Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(rutene05 @ 2011 09 24, 10:33)
Turbūt pas mane visi iš tų, kurie nesako tiesos tiesiai šviesiai biggrin.gif Aišku visokių žmonių būna mirksiukas.gif
Papildyta:
Dabar atradau tik tokią ax.gif
user posted image

thumbup.gif Labai gražiai atrodėt. Bendras makiažo ir viso stiliaus vaizdas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 09 24, 11:36)
Man labai patinka stiliukas  wub.gif Tokia koketiška ir tuo pačiu meili, subtili  wub.gif  ax.gif
Tai ir tos spalvos turėjo normaliai žiūrėtis, nes suknytė nėra jokia klasikinė-vestuvinė  smile.gif
Užskaitau, labai originaliai  ax.gif

QUOTE(Nima*** @ 2011 09 25, 19:21)
thumbup.gif Labai gražiai atrodėt. Bendras makiažo ir viso stiliaus vaizdas labai geras  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif Norėjau kažko švelnaus ir minkšto biggrin.gif Suknelė labai tiko ir prie metų laiko, nes tuokėmės jau beveik žiemą ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mano makiažas. Nors buvau pamergė, bet drąsesnės, norinčios išraiškingų akių drąsiai gali naudoti tamsesnį makiažą, labai gražiai fotkėse atrodo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 16:45)
Mano makiažas. Nors buvau pamergė, bet drąsesnės, norinčios išraiškingų akių drąsiai gali naudoti tamsesnį makiažą, labai gražiai fotkėse atrodo.
user posted image

Aš tai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 15:45)
user posted image

Man nuotraukose irgi gražu ryškesnis makiažas...t.y. akys ax.gif Jei žinau, kad reiks fofkintis, visada naudoju tamsesnes spalvas - nuotraukose vis tiek viskas blyškiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 09 28, 16:51)
Aš tai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū, Benice 4u.gif

QUOTE(Nima*** @ 2011 09 28, 16:59)
Man nuotraukose irgi gražu ryškesnis makiažas...t.y. akys  ax.gif  Jei žinau, kad reiks fofkintis, visada naudoju tamsesnes spalvas - nuotraukose vis tiek viskas blyškiau atrodo smile.gif

Jūs teisi drinks_cheers.gif bet per vestuves juk įprasta fotkintis ir daaaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 17:02)
Jūs teisi drinks_cheers.gif  bet per vestuves juk įprasta fotkintis ir daaaug  mirksiukas.gif

taip - fotosesijai reik ryskesnio makiazo. BET... jei jausites blogai per ryskiai prisidaziusi, nes makiazas pakeis jusu asmenybes bruozus ar dar blogiau - susendins... tai reik labai apsvarstyt ir gera meistra pasirinkt - nes nuotaka turi buti grazi ir gyva, ir nuotraukose - kaip ir visur kitur - reik aukso viuduriuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 16:45)

O blakstienas juosteles naudojot ??? Grazu drinks_cheers.gif Galetumet dar atsimerkus foto ideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 17:45)

gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 09 28, 18:25)
O blakstienas juosteles naudojot ??? Grazu  drinks_cheers.gif  Galetumet dar atsimerkus foto ideti  4u.gif

Taip, na čia visažistė tokias parinko smile.gif vėliau įdėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 29, 17:02)
Taip, na čia visažistė tokias parinko  smile.gif  vėliau įdėsiu  4u.gif

Ir kaip laikėsi? Neatsiklijavo joks kraščiukas? ax.gif
Atsakyti