, kad baisiai reguliariai, bet...) Kremus ziemai rankom perku pigiausius (2-3-4lt), svarbu su glicerinu. Long-term nepastebejau JOKIO skirtumo. Visokie sveitimai- veido, kuno- kadangi megstu pagulet vonioje, tai oda isbrinksta, nereikia pilingo, su kietesne kempine puikiai nusivalo. Veidui- jei reikia, irgi pigiausia krema, irgi skirtumo nematau. Dekoratyvines kosmetikos beveik nenaudoju: pudros man nesuvokiamas dalykas, nuotraukoje grazu, bet kai is arti zmogus

(bet cia tik mano nuomone, jokiu budu nesakau kad ji teisinga), tusas (AVON), akiu pestukas. Antakiu sutvarkyt nemoku, einu i kirpykla, dazau plaukus (anksciau sruogom, dabar dazniau teks, nes visa galva, tai bus kokie gal jau 3-4k metuose). Esu bandzius daug tikrai brangios ir kokybiskos kosmetikos, garsiu firmu (giminaitis is JAV dirba suoje srytyje)- skirtumo nepastebejau, tiksliau ne. Pastebejau tusas uz kokiu 150lt (is akies dolerius permetu) nuo tuso uz 15lt skyriasi, bet tusas uz 60lt nuo tuso uz 15lt- nei kiek. Turiu ir dabar tos brangios kosmetikos ir kvepalu atsargu, nenaudoju. Na ne man tai, tingiu

Jei uzsimanai kazkuo- kelias braskes sutrini- kauke ne ka prastesne
Tai vat: prisiziuriu minimaliai. Trys pagrindines priezastys: 1) mano seimoje praktiskai niekas nesidazo (isskyrus teta), tai nesusiformavo iprotis 2) teta visa gyvenima dazosi (ta brangia, kokybiska kosmetika), mano mama uz ja vyresne- ne. Spekit dabar, izengus 6 desimtmeti, kurios oda atrodo geriau. 3) nesu grazi, man graziai atrodo pasidaziusios grazios moterys, o negrazios ir dar pridazytos

("dazosi" turiu omeny naudoja kremus, kosmetika, tt-placiai) Atrodau

Figura-gera (be jokios prieziuros), rankos- pusietinos, ypac vasara, kai su panom smeli kapstau, veidas

galetu buti geriau, bet jau ka Dievas dave.
Labai zaviosi tom, kurios nori save visapusiskai priziuret, netingi, skiria tam laiko ir pinigu, bet realiai manau efektas minimalus, o long-term gali buti ir neigiamas, nes mazai kas pas mus iperka tikrai gerus kremus, tt, o S ant saves uztept ir tiketis grozio vargu ar verta
Apibendrinant: jei gali skirt kelis simtus kas men, REGULIARIAI pirkt brangia kosmetika, lankyt grozio salonus- valio. Jei ne- ar ismesi kelis simtus, ar uz kelis litus baziniu dalyku supirksi- skirtumo jokio. Malonumas vienam kitam masazui ar kaukei ar dar kam nueit, bet naudos nera.
Cia tik mano nuomone, gal klystu