QUOTE(L@imužė @ 2011 09 16, 10:33)
Mamkaa, ačiū neužteks - reiks ir pasirodyt
Parodysiu kaip toliau sekasi su "broliuku" susidraugaut
Butinai pasirodysiu, jau visi seimynai numezgiau po pora kojiniu. tik su atnarom kankinuosi, niu nesigauna man grazi ta kojines dalis.
Grazus draugystes su "broliulu" rezultatas
QUOTE(une @ 2011 09 16, 13:57)
parodysiu savo pirma blyna
visai visiems seimos nariams per didelis

bet uz tai ivertintas puikiai ir jau sarasiukas sudarytas kam kokios spalvos ir kokio ilgio ausyciu reikia
dziaugiuosi, kad turesiu dabar , kad ir ne iki galo vykusi varianta-dabar pasiskaiciuot ir nusprest kaip ir ka daryti bus lengviau
Kokie cia siulai? kiek akiu dejote, kad visiems per didele? Siandien ir as pirkau siulu tokiai kepurei, bandysiu megzti, tik nesinori siulu sugadinti, o ardyri baisiai nemegztu.
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 16, 16:33)
mano megztinukas,visas tuck rasteliu,nieko ypatingo,bet siltas,minkstas,mielas visai man paciai
Tikrai, kad mielas
As turbut niekada tokio nenusimegziu, nes nemoku pataikyti akiu skaiciaus, tiek rankom tiek masina mezgant. Kiek dejote akiu nugarai ir priekinem dalim? turiu faino plono siulo, visai noreciau kazko panasaus?
Kepurei pirkau siuos siulus
http://yarni.ru/shop..._baby_wool.html , gal esate kuri mezgusi is ju ka nors? Pirkau du matkelius, kazin uzteks kepurei su ausytem? Tikiuosi masina megz, nebus per stori