Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Nata* @ 2012 03 16, 14:16)
kada keliaujate? ir ką organizuojatės?

aš jau turiu ir bilietus, ir mašinos nuomą, ir viešbučius baigiu visus jau rezervuotis. Bet visur stengiuosi, kad būtų bilietų grąžinimo galimybė arba viešbučių nemokamas atšaukimas  ax.gif , nes leidimo tai dar neprašėm...

Dar pastebėjau, kad daug kur viešbučiai leidžia skambinti vidiniais tinklais nemokamai  thumbup.gif

Nata,

planuojam keliauti i New York, Las vegas ir Miami..

kur pirkot bilietus tarp vietiniu skrydziu? dar neturim i LV ir Miami bilietu.. tad aktuali info..

o viesbucius kur rezervuojat?

o jus kur keliausit?
Atsakyti
QUOTE(burbuliai @ 2012 03 21, 14:28)
Nata,

planuojam keliauti i New York, Las vegas ir Miami..

kur pirkot bilietus tarp vietiniu skrydziu? dar neturim i LV ir Miami bilietu.. tad aktuali info..

o viesbucius kur rezervuojat?

o jus kur keliausit?

ieškojau per visokius puslapius, visokius variantus, ir galiausiai nupirkau per AirTran . Mums pasitaikė pigiausias variantas, be to priduodami lagaminai 20 dolerių už pirmą thumbup.gif . Kitur- 25
Tiesiog suvesdavau google cheap flights usa. Ir tiek.
jau nebepamenu , iš kurio puslapio pasirinkau, bet ten paprastai išmeta pasiūlą puslapių, kurie iškart palygina keleto bendrovių kainas.

Mums sudėtinga tai, kad reikėjo suderinti galimybę oro uoste nebrangiai išsinuomoti mašiną, be to skrisime į vieną miestą, grįšime iš kito...

mūsų planas- New York-Denver, tada nacionaliniai parkai, pakeliui Las Vegas, San Francisco iki Los Angeles. Tada - atgal NewYork...
Žinau, kad planas labai didelis, bet tikiuosi, kad pavyks pamatyti, aplankyti, ką numatysime...

Beveik visus viešbučius rezervavau per booking.com , išskyrus kažkur motelį SUPER8 , iškart per jų puslapį, dar Monument Valley tiesiai iš viešbučio puslapio, ir San Francisco dar galutinai nepatvirtinau, bet radau nuomojamą butą per TripAdvisor.

Visus viešbučius tikrinu per TripAdvisor ir booking.com atsiliepimus. Žodžiu, daug skaitymo, ieškojimo ir galvojimo...
Atsakyti
Sveikos merginos,

tikrai skaičiau temas,bet į sau rūpimą klausimą atsakymo neradau ax.gif
Gal kuri suteiktu info kiek galima įvežti alkoholio į Jav ? Gegužes mėn. skrendam atostogų,noretume lauktuvių nuvežt,bet niekur neradau leistino kiekio blush2.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2012 03 22, 13:34)
Sveikos merginos,

tikrai skaičiau temas,bet į sau rūpimą klausimą atsakymo neradau  ax.gif
Gal kuri suteiktu info kiek galima įvežti alkoholio į Jav ? Gegužes mėn. skrendam atostogų,noretume lauktuvių nuvežt,bet niekur neradau leistino kiekio  blush2.gif
Iš anksto dėkui  4u.gif

kažkur buvo prie info atvykstantiems į JAV, bet googlinau pati.
Šiaip siūlyčiau nepersistengti, po buteliuką nuo suaugusio ax.gif
nes ten gerooookai pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 22, 12:40)
kažkur buvo prie info atvykstantiems į JAV, bet googlinau pati.
Šiaip siūlyčiau nepersistengti, po buteliuką nuo suaugusio  ax.gif
nes ten gerooookai pigiau  blush2.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Norim kažko lietuviško,tokio ko ten nėra,Alitos ir kitų populiarių ten yra rolleyes.gif
O jei ir vaikui(dukrai 12m.)imesiu į lagaminą,kaži klaus kam vaikui reik,ar supras ,kad dovanom? biggrin.gif Kvailas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
As viena skrisdama dazniausiai vezuosi po butelku, bet esu vezusis ir 3-4 butelius biggrin.gif
Is mano puses tai visi reikalauja samagono, dazniausiai naminio, tai va del jo labiausiai ir pergyvenu, gi be banderoliu ir t.t.t bet tris kar tfu, nei karto niekam neuzkliuvo jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2012 03 22, 15:03)
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Norim kažko lietuviško,tokio ko ten nėra,Alitos ir kitų populiarių ten yra rolleyes.gif
O jei ir vaikui(dukrai 12m.)imesiu į lagaminą,kaži klaus kam vaikui reik,ar supras ,kad dovanom? biggrin.gif Kvailas klausimas biggrin.gif

