QUOTE(manjana @ 2007 04 11, 09:33)
Koliai taip pat aviganiai, ir veiklos, darbo jiems reikia. Tiesa, vaikų "ganymas" jiems baisiai patinka

Kai laikiau kolį, man jo vienintelis minusas (dėl ko antro šuns tokio nebepirkau) - tai jų lojimas, nes jie "šnekūs" šunys, o mane tai erzina
O veislynas, ir atrodo neblogas, Lietuvoje yra.
O gal zinote, ar jie turi internetini psl., nes kazkaip nepavyko aptikti

O man tas snekumas patinka

Draugai turejo koli, tai man labai malonus ir draugiskas suo pasirode, ir tuo paciu neblogas sargas.
O darbo jis tures, aisku ne tiek, kiek vilkui reiktu, nes vilkui reikia daug, sunkaus kruvio, tada jis jauciasi gerai ir psichika nestreikuoja, nes jau isitikinau, kad nieko nera blogiau uz nuobodziaujanti vilka
Papildyta:
QUOTE(forta @ 2007 04 11, 09:42)

sveikute,apie Skotu aviganius nezinau nieko,bet is siu veisliu-rinkciaus BERNA.Pati auginu tris bernus,jie dar jauni,bet kadangi auginu ir tris vaikus,tai geresniu vaiku draugu nezinau

,pries tai turejom kitu veisliu sunis,bet dabar supratau,kad Bernai seimos sunys

su savom isdaigom,labai meilus,draugiski..ir kas be ko labai grazus

.Parodose zmones sustoje zavisi jais,kai vezem skiepyt savo mazaja,praeidama pro sali moteriske sako-taip ir noris isbuciuot
Nu vat man irgi sie sunys - liuks

Bet ir koli labai patinka - nors persiplesk

, koli irgi juodo arba sokoladinio noreciau, turbut reiks leisti merginai savo isrinkt tarp siu dvieju suniuku nuotrauku, nes savybes daugmaz panasios
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 11, 09:45)
Na, nepasakyčiau, kad jų toks deficitas

o daugiau info rastum Bernų temoje

Mūsų ten daug ir galėtum daaaaug nuomonių išgirsti ir palyginti
Skaiciau, bet neuzmaciau jusu temeles, gal akys apraibo beieskant