Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 06, 13:48)
darbe jis , daug zmoniu tai nelabai galejo emocijas rodyt,bet supratau,kad jam sokas,laimingas, labai,sako griztu namucio,tai laukiu dabar:)))))) lotuliukas.gif

Sveikinu, buciuoju, as jau isivaizduoju, kaip jus jauciates - NREALIAI FAINA !!!
drinks_cheers.gif clap.gif clap_1.gif group.gif nestuke.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 06 06, 14:07)
Sveikinu, buciuoju, as jau isivaizduoju, kaip jus jauciates - NREALIAI FAINA !!!
drinks_cheers.gif  clap.gif  clap_1.gif  group.gif  nestuke.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif

aciu:*
Atsakyti
vilte-kns sveikinimai! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 06, 12:32)
mergaites, mano hcg 354,8
nesitikiu ,netikiu,netikiu

thumbup.gif Sveikinu !!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 06, 13:10)
Kiek visokiu nuotaiku sioj temelej-vienur dziaugsmas,kitur skausmas.

Vilte,dziaugiuosi,sveikinu  4u.gif

Kamelija2,zinau ka tai reiskia,jausmas ir skausmas baisiau uz baisu.Bet lygiai taip pat zinau,kad tai praeina.Ateis diena,kai bus lengviau,kai vel planuosis ir vel galvosis.Kuo lengviau tos dienos islaukti 4u.gif

T.Keberiokst truputuka suklaidinau tave su savo zinutes. Neteisingai perkeliau Elos33 zinute blush2.gif As ja norejau palaikyti ir palinket stiprybes. Taip, kad tie tavo grazus zodziai skirti jai.
Atsiprasau, kad suklaidinau smile.gif man aciu D dar neteko patirti tokio skausmo. Tad tik galiu isivaizduoti kaip yra sunku toms, kurios tai patyre
Atsakyti
Supratau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 06, 01:32)
mergaites, mano hcg 354,8
nesitikiu ,netikiu,netikiu

Viltuze, kokia laime!!! Sveikinu nuosirdziausiai! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kokie atgije namuciai mirksiukas.gif

Vilte, nuosirdziausi sveikinimai, as visoms, kurioms pasiseka, sakau, kad to nusipelnete, nes taip ir yra!!! tu tikrai to nusipelnei, labai dizaugiuosi uz jusu seima wub.gif

O as po LV...pralaukiau siandien 2 val, kol prieme doh.gif kadangi pas mane jokiu pojuciu leidziantis gonali nera, tai pergyvenau, kad niekas neauga...o is tikruju vienoje kiausideje apie 8 folius, kitoje 4. dydis 11-13, tik neaisku ar visu, nesupratau is gydytojo ir tik isejus sugalvojau, kad reikejo paklausti doh.gif gleivine 9, tai gydytojas visumoje patenkintas.. blush2.gif paskyre nuo rytojaus po 150 gonalio, plius leistis blokuojancius...ko as labai issigandau, nes pamaciau svirksta ir didele adata, del to jau baiminuosi kap ten mums su vyru rytoj pavyks susileisti...kita apziura ketvirtadieni, punkcija pirmadieni, nors gali buti ir sestadieni...nors gydytojas del to abejoja...tai tokios naujienos mano fronte 4u.gif

P.s. skaiciau apie Ela...neturiu zodziu, labai skaudu ir gaila, ir neteisinga...noriu palinketi stiprybes ju seimai...nuosirdziai linkiu "issilaizyti" zaizda ir vel stoti i kova 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 06 06, 16:02)
Viltuze, kokia laime!!! Sveikinu nuosirdziausiai!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu mergyt labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 06, 04:07)
mergaites o skaiciuojasi nestumo laikas nuo isodinimo dienos ar nuo paskutiniu mmm pirmos dienos?

Dar karta sveikinu ir sitoj temutej!!! Ir dar karta manau, kad pas tave bus poryte, nes musu skaiciai beveik identiski 4u.gif
O nestumas skaiciuojasi nuo mmm pirmos dienos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 06 06, 18:00)
Dar karta sveikinu ir sitoj temutej!!! Ir dar karta manau, kad pas tave bus poryte, nes musu skaiciai beveik identiski 4u.gif
O nestumas skaiciuojasi nuo mmm pirmos dienos mirksiukas.gif  4u.gif

aciu zubriuka labai wub.gif
jai du tai dar labiau turiu dziaugtis,
man snd lygiai 4 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 06 03, 20:56)
Sveikos mergaites,laimes jums ir sekmes  nestuke.gif .Musu mazylis nustojo vystytis,taip ir nepamaciau sirdeles....  cray.gif Kad niekam netektu tai patirt...Atleiskit,kad isibroviau su savo liudnom ziniom...

Ela, širdele...tik dabar perskaičiau...taip tikėjau, kad viskas bus gerai...nėra paguodžiančių žodžių, stiprybės, tik laikas padės.
Atsakyti