QUOTE(giekab @ 2006 03 04, 18:35)
Dianita o dabar koki suni augini?
kiek mazdaug per menesi reik skirti maistui islaidu briaro veisles suniui? jei ji auginai, turetum zinot?
dar labai idomu, kodel negalima kirpt briarui ant akiu uzkritusiu plauku?
o tai gal yra koks nors suo, kuriam nereikia kruviu ir nereik ilgai vaiksciot su juo lauke? nes kai blogas oras visai nesinori vaiksciot, tuo labiau, o suns kankint tai irgi nesinori...
dar galit parasyt, kurie sunys turi anksciau mano paminetas savybes ir kad butu namisedos, ta prasme, kad galeciau ramiai tv paziuret arba prie kompo pasedet? o suo nezystu prasydamasis i lauka?
jauciu kad mazai sansu issirinkt toki suni, su visom pageidaujamom savybem ir kad neturetu ne vienos nepageidaujamos

gal tada is kart reik imti vyresnio amziaus, kad nebutu labai aktyvus?
na kas nesuprato - tikriausia kad is situ zodziu ir galima suprast ne ta ka reikia (ne tais zodziais issireiskiau)

tai man reikia tokio suniuko - draugo, kuris butu visada salia, ka beveikciau.
o kadangi dabar daug laiko praleidziu mokydamasi ir bunu namie tai reikia tokio, kuris irgi megtu buti namie, kartu su seimininku, noriu su juo artimai bendrauti, o ta tv ir kompa, tikrai ne prie ko cia parasiau, juk nesedziu prie ju valandu valandas, jei kas mane taip suprato - tai labai atsiprasau
tecio teorija, kad suo turi lauke gyvent - man visai netinka!
Papildyta:
Dianita o dabar koki suni augini?
kiek mazdaug per menesi reik skirti maistui islaidu briaro veisles suniui? jei ji auginai, turetum zinot?
dar labai idomu, kodel negalima kirpt briarui ant akiu uzkritusiu plauku?