Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(Dancer @ 2011 07 20, 18:25)
Sveikutės  4u.gif
Benice, Jūs labai graži moteris  wub.gif
Kostela, gražiai atrodote  thumbup.gif
Buvo kalbėta apie makiažo kainas ir kokybę..na pernai buvau pamergė ir dariausi makiažą, kainavo tik 50 lt, meistrė dirba mačiau su makeup forever kosmetika,nžn ar ji skaitosi gera..bet makiažas buvo nerealus, ir taip gavosi, kad miegojau su makiažu, tai atsikėlus šešėlių kontūrai ir spalvos buvo beveik nepakitę  thumbup.gif  nžn, kodėl taip pigiai, gal dėl to,kad ta meistrė neturi nuolatinės vietos, o važinėjanti yra..bet makiažas tikrai buvo geras smile.gif

Aš irgi girdėjau neseniai apie vieną scenos įvaizdžio kūrėją (iš esmės - stilistę, tik kitokio profilio), kuri padažo Makeup Forever kosmetika už 50 lt, ir dar atsiliepimai tokie stebuklingi... Ir šukuoseną už tiek pat padaro. Man pasirodė, ta, kurią man rekomendavo, dar neseniai dirba, ir nesispecializuoja grynai vestuvėse, ir nesireklamuoja smarkiai - tai gal klientūra dar nėra didelė, todėl nebrangiai ima - gal uždarbis ir nedidelis gaunasi, bet ji, matyt, naujokė rinkoje. Manau, pas tokias reikia bėgti, kol jaunos, bo paskiau neįpirksime paslaugų blush2.gif
Atsakyti
Merginos ,
Skubiai ieskau visazistes vilniuje, kuri daro ir sukuosenas. Jeigu kuri nors zino gera , parasykit AZ, tikrai busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 07 21, 00:27)
Manau, pas tokias reikia bėgti, kol jaunos, bo paskiau neįpirksime paslaugų  blush2.gif

Tai jau taip, reik naudotis progą, bet po to vėl trauma bus, nes prie gero priprantama ir kitur nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 21, 08:51)
Tai jau taip, reik naudotis progą, bet po to vėl trauma bus, nes prie gero priprantama ir kitur nesinori  biggrin.gif

Tikra tiesa, aš tai su kirpėjomis patyriau. doh.gif

O su makiažais sekasi bigsmile.gif Vis geryn ir geryn.
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 07 20, 17:25)
Dar turiu klausimą meistrėms, ką patartumėt nusipirkti vestuvių dienai, kažkokį blizg lūpoms, kad neliptų prie plaukų ir šiaip būtų nelipnus, esu šviesių plaukų ir žydrų akių, galbūt norėtųsi kūno spalvos blizgio, net nežinau  g.gif

Aš ne meistrė, bet po bandomojo nukeliavau į parduotuvę ir paparašiau tokios pat spalvos lūpdažio, kokiu buvau padažyta. Jei nenori eiti su makiažu apsipirkinėt (nes tikrai visi spokso smile.gif ), paprašyk, kad ant servetėlės pateptų lūpdažio. Žinoma, čia tinka tuo atveju, jei patiks, kaip atrodai po bandomojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 21 liepos 2011 - 09:54
QUOTE(vylabusle @ 2011 07 21, 00:27)
Aš irgi girdėjau neseniai apie vieną scenos įvaizdžio kūrėją (iš esmės - stilistę, tik kitokio profilio), kuri padažo Makeup Forever kosmetika už 50 lt, ir dar atsiliepimai tokie stebuklingi... Ir šukuoseną už tiek pat padaro. Man pasirodė, ta, kurią man rekomendavo, dar neseniai dirba, ir nesispecializuoja grynai vestuvėse, ir nesireklamuoja smarkiai - tai gal klientūra dar nėra didelė, todėl nebrangiai ima - gal uždarbis ir nedidelis gaunasi, bet ji, matyt, naujokė rinkoje. Manau, pas tokias reikia bėgti, kol jaunos, bo paskiau neįpirksime paslaugų  blush2.gif

Na, ji toj srity dirba apie 7 metus..tai nėra naujokė..
Atsakyti
Rodausi ir as ax.gif

Atsakyti
Tiffany
visai nieko ax.gif aisku is priekio noretusi pamatyt, bet klijuojamu blakstienu nematau, nedejot?
Toks, bent jau foto atrodo, dieninis, lengvas.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 21, 15:10)
Tiffany
visai nieko  ax.gif   aisku is priekio noretusi pamatyt, bet klijuojamu blakstienu nematau, nedejot?
Toks, bent jau foto atrodo, dieninis, lengvas.

blakstienu nedejau, nes nelabai man su jomis jausmas doh.gif tokio ir norejau - nerekiancio, lengvo ax.gif As tik isvakarese nusprendziau kokio noriu makiazo, nes isties save nera lengva dazyti, kaip tarkim, drauge kokiai nors sventei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 liepos 2011 - 14:15
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 21, 15:14)
blakstienu nedejau, nes nelabai man su jomis jausmas  doh.gif tokio ir norejau - nerekiancio, lengvo  ax.gif As tik isvakarese nusprendziau kokio noriu makiazo, nes isties save nera lengva dazyti, kaip tarkim, drauge kokiai nors sventei   ax.gif

nes drauge matai is visu pusiu, o save tik taip kaip ir kiek matai veidrodyje cool.gif
as save ismokau dazyt tik su fotiko pagalba, kad matyciau save is sono. Daznai budavo kad veidrodyje budavo lyg tai lygiai, o nufotkinus matydavau siokius tokius netikslumus. Aisku tai buvo labai seniai, bet ir dabar, karts nuo karto pasitikrinu pries svente kokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 21 liepos 2011 - 14:27
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 21, 15:26)
nes drauge matai is visu pusiu, o save tik taip kaip ir kiek matai veidrodyje  cool.gif
as save ismokau dazyt tik su fotiko pagalba, kad matyciau save is sono. Daznai budavo kad veidrodyje budavo lyg tai lygiai, o nufotkinus matydavau siokius tokius netikslumus. Aisku tai buvo labai seniai, bet ir dabar, karts nuo karto pasitikrinu pries svente kokia biggrin.gif

tai mane irgi mano drauge - liudininke - vertino, fotografavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 21, 15:34)
tai mane irgi mano drauge - liudininke - vertino, fotografavo  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti