Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

neaiskiai parasiau, turejau omeny, ambasados puslapyje info ieskokit, turetu but ten galimybe uzpildyt internetine anketa, i pacia ambasada eiti nereikia
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 01 19, 20:21)
Aišku kuras, aikštelė automobiliui...
Bet skrendame dviese, tai per du bilietus susitaupo ne tiek ir mažai.

Nu bet taip nenoriu į tą Varšuvą trenktis... cry.gif

mes tai mašiną Kaune paliksim, o iki Varšuvos su Ecolines autobusu, pamanėm taip patogiau, autobusas naktį, galėsim numigt, o atvažiavus iki lėktuvo 4 val dar bus, tas pats ir grįžimui. Varšuvoj vien už aikštelę apie 300 lt reikia mokėt, o autobusas pirmyn atgal tik 55 lt mirksiukas.gif Paskui užtat lėktuvas be persėdimų bigsmile.gif Tik va kainos lėktuvui buvo didesnės kai pirkom, paskui visu 100 lt nukrito, dabar vėl kyla ir jau beveik tokios kaip pirkom.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 01 20, 09:09)
mes tai mašiną Kaune paliksim, o iki Varšuvos su Ecolines autobusu, pamanėm taip patogiau, autobusas naktį, galėsim numigt, o atvažiavus iki lėktuvo 4 val dar bus, tas pats ir grįžimui. Varšuvoj vien už aikštelę apie 300 lt reikia mokėt, o autobusas pirmyn atgal tik 55 lt  mirksiukas.gif Paskui užtat lėktuvas be persėdimų bigsmile.gif Tik va kainos lėktuvui buvo didesnės kai pirkom, paskui visu 100 lt nukrito, dabar vėl kyla ir jau beveik tokios kaip pirkom.

Priminkit iškur bilietus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 01 20, 10:18)
Priminkit iškur bilietus pirkot?

greitai.lt
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2012 01 20, 09:09)
mes tai mašiną Kaune paliksim, o iki Varšuvos su Ecolines autobusu, pamanėm taip patogiau, autobusas naktį, galėsim numigt, o atvažiavus iki lėktuvo 4 val dar bus, tas pats ir grįžimui. Varšuvoj vien už aikštelę apie 300 lt reikia mokėt, o autobusas pirmyn atgal tik 55 lt  mirksiukas.gif Paskui užtat lėktuvas be persėdimų bigsmile.gif Tik va kainos lėktuvui buvo didesnės kai pirkom, paskui visu 100 lt nukrito, dabar vėl kyla ir jau beveik tokios kaip pirkom.

Kelinta valanda butumete Varsuvoj?
Mes irgi sukam galva ka daryti. Bet itariu imsim lektuva ir nakvyne.

Kaip su atsiskaitymais kortelemis JAV? Visas priima? Ar yra kazkokia minimali-maksimali suma pirkiniams?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 01 20, 11:18)
Kelinta valanda butumete Varsuvoj?
Mes irgi sukam galva ka daryti. Bet itariu imsim lektuva ir nakvyne.

Kaip su atsiskaitymais kortelemis JAV? Visas priima? Ar yra kazkokia minimali-maksimali suma pirkiniams?

apie 6 ryto, bet nuvažiavimui yra įvairesnių laikų, mum šiuo laiku patogiausiai, veža ir iš Vilniaus.
Girdėjau, kad galima ir debetinėmis, bet geriau ir kreditinę turėt. Mažose parduotuvėse gal ir nepriima kortelių mažai sumai g.gif .
Kaip su draudimu darysit, kažin ar pakanka to kurį suteikia kreditinė kortelė, ar papildomai drausitės g.gif
Atsakyti
Mums bent 5.30 reiktu jau butu... O visi siulo veliau. Et...
Atsakyti
As tai keli metai iseiles bilietus i jav perku per doleris.com, man ten geriausia kaina ir persidemu laika ir visa kita pasiulo 4u.gif siaip tikrai nesu is tu kad pirkti is ten pat del prisirisimo kokio biggrin.gif perkuiciu visas bilietu svetaines rolleyes.gif ir dabar nusipirkau gera kaina rolleyes.gif tik mano dazniausiai buna bilietai atskrendu i viena miesta jav isskrendu is kito. Todel siek tiek visad brangiau negu kad pvz vilnius-chicago-vilnius.
Sikart grysti turesiu per viena papildoma stotele jav philadelphia, nes smagu del to, nes nesu dar buvus tam oro uoste lotuliukas.gif laiko ne mares turesiu persokti i kita lektuva bet tikiuosi spesiu.

O kokios cia kalbos mokesciu susigrazinimas uz prekes pirktas jav??? g.gif gal kas smulkiau ka zinot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 01 20, 11:48)
O kokios cia kalbos mokesciu susigrazinimas uz prekes pirktas jav??? g.gif  gal kas smulkiau ka zinot rolleyes.gif

Cia tikriausiai apie PVM, jei perka ne tos salies pilieciai, gali susigrazinti. Lietuvoje nemazai parduotuviu taiko Tax Free sistema, kitu atveju banke arba ant sienos galima susigrazinti dali sumoketo PVM. Taciau kaip su JAV nezinau. Tiesa sakant, ir Lietuvoje nesinaudoju - klientai baltarusiai naudojasi ta sistema.
Atsakyti
Nu va, bilietai jau mano rankose clap.gif
Visgi skrisim iš Varšuvos, belieka susitaikyti su ta mintim...

Truputėlį neramu dėl to, kad pakankamai trumpas laikas persėdimams.
Turėsim 1,5 val CDG Paryžiuje ir tiek pat ATL Atlantoje. Nei vienam iš šių orouostų nesu buvusi. Gal kas galit nuraminti? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 01 21, 16:32)
Nu va, bilietai jau mano rankose  clap.gif

Turėsim 1,5 val CDG Paryžiuje ir tiek pat ATL Atlantoje. Nei vienam iš šių orouostų nesu buvusi. Gal kas galit nuraminti?  blush2.gif

Esu buvus abejuose, tik is paryziaus neteko persesti, bet man pasirode, gan didelis, bet jei lėktuvas neveluos manau turėtumėte spėti. Atlantoje turejau tiek PAT laiko, ir mano lėktuvas velavo, bet spejau mirksiukas.gif sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve330 @ 2012 01 21, 09:32)
Nu va, bilietai jau mano rankose  clap.gif

Turėsim 1,5 val CDG Paryžiuje ir tiek pat ATL Atlantoje. Nei vienam iš šių orouostų nesu buvusi. Gal kas galit nuraminti?  blush2.gif

del paryziaus tai be problemu, bet atlantoje 1.5 val mazoka, nes oro uostas tai tikrai didelis, bet problema ne jo dydyje, o kad reiks jums muitine ir imigracine praeiti ten ir tada i vietini skrydi begti, pereiti apsauga vel ir t.t. tai kartais tie reikalai letokai juda. Bet is kitos puses tarp ATL ir SAN nemazai skrydziu tai paveluosit i viena, isodins i kita.
Atsakyti