Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Sveiki,bandom rezervuoti kelione i Juodkalnija.. gal kas buve? papasakokit bent minimaliai apie ja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Juodkalnijoje buvau su kita agentūra, jei įdomu galit kitoj temoj pasiskaityt 4u.gif
Atsakyti
Gal kas keliavote su Gruda i Praha, Vieną, Budapesta? Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2013 12 22, 00:30)
Gal kas keliavote su Gruda i Praha, Vieną, Budapesta? Kokie atsiliepimai butu?

Keliavom užpraeitą vasarą. Trys sostinės per tris dienas, todėl reika nusiteikti, kad bus juntamas ne mažas tempas. Tiesa, Prahoj ir Budapešte turėjom pakankamai laisvo laiko. Vienoj buvom trumpai, nes dėl tam tikrų nesklandumų dėl autobuso, Austrijos pasienyje teko praleisti kelias valandas, todėl Vienos lankymo laikas labai sutrumpėjo. Nakvynei Prahoj ir Budapešte parinkti pakankamai geri viešbučiai. Pusryčiai geri- švediškas stalas. Apie nakvynę Brno nieko gero pasakyti negaliu. Vadovas schmoll.gif , nors ekskursijas vedė visai įdomiai, bet labai trūko organizuotumo, "buitinės" informacijos. Kelionėje buvo viena naktis autobuse, man asmeniškai ta naktis autobuse buvo sunki. Mums tikriausiai nepasisekė su vadovu, autobusu ir vairuotojais, todėl visokie nesklandumai apkartino įspūdžius. Vis gi, kelionėje nuo vadovo daug kas priklauso.
Nors praėjusį sezoną du kartus keliavau su kita agentūra, kurios abi kelionės buvo tikrai be jokio minuso, bet vėl vasarą žadam bandyt laimę su Gruda, nes jos siūlomas maršrutas labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2013 12 23, 22:58)

Aciu wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2011 06 27, 07:26)
Pasiskųst atėjau.  Grįžau iš kelionės Praha - Viena - Budapeštas  ax.gif  Kelionės vadovė buvo Žibutė. Tragedija kažkokia. Autobuse viską skaitė iš špargalkių  biggrin.gif Nemandagumas neišpasakytas - ko paklausi to negausi  doh.gif  Kaune reikėjo persėsti iš autobuso į mikriuką - tai net nepasirūpino pasakyt  doh.gif  Vairuotojai atėjo krapštyt iš atsostogų. Labai pabrėžiama buvo, kad į mokamus objektus neisim, nes Mokama  doh.gif Vos vos įsiprašėm į Loretos bažnyčią Prahoje  doh.gif  doh.gif Kai sustojom papietaut pirmą kelionės dieną Lenkijoje, paklausiau, kiek laiko duoda, tai ji man pasakė, kiek noriu, nes iš burnos kąsnio neatims  doh.gif  lotuliukas.gif  Iš Budapešto zoologijos sodo liepė grįžt patiems metro iki autobuso, nes jai nėra noro laukt 2 valandas, kol kas po zoo vaikščios, o kas pirtyse kaitinsis  doh.gif Neleido niekur suvenyrų dairytis - sakė, nuves kur pigiau viskas, o kai nuvedė, tai jeeetus nėr į ką žiūrėt ten biggrin.gif Vienoje pradėjus grupei fotografuotis prie Mocarto paminklo grupės vadovė negalėjo liautis stebėjusis mocarto gerbėjų gausa  doh.gif  lotuliukas.gif
Vadovei trūko elementaraus supratimo keleivių poreikiams (pradedant WC baigiant suvenyrais biggrin.gif ) ir elementarios kultūros ir takto
Bet miestai gražūs  wub.gif  Ypač Viena  wub.gif 
Jei kas dar susidūrė su Žibute - būtų įdomi patirtis ir atsiliepimai  4u.gif
Pasidalinau pirma liūdna patirtimi su Grūda    (Prieš tai keliavau tris kartus, tai viskas OK buvo)

pacitavau keleto metų senumo postą apie kelionę Praha - Viena - Budapeštas 4u.gif Man asmeniškai buvo tragiškiausia Grūdos kelionė kiek tekę su jais keliaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 12 27, 08:26)
pacitavau keleto metų senumo postą apie kelionę Praha - Viena - Budapeštas  4u.gif  Man asmeniškai buvo tragiškiausia Grūdos kelionė kiek tekę su jais keliaut  4u.gif

O aš važiavau su Guliveriu. Vadovė Ilona. Tai man patys geriausi atsiliepimai apie vadovę.
Atsakyti
Laba diena,
gal kam teko keliauti su Grūda į Slovakijos-Lenkijos Tatrai, kaip kelionė, o labiausiai tai domina pati agentūra, nes atsiliepimuose radau tokių komentarų schmoll.gif verysad.gif blink.gif , parašykite prašau, ką nors ..Ačiū
Atsakyti
Visa tema apie sia agentura, skaitykit ir susidarysit nuomone smile.gif Patarciau nebijot neigiau atsiliepimu, kelionese buna ir nenumatytu dalyku. Jusu minetoje kelioneje nebuvau, bet apskritai Grudos organizavimu neteko nusivilt, viskas buna gerai suplanuota.

Gal kas zino, kuriam kurorte Juodkalnijoje Gruda apgyvendina turistus (kokiam miestelyje ir ar netoli juros)? Ju tinklalapyje minimi keltas variantu, bet gal kas is patirties gali pasakyt ax.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau visus 50 psl ir neradau info apie šią kelionę http://www.gruda.lt/...-140/2014-04-24. Gal kas buvom? Kaip patiko? Įdomi žiauriai, bet ir ilga žiauriai biggrin.gif . O gal kas į kompaniją su manim? blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti