QUOTE(mamulioka @ 2011 05 30, 15:24)
Susidūriau su tokia problema - kad ir dar toloka iki 40, bet jau pradėjo gana ženkliai dribti viršutiniai vokai... Bijau, kad jau po kelerių metų netektų darytis plastinės vokų operacijos, ko tikrai nenorėčiau, jolab, kad ir pagal sveikatą narkozė nebūtų sveikintina... Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt patirtim, ar įmanoma kovot su vokų ptoze kosmetinėm priemonėm, kremais, naminais receptais ar procedūrom salone...
As irgi noreciau tuo klausimu pakalbeti.

Aisku, padazius, parietus blakstienas, arba jas prisiauginus galima optiskai dalinai tai slepti, bet mane labiau domina paciu voku odos prevencija.
Pabandysiu aiskiau sufomuluoti klausima.
Pavyzdziui, labai daug akiu kremu sudetyje nurodoma kad ieina keratinas, kuris padeda kovoti su smulkiomis raukslelemis akiu sonuose, tai yra taip vadinamomis zasu kojelemis. Jeigu pas mane tokia problema butu as jau zinociau kokio kremo ieskoti, ka pirkti kad su tuo kovoti. Bet pas mane su tom vietom kol kas tvarkoj, o yra problema su virsutiniais vokais. Kaip manot, kokius kremus pirkti kad padetu kovoti su virsutiniu voku suglebimu, uzkritimu?
Paprastai kremai akims buna su keratinu, retinoliu... Su veido odos suglebinu padeda kovoti elastinas ir kolagenas, ar buna tokiu kremu ir akims? Ar yra kazkoks kitas produktas/veikliosios medziagos kurias reikia naudoti esant sitai konkreciai problemai?
O gal yra dar koks nors produktas kurio as nezinau? Patarkit prasau.