QUOTE(Nosyte_ @ 2011 07 13, 09:36)
Gal kas galit pasiulyti kur issinuomoti uz normalia kaina auto Amerikoj - hertz ir avis ziauriai brangios. Manau, kad galima pigiau surasti, tik kokios patikimos nuomos kompanijos? Ir kaip del vaikiskos kedutes?
reikia ziureti pagal vietove, neretai ir tas pat hertz ar avis pigiau buna. paziurekit kokiam expedia.com palyginti kainas jusu norimam mieste. Kokiu tikslesniu klausimu del keduciu turit?
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 07 13, 10:12)
Jau susizonojau.Sake spec skiepu nereikia,bet reikia pasidaryti geltona skiepu pasa,tai vat gerai kad susizgribau,butu neileide i JAV be jo
jeigu vaziuojat kaip turistai tai tikrai jokiu skiepu korteliu nereikia. Jeigu imigruojat i sali, tada reikia eiti pas gyd specialu, kuris uzpildo reikiamas formas ir suziuri visus ten skiepus. Bet vaziuojant kaip turistam tikrai nereikia jokiu skiepu korteliu ir panasiai.
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2011 07 13, 10:57)
mes kai buvom las vegase nuomavomes Enterprise firmoj orouoste. man pasirode normali patikima kompanija, bet del kainu nezinau, ar pigiau nei Hertz/Avis ar nea. man isvis ten ziauru buvo su ta nuoma. uzsisakem per interneta, parasyta, kad dienai tiek, visa suma tiek. nuvaziavom, tai zinok extra visokiu milijonas, draudimas extra, road assistance extra, dar tie amerikietiski taxai visose valstijose skirtingi irgi extra, dar ten uz benzina kazkaip irgi priskaiciavo, zodziu gavosi turbut dvigubai negu internete kaina parodyta buvo. tai kai ieskosit ziurekit, kad butu parasyta, kas iskaiciuota i kaina, arba skambinkites pasitikslinti, nes man tai visai nebeaisku.
o Ispanijoj pvz kai nuomavomes, buvo parasyta suma uz savaite x, tai butent tiek ir mokejom (jei grazinom masina su pilnu baku kaip ir pasiemem), tai amerikoj biski pasimeciau, netiketa buvo visi tie extra dalykai.
na truputi manau jums pardave to kas nebuvo butina

Pvz benzina geriau paciam uzpilti ir grazinti, nes jie ten priskaiciuoja pagal savus didesnius tarifus. Draudimas extra nera butinas ir t.t.