Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 05 27, 14:59)
thumbup.gif O penktadienį irgi bus thumbup.gif
Tai tu šiandien pradedi jau stimuliaciją? 4u.gif

O tu gal turi minčių penktadienį važiuoti bigsmile.gif .
Taip, šiandien pirmas dūris bus.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 05 27, 14:59)
Pasvajosiu dabar apie tokius skaičiukus. 5175, nu nerealu, gal tikrai sulauksiu kada tokių wub.gif

Net neabejoju, kad sulauksi smile.gif . Užsispyrimo, kaip ir daugeliui iš čia, juk netrūksta ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 27, 16:22)
O tu gal turi minčių penktadienį važiuoti bigsmile.gif .
Taip, šiandien pirmas dūris bus.

Su startu assa.gif
Aš važiuosiu pirmadienį, jau susiskambinau 4u.gif Nebent man lieptų dar atvažiuoti ir penktadienį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 27, 15:25)
Su startu assa.gif
Aš važiuosiu pirmadienį, jau susiskambinau 4u.gif Nebent man lieptų dar atvažiuoti ir penktadienį hihihi.gif

Jau laukiu pirmadienio ir žinių gerų iš tavęs. Pirmadienį gal su Rute susitiksit biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 27, 16:29)
Jau laukiu pirmadienio ir žinių gerų iš tavęs. Pirmadienį gal su Rute susitiksit biggrin.gif .

Kad žinotum, kaip aš tikiuosi gerų žinių, na bent jau ne blogų bijau.gif
Aha Rute tai tikrai važiuoja, bet manau kad dar atsiras ir daugiau 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 27 gegužės 2011 - 15:33
QUOTE(egk @ 2011 05 27, 15:31)
Aha Rute tai tikrai važiuoja, bet manau kad dar atsiras ir daugiau 4u.gif

Tai visas būrys vėl ten sugūžės lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Sėkmės visoms 4u.gif .
Atsakyti
As bandysiu grizineti 8-ai ciklo dienai,tai LT prabusiu tas tris savaites.Po isodinimo gal iseis pora savaiciu ar siek tiek maziau.Pirma:nenoriu skraidyt iskart po isodinimo,antra -jei reiks hcg ar prg,man LT tas paprasciau pasidaryt,trecia-LT yra ka veikt (pvz tuo paciu turiu misija-isirengti buta,o turiu tik sofa,lova ir nesudetas grindis smile.gif ) Tai va,ir reikalus susitvarkau ir spesiu pasilepinti lietuviskom braskem ir artimuju demesiu tongue.gif Ir siaip visais maloniais dalykais kaip manikiuras,pedikiuras etc.Gal i kokia sanatorija ar ramiai prie ezeriuko po ikelimo nuvaziuosiu,nezinau.Priklausomai,kiek bute liks reikalu.Dauguma ju aisku MB darys,mano tik pirkiniai,spalvos ir t.t.

Egk,aisku kad taip ir atsitiks.
Del enzymu-tai manau nieko blogo nebus,jei rimtai uzsieniuose panos juos profilaktiskas del persileidimu valgo.O kadangi pas tave keli kibimai buvo ,vietoj taves valgyciau ir as.Tik jei pradet tai pradet,bent keli menesiai iki proceduros,nes nemanau,kad kelios savaites ka pakeistu.
Atsakyti
Ačiū, Rute už naujus namelius. Registruojuosi ir aš, nors ir negreit veiksmai pas mane nusimato.
Vilte-kns laikau kumštukus už tavo stipruolius.
Visoms startuojančioms linkiu didžiausios sėkmės, nes ir jos šiuo atveju reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 27, 15:31)

Būtent tai ir aš turėjau mintyse mirksiukas.gif , kiek gi galima čia su tom blogom žiniom žaisti tongue.gif .
Pramiegojau pirmo dūrio laiką biggrin.gif .
Atsakyti
sveikos mergaites,oho kiek prikalbejot per pora dienu.Labai daug nesiplesiu nes tik ka gryzau is LV ir nusikalus doh.gif o ir maziui kazko kelione nepatiko,pradejo pilvuka truputi maudenti...Todel noriu eiti prigulti ir paglostyti nestuke.gif
Taigi prisiduodu : mes jau dideli 8mm ax.gif ir jau plaka musu sirdute wub.gif ,mes atitinkam 7sav +3d. thumbup.gif Esu begalo be krasto laiminga,sulaukiau sveikinimu is Treiso ir komandos, jie visi ten:super
Nezinau kokios pas mus skyrelyje naujienos blush2.gif ,rytoj pasiskaitysiu.Bet visoms sekmes kuriame etape bebutumete 4u.gif
P.S Ela uzmaciau tavo naujienas,tu tik nepergyvenk mazule,glostyk pilveli ir kalbink savo maziu,jam dabar labai reikia tavo padrasinimo(aisku ir tecio mirksiukas.gif ).Zinok as kaip buvau po pirmo vizito issigandus kad maziuko nesimato tai narsiau inter. kada panos pirma karta pamato embriona...zinok kiek daug atveju kad tik 8-9sav.,o buna kad jau daktarai kaip ir nuraso nestuma-o mazius poks ir islenda is savo sleptuves visame grazume su graziai plakancia sirdele,kitose salyse zinok net echo pirmo be 12sav.nedaro,nes daznai nieko nemato o tada tik mamoms pergyvenimai.Taigi viskas bus gerai ir isgirsi ta mazute sirdute wub.gif
Ai dar uzmirsau Rutei padekoti uz naujus namelius,labai tikiuos ir linkiu kad uzderetu daug nestuke.gif
Dabar tikrai begu miegucio,labanakt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 27, 19:47)
Taigi prisiduodu : mes jau dideli 8mm ax.gif ir jau plaka musu sirdute wub.gif ,mes atitinkam 7sav +3d. thumbup.gif Esu begalo be krasto laiminga,

thumbup.gif jūsų naujienos, labai gera skaityti tokias jas:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 27 gegužės 2011 - 20:35
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 27, 17:04)
Egk,aisku kad taip ir atsitiks.
Del enzymu-tai manau nieko blogo nebus,jei rimtai uzsieniuose panos juos profilaktiskas del persileidimu valgo.O kadangi pas tave keli kibimai buvo ,vietoj taves valgyciau ir as.Tik jei pradet tai pradet,bent keli menesiai iki proceduros,nes nemanau,kad kelios savaites ka pakeistu.

Malonūs tie tavo rūpestėliai čia bus 4u.gif
O enzimus pirksiu skubiai, kaip tik turiu laiko panaudoti 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 27, 19:27)
Būtent tai ir aš turėjau mintyse mirksiukas.gif , kiek gi galima čia su tom blogom žiniom žaisti tongue.gif .
Pramiegojau pirmo dūrio laiką biggrin.gif .

Nieko tokio 4u.gif Dabar galėsi kitus leistis tokiu pat metu 4u.gif

QUOTE(sonny27 @ 2011 05 27, 20:47)
mes jau dideli 8mm ax.gif ir jau plaka musu sirdute wub.gif ,mes atitinkam 7sav +3d. thumbup.gif Esu begalo be krasto laiminga,sulaukiau sveikinimu is Treiso ir komandos, jie visi  ten:super

Išsivaizduoju, kokie jūs laimingi thumbup.gif Ir toliau aukit taip pat sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Sony27, kokia faina akimirka ir jausmas neispasakytas, ar ne? Sveikinu, dziugiu labai 4u.gif
Atsakyti