Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

Noriu padekoti Adrinėjai uz tai, kad mano graziausia diena, mane paverte nepakartojamo grozio nuotaka wub.gif dar didelis aciu Alinai, uz mano sukuosenos vizijos ispildyma mirksiukas.gif
Merginos, Jus NUOSTABIOS! Aciu Jums labai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 15:50)
ikeliu savo bandomaji ax.gif
[attachmentid=215072]
[attachmentid=215074]
[attachmentid=215075]

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 20:09)
Noriu padekoti Adrinėjai uz tai, kad mano graziausia diena, mane paverte nepakartojamo grozio nuotaka  wub.gif dar didelis aciu Alinai, uz mano sukuosenos vizijos ispildyma mirksiukas.gif

gal norite pasirodyti, labai idomu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 20:09)
Noriu padekoti Adrinėjai uz tai, kad mano graziausia diena, mane paverte nepakartojamo grozio nuotaka  wub.gif dar didelis aciu Alinai, uz mano sukuosenos vizijos ispildyma mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif buvo smagu bendradarbiauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 24, 20:36)
gal norite pasirodyti, labai idomu butu smile.gif

gal kai bus profesionalios nuotraukos, ir parodysiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 07 24, 21:16)
gal kai bus profesionalios nuotraukos, ir parodysiu mirksiukas.gif

Labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 13:50)
ikeliu savo bandomaji ax.gif

Man asmeniskai graziau antras variantas smile.gif
Atsakyti
Tiffany, grazus jusu vestuvinis makiazas, patinka kad skaistalai matosi, man jie taip grazu nuotakoms. smile.gif pasakykit su kuo lupas dazetes 4u.gif

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 23, 15:48)
ryskesniu lupu gal nereiktu, kaip manot? beje, mano visaziste pasisake pries lupu dazus, o blizgesiai mano manymu nelabai kaip laiko g.gif

Mano visaziste taip pat.

Abu graziai, bet jeigu derinsit su violetine man atrodo pirmasis variantas tiks labiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 25 liepos 2011 - 08:37
rimvydele, gražu smile.gif
Atsakyti
Įvertinkit mano bandomąjį. Kuri akis labiau, ko trūksta, ko per daug.
Man asmeniškai atrodo, kad per rudi skruostikauliai. Na, ir aišku, kaklo, pečių grimavimo trūksta, bet jis bus, tai nereikia kreipt dėmesio.
Dėl lūpų irgi galvos skausmas, tos padažytos man per ryškiai atrodo, bet visai blankių irgi nesinori, nes suknelė bus raudona.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Wim
as issakysiu is savo pozicijos, bet noreciau ir kitu meistriu nuomone isgirsti.
cia supratau kad pasirinkimas tarp duminio ir klasikinio kampucio, as rinkciausi dumini, jusu voko rauksle trumpa, tai labai norisi pravedimo, jis jums tikrai tiktu, nes siek tiek akiu kampuka vizualiai kelti reiktu. Skruostus as siuo atveju derinciau prie lupu spalvos, tokios svelniai svelniai rozines su rusvu atspalviu, ir lupas atskiesti ant virsaus uzteptu blizgiu, kad gautusi svelniai rozine. Na ir zinoma kampuciuose blakstienu ax.gif
Atsakyti
Adrinėja, ačiū už patarimus, išskyrus blakstienas kampučiuose. smile.gif
Atsakyti