Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Pasiankstina keliones data ir siandiena pildziau paraiska elektroninio leidimo. Parase: authorization approved, expired day 25 August 2013. Tai reiskia, jog leidimas patvirtinas kaip suprantu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 08 25, 12:38)
Pasiankstina keliones data ir siandiena pildziau paraiska elektroninio leidimo. Parase: authorization approved, expired day 25 August 2013. Tai reiskia, jog leidimas patvirtinas kaip suprantu  g.gif  bigsmile.gif

Taip,leidimas patvirtintas ir galioja 2 metus,nuo jo gavimo kaip ir parasyta smile.gif
Atsakyti
Su vyru skrendam į Čikagą per kopenhagą. Turim nemažai laiko (7 val) laukimo kopenhagoj. Ar yra galimybė išeit iš oro uosto ir pasivaiksžščioti po miestą?
Dar kitas klausimėlis kaip dėl užkandžių rankiniam bagaže? Ar galima ką nors įsidėti? KOpenhagoj baisiai brangu viskas, o kad išalksiu tai tikrai per tą laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rama.sab @ 2011 08 26, 02:49)
Su vyru skrendam į Čikagą per kopenhagą. Turim nemažai laiko (7 val) laukimo kopenhagoj. Ar yra galimybė išeit iš oro uosto ir pasivaiksžščioti po miestą?
Dar kitas klausimėlis kaip dėl užkandžių rankiniam bagaže? Ar galima ką nors įsidėti? KOpenhagoj baisiai brangu viskas, o kad išalksiu tai tikrai per tą laiką smile.gif

galit iseiti, gryzus reiks apsauga praeiti is naujo ir tiek. rankiniam bagaze uzkandziu turet galima.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 08 27, 01:45)
galit iseiti, gryzus reiks apsauga praeiti is naujo ir tiek. rankiniam bagaze uzkandziu turet galima.

as turejau obuoliu rankiniam bagaze, tai liepe visus isimti... cia dubline taip buvo
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 08 29, 18:49)
as turejau obuoliu rankiniam bagaze, tai liepe visus isimti... cia dubline taip buvo

kur tiksliau ateme? jei per muitine einant tai tikiu, gal salis nenori, kad isiveztumet vaisius is kitu saliu. I JAV svieziu vaisiu ir darzoviu irgi negalima, bet jei transite kur suvalgai tai viskas OK?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 08 30, 07:03)
kur tiksliau ateme? jei per muitine einant tai tikiu, gal salis nenori, kad isiveztumet vaisius is kitu saliu. I JAV svieziu vaisiu ir darzoviu irgi negalima, bet jei transite kur suvalgai tai viskas OK?

Mes kai skrisim is USA tai irgi planuoju uzkandziu sau pasiimti,nes pirkti tai gan brangoka gaunasi.Kai i prieki skridom tai nepasiemiau,bet gristant tai noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 08 30, 05:03)

istikruju dabar pagalvojau, kad tubut galima veztis uzkandziu, jei pro imigracine eisit jau ten vietoj amerikoj... ax.gif

nes dubline yra pastatyti posteliai, kur sedi imigracijos darbuotojai (amerikieciai) ir visa imigracijos procedura turi buti praeinama vietoj. uzpildai ta lapuka (kuri paprastai lektuve duoda jei pro imigracine eini amerikoj) ir eini kalbetis, paklausineja, nufotkina, nuima pirstu antspaudus. jie uzdeda ir stampa i pasa ir ta lapuka isega, zodziu juos praejus, skaitosi, kad esi amerikieciu teritorijoj ir kai nusileidi amerikoj, tik pasiimi bagaza ir tiesiai i atvykimu sale, jokiu pasu kontroles nieko.
as ta lapuka kai pildziau dubline ten buvo klausimas ar veziesi sio bei to, tame tarpe ir vaisiu/darzoviu, tai pazymejau, kad vezuosi. tai mane tas imigracinis darbuotojas nusiunte i atskira patalpa, kur ir liepe atiduoti tuos obuolius, nes atseit cia jau amerikieciu teritorija negalima veztis.
net vietoj suvalgyti neleido biggrin.gif
Atsakyti
nu tikiuosi, kad mano uzkandziu nepaims. nes kopenhagoj laukti 4, o atgal skrendant 7 valandziukes tai nelabai man patiktu be maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rama.sab @ 2011 08 30, 10:49)
nu tikiuosi, kad mano uzkandziu nepaims. nes kopenhagoj laukti 4, o atgal skrendant 7 valandziukes tai nelabai man patiktu be maisto biggrin.gif

net nepergyvenkit pati veziausi jau is lietuvos visokiu batoneliu sokoladuku,ciulpiamu menton.laisvai galit veztis, tik gerimai jau turi but pirkti paciame oro uoste.
Atsakyti
Aš su klausimu: atskrendam į NY ir reikes adapterio, kur ji galima įsigyti. Ar jie ant kiekvieno kampo, ar geriau oro uoste nusipirkti?

Taip pat imsim navigaciją is LT, tai ar tiks tas pats masininis kistukas kaip pas mus? Ar irgi reikia adapterio?

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosyte_ @ 2011 08 31, 11:58)
Aš su klausimu: atskrendam į NY ir reikes adapterio, kur ji galima įsigyti. Ar jie ant kiekvieno kampo, ar geriau oro uoste nusipirkti?

Taip pat imsim navigaciją is LT, tai ar tiks tas pats masininis kistukas kaip pas mus? Ar irgi reikia adapterio?

Ačiū  mirksiukas.gif

adaptoriu buna pirkti orouostuose, o taip pat dazniausiai ir lektuvuose. Kiek as pastebejau lektuvuose buna pigiau. paciam new yorke turetu ju buti (centre), nes gi daug turistu, bet as jauciu nusipirkciau lektuve.

del masinos nezinau, man atrodo turetu tas pats tikti g.gif
Atsakyti