Įkraunama...
Įkraunama...

Apdribę akių vokai

Sveiki 4u.gif

Susidūriau su tokia problema - kad ir dar toloka iki 40, bet jau pradėjo gana ženkliai dribti viršutiniai vokai... Bijau, kad jau po kelerių metų netektų darytis plastinės vokų operacijos, ko tikrai nenorėčiau, jolab, kad ir pagal sveikatą narkozė nebūtų sveikintina... Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt patirtim, ar įmanoma kovot su vokų ptoze kosmetinėm priemonėm, kremais, naminais receptais ar procedūrom salone... Gal kuri esate su tuom susidūrusi?

unsure.gif
Atsakyti
Laba, pabandykit prisiauginti blakstienas, optiškai pakelia voką, padidina akis, o jei dar ilgesnes, tai net voko nematyti biggrin.gif tik prašykit kad dėtų C formą (riestas). Pati priauginu, tai vyresnės moterys sako kad -10 metų nuima biggrin.gif
Atsakyti
Na, gal ir butu viena is iseiciu... Aisku, tinkamas makiazas, ilgesnes blakstienos - ir jau vaizdelis pageretu... Aciu uz patarima, jeigu ka, zinosiu, pas ka kreiptis 4u.gif
Atsakyti
g.gif na bet problema tai vis tiek liks
Atsakyti
Tai va, butent, kad noretusi problema sprest, o ne maskuot, kol dar ne per velu... ner, matyt, veiksmingu priemoniu, tik plastika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgos_blakstienos @ 2011 07 11, 22:37)
Laba, pabandykit prisiauginti blakstienas, optiškai pakelia voką, padidina akis, o jei dar ilgesnes, tai net voko nematyti biggrin.gif tik prašykit kad dėtų C formą (riestas). Pati priauginu, tai vyresnės moterys sako kad -10 metų nuima biggrin.gif

ačiū už reklamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 07 17, 19:20)
ačiū už reklamą  smile.gif

drinks_cheers.gif Po to ne tik voku problema taisyti reikes, bet ir blakstienas iskritusias gelbeti.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 05 30, 15:24)
Susidūriau su tokia problema - kad ir dar toloka iki 40, bet jau pradėjo gana ženkliai dribti viršutiniai vokai... Bijau, kad jau po kelerių metų netektų darytis plastinės vokų operacijos, ko tikrai nenorėčiau, jolab, kad ir pagal sveikatą narkozė nebūtų sveikintina... Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt patirtim, ar įmanoma kovot su vokų ptoze kosmetinėm priemonėm, kremais, naminais receptais ar procedūrom salone...

As irgi noreciau tuo klausimu pakalbeti. ax.gif Aisku, padazius, parietus blakstienas, arba jas prisiauginus galima optiskai dalinai tai slepti, bet mane labiau domina paciu voku odos prevencija.

Pabandysiu aiskiau sufomuluoti klausima. 4u.gif
Pavyzdziui, labai daug akiu kremu sudetyje nurodoma kad ieina keratinas, kuris padeda kovoti su smulkiomis raukslelemis akiu sonuose, tai yra taip vadinamomis zasu kojelemis. Jeigu pas mane tokia problema butu as jau zinociau kokio kremo ieskoti, ka pirkti kad su tuo kovoti. Bet pas mane su tom vietom kol kas tvarkoj, o yra problema su virsutiniais vokais. Kaip manot, kokius kremus pirkti kad padetu kovoti su virsutiniu voku suglebimu, uzkritimu?
Paprastai kremai akims buna su keratinu, retinoliu... Su veido odos suglebinu padeda kovoti elastinas ir kolagenas, ar buna tokiu kremu ir akims? Ar yra kazkoks kitas produktas/veikliosios medziagos kurias reikia naudoti esant sitai konkreciai problemai?

O gal yra dar koks nors produktas kurio as nezinau? Patarkit prasau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 13 gegužės 2012 - 12:17
Na, kiek esu jau visokiu ismeginus, nieko nedaro sad.gif Kad ir butu parasyta anotacijoj, kad liftingo efekta turi, bet... Beje, kamantineju kosmetologes, ka galetu pasiulyt, visos tik peciais guzcioja, kad ner veiksmingu proceduru sad.gif Bandziau viena karta beadatines mezoterapijos procedura su Fusion aparatu. Na, kaip po vienos, tai poviekio jokio, bet jei koki kursa padaryt plius dar ta Gatineau krema Defi Lift vartot, tai gal ir butu rezultatas... Net neisivaizduoju. Nors, buvau meginus ir ta a la liftinguojanti kremuka Defi Lift, nieko stebuklingo po visos tubeles sunaudojimo neivyko
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 13, 14:21)

Kazkokia nesamone unsure.gif Nuo zasu kojeliu akiu kampuose tiek visokiu priemoniu, net mimikos raukslems yra, o virsutiniams vokams - nulis? unsure.gif Nu turetu but kazkokia iseitis, nesinoretu kazkaip ramiai raukti kol vokai po raukslem visai pasisleps doh.gif nes tada tikrai tik skalpelis telieka... verysad.gif

Man keista kad sioje temoje niekas nesidalina. Arba cia visos visai jaunutes lankosi... Man tai su vokais pokyciai jau 29 pasimate... blush2.gif
Atsakyti
Pati geriausia priemone ledas mirksiukas.gif Ryte ir vakare svelniai pamasazuoti akytes leduku.Dar reikia ziureti,kad linfa nebutu uzsistovejusi...profesionalus veido masazas labai cia pagelbetu.Vengti sunkiai virskinamo ir suraus maisto ,mat to pasekoje patinimai is po nakties laikaui begant istampo jautria ir plona voku odele.Tai tiek is savo asmenines patirties ax.gif gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 gegužės 2012 - 09:55
QUOTE(Mutė @ 2012 05 15, 10:52)
Pati geriausia priemone ledas mirksiukas.gif Ryte ir vakare svelniai pamasazuoti akytes leduku.Dar reikia ziureti,kad linfa nebutu uzsistovejusi...profesionalus veido masazas labai cia pagelbetu.Vengti sunkiai virskinamo ir suraus maisto ,mat to pasekoje patinimai is po nakties laikaui begant istampo jautria ir plona voku odele.Tai tiek is savo asmenines patirties ax.gif gal kam pravers smile.gif

O, aciu uz patarimus. bigsmile.gif Va apie masazus as irgi galvoju. ax.gif
Atsakyti