Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 18:34)
Mergaites, noriu Jusu patarimo...  blush2.gif  Pasiemiau siandien anamneze (operacijos israsa), Treisui rugpjuti vesiu, kad zinotu ka man ten pjauste. Diagnoze parasyta lotyniskai, - cia supras be problemu. O vat visas chirurginis gydymas surasytas taip, kad as budama pusiau ruse niekaip neisversiu...  doh.gif  Ar bus labai negrazu, jeigu as jau pas Treisa budama bandysiu kazka jam skaityti ir vaizdziai rodyti...  lotuliukas.gif 
Tikrai neisivaizduoju kaip isversti tuos medicininius issireiskimus  unsure.gif

Aciu!  4u.gif

Manau, kad jam pakaks anamnezės, juk jis gydytojas ir puikiai supranta, su kuo tai valgoma mirksiukas.gif . Nereiks jam visų detalių tai jau tikrai smile.gif .

Ne anamnezę turėjau mintyse, bet diagnozę biggrin.gif , o jei tu pati pusiau rusaitė, problemų nebus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 08 birželio 2011 - 18:54
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 08, 19:49)
Manau, kad jam pakaks anamnezės, juk jis gydytojas ir puikiai supranta, su kuo tai valgoma mirksiukas.gif . Nereiks jam visų detalių tai jau tikrai smile.gif .

Tikiuosi, nors paskutinio su juo pokalbio metu, jis nesuprato, kodel nepasalino man kiausintakio, nors ir reikejo... Nesuprasi kas su manim dedasi: 2010 10 desinys kiausintakis pilnas skysciu, o kai jau 2011 03 darom LP kad ji pasalinti, jau uzdegimo nera..... Jeigu treisas pasakys, kad uzdegimas gali pasikartoti bet kada, reiskia dar viena operacija laukia, ir vel viskas nusikelia, o tas ir pikciausia verysad.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 18:53)
Tikiuosi, nors paskutinio su juo pokalbio metu, jis nesuprato, kodel nepasalino man kiausintakio, nors ir reikejo... Nesuprasi kas su manim dedasi: 2010 10 desinys kiausintakis pilnas skysciu, o kai jau 2011 03 darom LP kad ji pasalinti, jau uzdegimo nera..... Jeigu treisas pasakys, kad uzdegimas gali pasikartoti bet kada, reiskia dar viena operacija laukia, ir vel viskas nusikelia, o tas ir pikciausia  verysad.gif

Aciu  smile.gif

Niekada negali žinoti, kas mūsų laukia, bet duok D, viskas bus tau gerai ir neprireiks dar vienos operacijos 4u.gif . O kada pas Treijsą dabar?

Jau perskaičiau, kad rugpjūtį smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 08 birželio 2011 - 18:57
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 08, 19:56)
Niekada negali žinoti, kas mūsų laukia, bet duok D, viskas bus tau gerai ir neprireiks dar vienos operacijos 4u.gif . O kada pas Treijsą dabar?

Jau perskaičiau, kad rugpjūtį smile.gif .

Pirma susitikimas su juo buvo sausio menesi, tai vat jau pusmetis viskas tempiasi. kai paskaitau kaip kitoms mergaitems greitai pasiseka startuot, tai nervai nelaiko del mano tempo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 19:00)
Pirma susitikimas su juo buvo sausio menesi, tai vat jau pusmetis viskas tempiasi. kai paskaitau kaip kitoms mergaitems greitai pasiseka startuot, tai nervai nelaiko del mano tempo...  rolleyes.gif

