QUOTE(Dancer @ 2011 07 20, 18:25)
Sveikutės
Benice, Jūs labai graži moteris
Kostela, gražiai atrodote
Buvo kalbėta apie makiažo kainas ir kokybę..na pernai buvau pamergė ir dariausi makiažą, kainavo tik 50 lt, meistrė dirba mačiau su makeup forever kosmetika,nžn ar ji skaitosi gera..bet makiažas buvo nerealus, ir taip gavosi, kad miegojau su makiažu, tai atsikėlus šešėlių kontūrai ir spalvos buvo beveik nepakitę
nžn, kodėl taip pigiai, gal dėl to,kad ta meistrė neturi nuolatinės vietos, o važinėjanti yra..bet makiažas tikrai buvo geras

Benice, Jūs labai graži moteris

Kostela, gražiai atrodote

Buvo kalbėta apie makiažo kainas ir kokybę..na pernai buvau pamergė ir dariausi makiažą, kainavo tik 50 lt, meistrė dirba mačiau su makeup forever kosmetika,nžn ar ji skaitosi gera..bet makiažas buvo nerealus, ir taip gavosi, kad miegojau su makiažu, tai atsikėlus šešėlių kontūrai ir spalvos buvo beveik nepakitę

Aš irgi girdėjau neseniai apie vieną scenos įvaizdžio kūrėją (iš esmės - stilistę, tik kitokio profilio), kuri padažo Makeup Forever kosmetika už 50 lt, ir dar atsiliepimai tokie stebuklingi... Ir šukuoseną už tiek pat padaro. Man pasirodė, ta, kurią man rekomendavo, dar neseniai dirba, ir nesispecializuoja grynai vestuvėse, ir nesireklamuoja smarkiai - tai gal klientūra dar nėra didelė, todėl nebrangiai ima - gal uždarbis ir nedidelis gaunasi, bet ji, matyt, naujokė rinkoje. Manau, pas tokias reikia bėgti, kol jaunos, bo paskiau neįpirksime paslaugų