Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nu kai pasakei, tai kažką tarp kauburėlių įžlibinau, pasirodo ramie smile.gif . Stambiu planu reikėjo vienai nosį nufotkint, nes nieko įžlibint neina.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 06 13, 16:00)
Kadabra, nu laaabai gražios wub.gif dar kokius tai lyg bumbuliukus įžiūriu prieky, ar man vaidenasi ax.gif

aciu dievui, merginos, kad matot notworthy.gif
tokius apskritimus is veltinio iskirpau ir dejau ant priekio, tarp ju ramie pavingiavau, naturoj gerai matosi, su nuotraukom prasciau g.gif
Besijuokianti - priekiai:

user posted image

p.s. taip sakant - neimatancioms hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 birželio 2011 - 15:11
Kadabra, labai šventiškos tapkutės, su tokiom ir per vestuves galima pasipuošti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 13, 16:10)
p.s. taip sakant - neimatancioms  hihihi.gif

uuuooojjj, per didelės ohmy.gif
Atsakyti
tai jums niekad neitiksi lotuliukas.gif
Ronet, dekui 4u.gif
Raganele, komplektuojam - tavo pinigine/rankine, mano slepetes - ir i tancus biggrin.gif
Atsakyti
Bulaukiuks, mielos, naminės wub.gif
Kadabra, tokioooos šventinės thumbup.gif
Atsakyti
tie aštuonkojai - jėga smile.gif
Papildyta:
Nu aš ir veli iš BG, gerai traukiasi - nesitikėjau. Tik man toks jausmas kad vietomis pe rplonai uždėjau- nauja vilna,nauji lepsusai...
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, ar galite man pasakyti kiek maždg reiktų gramų vilnos, tokiem mažiukam tapkiukam nuvelti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 06 13, 15:54)
...
Raganele, komplektuojam - tavo pinigine/rankine, mano slepetes - ir i tancus  biggrin.gif

ai galima tiesiai prie altoriaus lotuliukas.gif labai gražiai baltų lapeliai nubanguoja smile.gif
Atsakyti
Kadabra, labai liux, baltos labai gražu wub.gif ir dekoras toks įdomus
Atsakyti
dekui, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 06 13, 20:29)
Sveikos darbštuolės, ar galite man pasakyti kiek maždg reiktų gramų vilnos, tokiem mažiukam tapkiukam nuvelti?
user posted image

iš nuotraukos dydis neaiškus.. ax.gif iki 100 gr., mažiau net

o gal dar kokių minčių turėtumėt, kodėl susiraukšlėja mano tapkutės iš karšinio, ar visos iš sluoksnos veliat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 14 birželio 2011 - 07:47