Yra patarlė, neskubėk ir būsi pirmas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 19:34)
Mergaites, noriu Jusu patarimo...  blush2.gif  Pasiemiau siandien anamneze (operacijos israsa), Treisui rugpjuti vesiu, kad zinotu ka man ten pjauste. Diagnoze parasyta lotyniskai, - cia supras be problemu. O vat visas chirurginis gydymas surasytas taip, kad as budama pusiau ruse niekaip neisversiu...  doh.gif  Ar bus labai negrazu, jeigu as jau pas Treisa budama bandysiu kazka jam skaityti ir vaizdziai rodyti...  lotuliukas.gif 
Tikrai neisivaizduoju kaip isversti tuos medicininius issireiskimus  unsure.gif
gydytojas turėtų suprasti. Svarbu, kad žinotų kas padaryta (aš jam sakiau savais žodžiais ką man buvo operuojantis gydytojas sakęs). Paskui mes mano LP išrašą abu tyrinėjom. Gydytojas tą keprėplišką raštą lietuviškai parašytą irgi žiūrėjo. Aš daugmaž bandžiau versti į rusų kalbą pažodžiui, tai kai kurių lietuviškų keverzonių neįskaičiau. Gydytojas patyrinėjo į lapuką sakė - gerai nebeversk, aišku kas padaryta smile.gif Matyt pagrindinius terminus iš lapuko išsirankiojo pasižiūrėjęs hihihi.gif
Atsakyti
LediDiDi1, zinau..... blush2.gif Bet pati zinai, kaip mes to laukiam, visos smile.gif

Rute, tai vat ir as jau nusiteikusi ir pirstais parodyt ir pavertejaut... biggrin.gif

Man cia vakare bepjaustant krapus ziemai, kilo klausimas lotuliukas.gif Mergaites, kurios turi/tures po du kleckiukus, tai cia gaunasi identiski dvyniai ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 08 birželio 2011 - 21:17
QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 21:16)
LediDiDi1, zinau.....  blush2.gif  Bet pati zinai, kaip mes to laukiam, visos  smile.gif

Rute, tai vat ir as jau nusiteikusi ir pirstais parodyt ir pavertejaut...  biggrin.gif

Man cia vakare bepjaustant krapus ziemai, kilo klausimas  lotuliukas.gif  Mergaites, kurios turi/tures po du kleckiukus, tai cia gaunasi identiski dvyniai ar ne?  g.gif

Žinau, ir to man išvis negalima taikyt lotuliukas.gif . 1IVF buvo balandį, o dabar į pabaigą eina 2-asis. Tikiuos likimas manęs už nekantrumą nebaus biggrin.gif .

Parodysi pirštais, šiek tiek išversi ir bus thumbup.gif . Tikrai gyd. supras mirksiukas.gif . Dėl to mažiausiai jaudinkis.

Identiški man atrodo, kai skyla embrionas pusiau, ar kažkas panašaus. O iš dviejų embrioniukų bus dvyniai, bet neidentiški.
Atsakyti
Man cia vakare bepjaustant krapus ziemai, kilo klausimas lotuliukas.gif Mergaites, kurios turi/tures po du kleckiukus, tai cia gaunasi identiski dvyniai ar ne? g.gif
[/quote]

Krapai ziemai gerai thumbup.gif
Identiski dvyniai eina is kartos i karta.

Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 06 08, 20:16)
Man cia vakare bepjaustant krapus ziemai, kilo klausimas  lotuliukas.gif  Mergaites, kurios turi/tures po du kleckiukus, tai cia gaunasi identiski dvyniai ar ne?  g.gif

...O as iskart uzsinorejau svieziu bulviu su krapais ir kaimisko mociutes rugpienio thumbup.gif

Apie dvynius:
Jei yra apvaisinamos dvi kiausialastes-gimsta dizigotiniai dvyniai(nepanasus)
O kai pacioje vystimosi pradzioje gemalas pasidalina i dvi dalis-gimsta monozigotiniai dvyniai t.y identiski.
P.S. beje Treisas yra sakes kad buvo toks varijantas karta - isodino du embrionus, o per echo pamate tris zirniukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Vavuteee, nebijok, ten labai daug lietuvaiciu pacientu tarpe, o be to kiek supratau gydytoju demesys kitos salies barjera labai greitai panaikina. drasiau.
[/quote]

Aciu mergyt uz padrasinima ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Grazios dieneles smile.gif
Meryem kaip tau sekesi vakar?
Atsakyti