Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

popelka, aciu drinks_cheers.gif man kaip tik tiks rozines ir zalios derinys bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 06 09, 18:03)
popelka, aciu  drinks_cheers.gif man kaip tik tiks rozines ir zalios derinys  bigsmile.gif  wub.gif

o jus spalvas sias derinat? man ir labai patiko is variantas, bet mano pamerges bus violetines arba alyvines, tai gal ta cia zalia ne prie ko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 09, 18:05)
o jus spalvas sias derinat? man ir labai patiko is variantas, bet mano pamerges bus violetines arba alyvines, tai gal ta cia zalia ne prie ko bigsmile.gif

bandysiu derinti - manau bus puikus rezultatas wub.gif mes be pamergiu, tik su liudininkais ax.gif mano bateliai, auskarai, puokste bus tamsios rozines spalvos, suknele - sampanine wub.gif tik del lupdazio neapsiprendziu - jei is MF imti tuos ilgalaikius, tai kazin kuri numeriukas butu naturaliu lupu spalvos g.gif reiks itariu pakliuti i koki Douglas ir isbandyti, nes blizgio tikrai nenoriu, nes tada ir MB blizges doh.gif vistiek teks buciuotis wub.gif
tiesa, esu tamsiaplauke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 09 birželio 2011 - 17:44
QUOTE(Tiffany @ 2011 06 09, 18:42)
bandysiu derinti - manau bus puikus rezultatas  wub.gif mes be pamergiu, tik su liudininkais  ax.gif mano bateliai, auskarai, puokste bus tamsios rozines spalvos, suknele - sampanine  wub.gif tik del lupdazio neapsiprendziu - jei is MF imti tuos ilgalaikius, tai kazin kuri numeriukas butu naturaliu lupu spalvos  g.gif reiks itariu pakliuti i koki Douglas ir isbandyti, nes blizgio tikrai nenoriu, nes tada ir MB blizges  doh.gif vistiek teks buciuotis  wub.gif
tiesa, esu tamsiaplauke  4u.gif

o tie MF tai lupu dazai ar blizgesys? o kokia kainyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 09, 19:03)
o tie MF tai lupu dazai ar blizgesys? o kokia kainyte? smile.gif

lupdazis su blizgiu, kainos nezinau, o pries psl buvo imesta kaip atrodo
Atsakyti
O stai kaip mane kazkada buvo isdaze kai pamerge buvau, manau visai nieko atrodziai smile.gif
cia derino roziny ir zalia atspalvius...galvoju prie zaliu akiu man visai tiko tai mastau kad ir savo vestuvems kazko panasaus prasyt kaip manot ar tinkasitaip man ?
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 09, 20:30)
O stai kaip mane kazkada buvo isdaze kai pamerge buvau, manau visai nieko atrodziai smile.gif
cia derino roziny ir zalia atspalvius...galvoju prie zaliu akiu man visai tiko tai mastau kad ir savo vestuvems kazko panasaus prasyt kaip manot ar tinkasitaip man ?

kad nuotraukyte mazoka ir nieko nesimato voku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 09, 18:00)
Tokiu atveju lygiai taip pat kaip alternatyva galima pasiulyti ir pigesne kosmetika, ar ne taip? smile.gif  Zinau net keleta merginu-moteru is savo aplinkos kurioms visiskai nesvarbu su kokia ten kosmetika jos bus padazytos, su make up forever ar su golder rose, simtas metu tongue.gif Bet gal baigiam oftopinti o tai gausim po papeikima ir bus sventa. ph34r.gif

Na ir tos pacios klientes veliau sako : va kaip blogai padaze po valandos visas makiazas subego doh.gif lotuliukas.gif Kaip ir kokybiska kosmetika kainuoja taip ir kokybiskas makiazas kainuoja. Manau yra didele pasiula ivairiom kainom ir ivairiom priemonems, tereikia pasirinkti sau tinkama. O tai kaip ir makiazas yra individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kostela
didziausia puosmena tai syyypsena, akinanti, nors dantu pasta reklamuok wub.gif smile.gif
o seseliu spalvu tikrai nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 06 07, 15:56)
Sveikos merginos jungiuosi i jusu bureli  4u.gif
Taip jau gavosi, kad vestuves svesime ne Lietuvoje, o Jamaikoje, taigi makiaza didziaja diena turesiu darytis pati  doh.gif is esmes man tai nesvetima, turiu geru priemoniu, zinau kas man tinka ir panasiai  smile.gif taciau viena, beda kad ten karsta ir labai dregna, net nezinau ar isvis verta dazytis, galvoju gal pakaks priaugintu blakstienu ( tokias kaip tik turiu siuo metu) na ir svelniai padazytu lupu, nors turiu kita beda, broblematiska veido oda, kai be kremines pudros nei krust  doh.gif
Gal kuri kazka patars, kokia gera priemone ir panasiai  ax.gif
Papildyta:
Jurate ir Romeda  wub.gif dvi moteriskes dirbancios toje pacioje kirpykloje panevezyje, visos drauges kurios tekejo kreipesi butent i jas. Abi zino, ka daro dirba nepriekaistingai, visus kartus likau suzaveta!!!
Maciau skirtingus merginu tipazus, paryskintus taip kaip joms tinka labiausiai!
Tobula nepriekaistinga, jos mane daze kai tekejau pirma karta, nuostabus rezultatai  wub.gif rekomenduoju!

Kontaktus kazkokius parasykite ju man i AZ 4u.gif
Atsakyti
Gaila kad neturiu is arciau fotkes, kad parodyt kaip buvo padazyta sad.gif bet buvo tikrai grazu, labai graziai jauciausi tada ax.gif voko vidus buvo svelniai rozinis, o einant aukstys jau zaksva spalvyte smile.gif
O sypsena tai gerai gavos, buvau idegusi tai gavosi svytinti kaip pas juodaodzius lotuliukas.gif
Atsakyti
makiazas

Dar vienas

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 birželio 2011 - 20:42