Na matai, čia rizikos reikalas. Jei kas gal pabars? o gal ir rimčiau bus. Pasigooglink, yra angliškai, ko jie neišleidžia į šalį, tai aš pamenu nei dešros vežiau, nei medaus. VYno Vorutos, duonos, saldainių, kavos.
Nepamenu kokį gėrimą alko LIETUVIŠKĄ, bet ten matėm gerokai pigiau doh.gif

QUOTE(convict @ 2012 03 22, 16:07)
As viena skrisdama dazniausiai vezuosi po butelku, bet esu vezusis ir 3-4 butelius biggrin.gif
Is mano puses tai visi reikalauja samagono, dazniausiai naminio, tai va del jo labiausiai ir pergyvenu, gi be banderoliu ir t.t.t bet tris kar tfu, nei karto niekam neuzkliuvo jis biggrin.gif

Nu bet ir drąsumas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 03 22, 15:07)

Tai jaučiu tryse išsidalinsim po butelį(gal vyrui netyčia ir 2 įmesiu biggrin.gif ),kad atims tai dzin,bijau,kad atgal neišmestu biggrin.gif
O dėl samagono įdėja cool.gif
Spyglelis,dėl dešros esu girdėjusi,bet ir nevešiu jos,šeimyna ten ir taip tik lietuvišką maistą valgo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarbi: 22 kovo 2012 - 14:25
QUOTE(Svarbi @ 2012 03 22, 16:23)
Tai jaučiu tryse išsidalinsim po butelį(gal vyrui netyčia ir 2 įmesiu biggrin.gif ),kad atims tai dzin,bijau,kad atgal neišmestu biggrin.gif
O dėl samagono įdėja cool.gif
Spyglelis,dėl dešros esu girdėjusi,bet ir nevešiu jos,šeimyna ten ir taip tik lietuvišką maistą valgo smile.gif

Užsipilkit samagoniuko ir lėkit lotuliukas.gif juokinga, bet už tai be baikų ir pasodint gali doh.gif tai kaži, ar verta doh.gif
mes sūrio vežem visokio Rokiškio, Džiugo, nes ten sūris gana brangus gaunasi... šokoladai, saldainiai, sausainiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 22, 15:48)
Užsipilkit samagoniuko ir lėkit  lotuliukas.gif juokinga, bet už tai be baikų ir pasodint gali  doh.gif  tai kaži, ar verta  doh.gif
mes sūrio vežem visokio Rokiškio, Džiugo, nes ten sūris gana brangus gaunasi... šokoladai, saldainiai, sausainiai  mirksiukas.gif

Aha,sris ir įdėja bigsmile.gif
Ai dar klausimuks,gal kas skrido iš Diuserdolfo?Ar labai didelis orouostas?skrendam :Varšuva-Diuserdolfas-Čikaga.Į priekį 1h40 min.persėdimui,smalsu ar labai bėgioti reiks?
Atgal 4 val intervalas doh.gif Bet pigiai gavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2012 03 22, 17:40)
Ai dar klausimuks,gal kas skrido iš Diuserdolfo?Ar labai didelis orouostas?skrendam :Varšuva-Diuserdolfas-Čikaga.Į priekį 1h40 min.persėdimui,smalsu ar labai bėgioti reiks?

pamatysit vietoj, mes net Kijeve taip pasibėgiojom, nes vėlavom iš Niujorko, kad gal mokykloj taip tebuvau bėgiojus...
Tai kad dabar 1,40val, tai dar nereiškia, kad realiai taip bus...
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2012 03 22, 15:40)

mes skridome tiesiai iš to oro uosto.
Kiek pamenu, tai ten yra vienas didelis terminalas, tad bet kokiu atveju labai daug bėgti nereikės. Juk jei skrydis jungiamasis, tai bagažas jau jums nerūpės.
O ir šiaip, kaip visur vokiečiuose - pilna visokių parduotuvikių, bulkinių, restoraniukų, tai ir grįžtant laikas neprailgs mirksiukas.gif

Gal ant bilietų rašo, koks terminalas? A ir B ten kažkaip kartu, o C - priešingam gale.
va čia pažiūrėkit mirksiukas.gif
Diuseldorfo oro uostas

kokia kaina gavote bilietus? ax.gif
Atsakyti