Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

Na, kai zmogus grazus, tai jam visoks makiazas tiks ir puos smile.gif
Grazu smile.gif

QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 27, 22:07)
Nu nuo manosios sventes jau praejo daugiau nei metai ir sugalvojau, kad galiu ir as pasidalinti savo ispudziais. As negalejau atsiziureti i save kai mane nudaze.
Ikeliu foto.
[attachmentid=217345]
Papildyta:
Foto gal ne geriausios kokybes, bet iziureti galima  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 28, 15:45)

Makiažas gražus, bet blakstienos tokios tai schmoll.gif per daug nenatūralu doh.gif
Atsakyti
Aga, Jūs teisi, taip ir yra...visai nenaturalios, bet fotkese uztat fantastiskai atrode smile.gif (na šiojui daryta pačios makiažistės kaip pavyzdys) Svarbu aš patenkinta likau smile.gif O pačias blakstienas visada galima panaudoti ir kitokias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 10 28, 20:18)
Makiažas gražus, bet blakstienos tokios tai  schmoll.gif per daug nenatūralu doh.gif

Svarbiausia, kad nuotakai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 10 29, 16:28)
Svarbiausia, kad nuotakai patiko  mirksiukas.gif

Šiaip aš buvau pamergė, kitais metais būsiu nuotaka ir tikrai rinksiuos kažką panašaus. na gal blakstienas kitokias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 29, 17:31)
Šiaip aš buvau pamergė, kitais metais būsiu nuotaka ir tikrai rinksiuos kažką panašaus. na gal blakstienas kitokias  mirksiukas.gif

Nesvarbu kas, svarbu, kad grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 28, 23:09)
Aga, Jūs teisi, taip ir yra...visai nenaturalios,  bet fotkese uztat fantastiskai atrode  smile.gif (na šiojui daryta pačios makiažistės kaip pavyzdys) Svarbu aš patenkinta likau  smile.gif O pačias blakstienas visada galima panaudoti ir kitokias  mirksiukas.gif

na nežinau, gal nuotraukos gerai retušuotos, mano pažįstama per savo vestuves tokias blakstienas dėjosi, tai tiesą sakant atrodė kraupiai. Gal jai gražu, gal kitiem gražu, bet aš nė vienoj fotkėj grožio neįžiūrėjau dėl tų baisių blakstienų unsure.gif Man ji nepasidažius gražesnė nei kad per savo vestuves buvo padaryta
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 10 29, 19:25)
na nežinau, gal nuotraukos gerai retušuotos, mano pažįstama per savo vestuves tokias blakstienas dėjosi, tai tiesą sakant atrodė kraupiai. Gal jai gražu, gal kitiem gražu, bet aš nė vienoj fotkėj grožio neįžiūrėjau dėl tų baisių blakstienų unsure.gif Man ji nepasidažius gražesnė nei kad per savo vestuves buvo padaryta

Todel, kad sios blaktienos labiau skirtos scenai arba kokiam klubui.. Buna ju ivairiu ir labai naturaliu, bet visviena geriausiai kuoksteliai arba priauginimas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 29 spalio 2011 - 19:50
Galvoju kad jusu rodomi vestuviu makiazai per ryskus, kazkaip ta akiu juoduma brrrr..
As tai kai dazau vestuvems vadovaujuosi taisykle, kad ne makiazas dabar svarbiausias o jaunoji ir jos svente, stai pvz. mano issivaizduojamo tobulo vestuvinio makeup.
user posted image

user posted image

user posted image

Esme ne akiu tamsuma o bendras vaizdas ir lygi, grazi ir sveika oda biggrin.gif manau tai yra svarbiausia iki beprotybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazanova: 02 lapkričio 2011 - 12:37
QUOTE(Kazanova @ 2011 11 02, 12:36)
Galvoju kad jusu rodomi vestuviu makiazai per ryskus,

drinks_cheers.gif

Pirmas pavyzdys tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2011 11 02, 13:36)
Galvoju kad jusu rodomi vestuviu makiazai per ryskus, kazkaip ta akiu juoduma brrrr..
As tai kai dazau vestuvems vadovaujuosi taisykle, kad ne makiazas dabar svarbiausias o jaunoji ir jos svente, stai pvz. mano issivaizduojamo tobulo vestuvinio makeup.
user posted image

user posted image

user posted image

Esme ne akiu tamsuma o bendras vaizdas ir lygi, grazi ir sveika oda biggrin.gif manau tai yra svarbiausia iki beprotybes

Tai idealaus makiažo įsivaizdavimą kiekviena visažistė turi, tik visos žinome, jog esmė tame, kad yra ir kitų niuansų, kurie diktuoja makiažą: viedo bruožai, išvaizdą, pageidavimai ir visa kita...Jeigu klientė nori tamsaus juodumo ir padarysite jai savo natūralų, tai gali nepatikti...
Jeigu darytumėm vien tik pgl. savo įsivaizdavimą, tai galima būtų išvis minimaliai dažyti. O ką? Vis mažiau darbo lotuliukas.gif

O kodėl dedam tik tamsius? Gal todėl, kad įdėjus labai natūralų visos paklaustų - o kur makiažas? biggrin.gif
Atsakyti
Kazanovos įdėti pirmi du gražūs smile.gif
Atsakyti