super arbūzai
matyt labai ploni tie 12 sluoksnių
Labai žavūs arbuziukai
.
O rašytis idėjas labai praverčia. Aš jau kuris laikas vis užsirašau, labaiiiiii gerai kai galva tuščia. Juolab, kad ir pasimiršta, gi visko nespėji tuoj pat įgyvendint. O kai kas pastovi užrašuos ir po kurio laiko nevertinga atrodo. Man užrašai pasirodė didelis gėris. Aną dieną po batų pardas prisimarširavau, stipriai užrašus papildžiau
.
O rašytis idėjas labai praverčia. Aš jau kuris laikas vis užsirašau, labaiiiiii gerai kai galva tuščia. Juolab, kad ir pasimiršta, gi visko nespėji tuoj pat įgyvendint. O kai kas pastovi užrašuos ir po kurio laiko nevertinga atrodo. Man užrašai pasirodė didelis gėris. Aną dieną po batų pardas prisimarširavau, stipriai užrašus papildžiau
gražūs arbūzai, ilgaamžiai
juperi gražūs arbuziukai
Aš irgi rašausi , bet tada ne iki rašymosi buvo
Gražios žydros
su linu?
Dar vienos paprastutės susivėlė:
Pačios, savaime, be jokio triūso .
Labai gražios
Kaip nugara
Besijuokianti, gražios tapcytės
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 09, 17:15)
Pačios, savaime, be jokio triūso .
superines, Besijuokainti, zinau kokios jos pas tave "gumines"... gal tik Katinytis ir Kadabra dar zino...
kokios gražios žydros