Aš šian feličitavas vėliau, ryt pilkas kombinuosiu, trūks spalvos, kažin kaip gausis, ot sumąsto mūsų pardės kad nesezonu nesiveš vilnų
Juperi - super
Spalvos nekomentuosiu, ne mano, ale batukai tai liuksiniai
Aš šian feličitavas vėliau, ryt pilkas kombinuosiu, trūks spalvos, kažin kaip gausis, ot sumąsto mūsų pardės kad nesezonu nesiveš vilnų
Labas rytas
Niu vat, jau gyva. Atnešu jūsų teismui tapkutes, tai pirmas savarankiškas šlepcių vėlimas. Vėliau siaurai kojai
ach, kaip baisu
Niu vat, jau gyva. Atnešu jūsų teismui tapkutes, tai pirmas savarankiškas šlepcių vėlimas. Vėliau siaurai kojai
QUOTE(stewie @ 2011 06 01, 07:10)
Labas rytas
ach, kaip baisu

šposini???????????? strelikiu negausi... kaip pirmi kartai- tai čerez čiuuur geri
QUOTE(stewie @ 2011 06 01, 07:10)
Labas rytas
ach, kaip baisu
taigi liux
Sveikos, tikiuosi priimsit prapuolele atgalios.
Nu ziauriai nera laiko uzeit. Kazkoks chaosas pas mane. Vilna beveik visa supakuota ir i bagazyne sutrombuota. Penktadieni isdumiu kaiman. O kaip sunku viska susidet ir susirankiot ir susivezt.
Bet kadangi sulaukiau skambucio, tai iskart atlekiau ziuret ka mano mokine "pridirbus" bus.
stewie tikrai labai neblogos tapkutes. Netgi labai idomios ir savitos. Su tuo ypatingai sveikinu. Spalvu derinys toks man geraja prasme keistas. Nemoku parinkt zodziu. Ot senai berasiau kazkaip
Del kirpimo linijos tai nepergyvenk - atmusi ranka. Tiesiog reikia drasiai tai daryti. Nors seip tai ir su kirpimu viskas tikrai gerai. Gal per daug pergyveni ir is saves reikalauji. Juk tai tavo pirmos savarankiskai padarytos slepetes!!!! Prie dekoro negaliu kibti, man is nuotraukos jis gerai atrodo ir tikrai spalviskai labai taikliai papildo tapkutes. Jei jau prasai kibti, tai galiu kabintis prie uzkulnio. Lyginant su nosyte... na ji daugiau pamyluota nei kulnas.
O seip visumoj suvelta gerai, ir tapkutes labai saunios gavosi. Saunuole!!!! Tak i dalse !!!!
stewie tikrai labai neblogos tapkutes. Netgi labai idomios ir savitos. Su tuo ypatingai sveikinu. Spalvu derinys toks man geraja prasme keistas. Nemoku parinkt zodziu. Ot senai berasiau kazkaip
Stewie, liuks tapukai
Juperi, aš irgi savamokslė
Ir dar nekantri: pradėjau iškart nuo tapukų, o ne nuo bumbuliukų
QUOTE(žollia @ 2011 06 01, 10:53)
Stewie, liuks tapukai
Ir dar nekantri: pradėjau iškart nuo tapukų, o ne nuo bumbuliukų 
as bumbuliuko neveliau...mano startas buvo su adata...bet po pirmo baisuoklisko subadymo- supratau, kad ne man tatai...adata prisimenu tik kai koki dekoriuka reik privelt
Stewie, labai teisingos tapkutės
niekad nepagalvoč kad pirmos
Stewie gražios tapkės
Ačiū, mergaitės
jūs tokios draugiškos
Trakšt, tikrai kulniukai mažiau myluoti
, ot specas - glaz almaz viską greit pamatė mano mokytoja.
Mielos savamokslės, lenkiu prieš jus galvą. Be mokytojos būčiau vėlus tris dienas, tris naktis, o finale pasakius: nu nesigauna
man tos tapkės.
Nu ką, laukiu BG sluoksnos, bo spintoj tiiiik likučiai smulkmenoms. O iš karšinio nedrąsu velt, prisiskaičiau, kad jis pučiasi....kur čia man
da su sluoksna nelabai gaunas.
Trakšt, tikrai kulniukai mažiau myluoti
Mielos savamokslės, lenkiu prieš jus galvą. Be mokytojos būčiau vėlus tris dienas, tris naktis, o finale pasakius: nu nesigauna
Nu ką, laukiu BG sluoksnos, bo spintoj tiiiik likučiai smulkmenoms. O iš karšinio nedrąsu velt, prisiskaičiau, kad jis pučiasi....kur čia man
Na padžioviau klumpes jaunavedžiams, vadinasi vedei - šok iš lakierkų į vailokus:

O lateksas Meno mūzoj koks riebus
jei ne jūs tai ir nebūč žinojus, kad ne vien vandenėlis būna

O lateksas Meno mūzoj koks riebus