As du pasodinau pusiau pavesyje, saule buna gerokai po pietu, zodziu viskas jiems turetu buti gerai, nes dartrys laukia sodinimo,

kaip gražu
Ir aš ruošiuosi sodinti šias grožybes, tik sodint galėsiu liepos gale ar vėliau gal kas turit kantrybes papasakot kada geriau sodint ir kokias veisles, sodinsiu šiaurinėje ir truputi bus vakarų. ačiū

Ir aš ruošiuosi sodinti šias grožybes, tik sodint galėsiu liepos gale ar vėliau gal kas turit kantrybes papasakot kada geriau sodint ir kokias veisles, sodinsiu šiaurinėje ir truputi bus vakarų. ačiū

QUOTE(Neili @ 2011 06 02, 12:09)
kaip gražu

svarbiausiai ,kad nekepintu saule ir nebutu skersveju,veisliniu pas mus turbut nebuna visi hibridai,tai rinkites pagal dydi ir spalvas

O rododendrai geriau mėgsta drėgną ar pusiau drėgną žemę?
QUOTE(egis11 @ 2011 06 02, 11:56)
svarbiausiai ,kad nekepintu saule ir nebutu skersveju,veisliniu pas mus turbut nebuna visi hibridai,tai rinkites pagal dydi ir spalvas 

dėkoju

QUOTE(Neili @ 2011 06 02, 11:11)
dėkoju
, sunku bus su tom spalvom
jų tiek daug ir visos gražios, nu reikės bandyti kažką derinti 

Zapyskio medelyne daug rusiu http://www.medelynas...iai/rododendrai pati ten pirkau, sodinau rugpjuti, tai jau buvo nuzydeje ir nesimate spalvu

Tai jau ačiū
, bet galva visai susisuko, nežinau net ko noriu kai tiek pamačiau, tikriausiai reikės išsirinkt aukštį ir plotį pirmiausia o paskui pagal spalvas atsirinkt
. o kaip jūs sodinat iškar paliekat didelius tarpus , pvz jei krūmas 1 m. skersmens, tai sodinti reiktų kas 0,5 m.

QUOTE(egis11 @ 2011 06 02, 09:45)
Kaip gerai butu jo varda suzinoti

QUOTE(fussy @ 2011 06 02, 17:16)
Maniškis irgi pražydo
Tiesa, iš po žiemos gerokai aplaužytas, bet žiedai vis vien nuostabūs 

QUOTE(ritaava @ 2011 06 01, 21:04)
Mano azalija auga sauletoje vietoje pietineje puseje

O rododendra sodinau vakarineje puseje, jis saulute dziaugiasi antroje dienos puseje

Papildyta:
QUOTE(fussy @ 2011 06 02, 18:16)
grozis