Merginos, Jus NUOSTABIOS! Aciu Jums labai
Noriu padekoti Adrinėjai uz tai, kad mano graziausia diena, mane paverte nepakartojamo grozio nuotaka
dar didelis aciu Alinai, uz mano sukuosenos vizijos ispildyma
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 15:50)
ikeliu savo bandomaji
[attachmentid=215072]
[attachmentid=215074]
[attachmentid=215075]
[attachmentid=215072]
[attachmentid=215074]
[attachmentid=215075]
Labai grazu
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 20:09)
Noriu padekoti Adrinėjai uz tai, kad mano graziausia diena, mane paverte nepakartojamo grozio nuotaka
gal norite pasirodyti, labai idomu butu
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 20:09)
Aciu
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 24, 20:36)
gal kai bus profesionalios nuotraukos, ir parodysiu
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 21:16)
Labai lauksim
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 13:50)
Man asmeniskai graziau antras variantas
Tiffany, grazus jusu vestuvinis makiazas, patinka kad skaistalai matosi, man jie taip grazu nuotakoms.
pasakykit su kuo lupas dazetes
Mano visaziste taip pat.
Abu graziai, bet jeigu derinsit su violetine man atrodo pirmasis variantas tiks labiau.
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 15:48)
ryskesniu lupu gal nereiktu, kaip manot? beje, mano visaziste pasisake pries lupu dazus, o blizgesiai mano manymu nelabai kaip laiko 
Mano visaziste taip pat.
Abu graziai, bet jeigu derinsit su violetine man atrodo pirmasis variantas tiks labiau.
rimvydele, gražu
Įvertinkit mano bandomąjį. Kuri akis labiau, ko trūksta, ko per daug.
Man asmeniškai atrodo, kad per rudi skruostikauliai. Na, ir aišku, kaklo, pečių grimavimo trūksta, bet jis bus, tai nereikia kreipt dėmesio.
Dėl lūpų irgi galvos skausmas, tos padažytos man per ryškiai atrodo, bet visai blankių irgi nesinori, nes suknelė bus raudona.

Man asmeniškai atrodo, kad per rudi skruostikauliai. Na, ir aišku, kaklo, pečių grimavimo trūksta, bet jis bus, tai nereikia kreipt dėmesio.
Dėl lūpų irgi galvos skausmas, tos padažytos man per ryškiai atrodo, bet visai blankių irgi nesinori, nes suknelė bus raudona.

Wim
as issakysiu is savo pozicijos, bet noreciau ir kitu meistriu nuomone isgirsti.
cia supratau kad pasirinkimas tarp duminio ir klasikinio kampucio, as rinkciausi dumini, jusu voko rauksle trumpa, tai labai norisi pravedimo, jis jums tikrai tiktu, nes siek tiek akiu kampuka vizualiai kelti reiktu. Skruostus as siuo atveju derinciau prie lupu spalvos, tokios svelniai svelniai rozines su rusvu atspalviu, ir lupas atskiesti ant virsaus uzteptu blizgiu, kad gautusi svelniai rozine. Na ir zinoma kampuciuose blakstienu
as issakysiu is savo pozicijos, bet noreciau ir kitu meistriu nuomone isgirsti.
cia supratau kad pasirinkimas tarp duminio ir klasikinio kampucio, as rinkciausi dumini, jusu voko rauksle trumpa, tai labai norisi pravedimo, jis jums tikrai tiktu, nes siek tiek akiu kampuka vizualiai kelti reiktu. Skruostus as siuo atveju derinciau prie lupu spalvos, tokios svelniai svelniai rozines su rusvu atspalviu, ir lupas atskiesti ant virsaus uzteptu blizgiu, kad gautusi svelniai rozine. Na ir zinoma kampuciuose blakstienu