Įkraunama...
Įkraunama...

Apdribę akių vokai

QUOTE(nester @ 2012 11 02, 09:10)
Aš kiek domėjausi šia tema ( nes man taip pat aktualu  rolleyes.gif ) tai likau prie nuomonės, kad kremai jokie nepadės, tik operacija, o kad ją atitolinti, galima stiprinti kaktos raumenis, ką visą mėnesį ir darau bigsmile.gif nusilpus kaktos raumenims, ji nusileidžia, taip ir apdrimba akių vokai smile.gif
Kokie rezultatai? Dar nežinau....tik labai jau ieškausi daugiau tų kaktos stiprinimo pratimų biggrin.gif

Pasidalinkit su mumis 4u.gif O nuo tu visu mankstu ir antakiu kilnojimo ar neatsirado ant kaktos daugiau raukslyciu?
Atsakyti
man reikia susikonspektuoti tuos pratimus bigsmile.gif g.gif ir galėčiau pasidalinti, o dėl raukšlyčių vėl gi, bandau atsirinkti tokius pratimus, kur darant nesirauko kakta rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, ne as viena buciau dekinga... ax.gif Jau pati jau ketinau ieskotis kazkokiu bendru pratimuku veido raumenu tonizavimui rolleyes.gif
Atsakyti
aš dabar bandau rasti tokius pratimus, kur reikia sutraukti kaktos raumenį, paskui jį ištemti, kiek domėjausi, tai labai veiksmingi pratimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2012 10 19, 12:26)
Man padeda Premier by Dead Sea Minerals. "Raudona" linija.

gal galit įkelt daugiau info. Bandžiau pagal tiek susirasti, bet suabejojau ar radau būtent tą ax.gif
Atsakyti
Man irgi tokia problema. Vienoj parduotuvej buvau pirkusi duso zele ir pardaveja idave megineli serumo. Nepamenu, nei gamintojo nei pavadinimo. Tik patepiau ant virsutinio voko ir jis prisiklijavo prie kaulo taip,kaip ir turi buti. Ne taip, kaip visai visai jaunutes, bet labai pakeite. Ir cia po vieno karto pasimate skirtumas. Bet meginukas pasibaige greit ir ismeciau. Neatsimenu, nei kur pirkau, nei kokios firmos tas meginelis. Tik vizualiai atsimenu, kaip viskas buvo isdestyta parduotuveje ir is kurios vietos pardaveja ji eme. Tai eisiu ieskoti dabar... Ot durne, kito zodzio nerandu, reikejo gi ismest ta megineli. Galvoju ar tik ne Estee Lauder. Bet ten ne akiu, o viso veido serumas. Bet ant akiu labiausiai skirtumas pasimate.
Atsakyti
as tai netikiu tom stebuklingom priemonem... schmoll.gif cia kaip ir tomis liftinguojamomis krempudromis kiek girdejau nerekomenduoja piktnaudziaut... g.gif
Atsakyti
merginos, idekit kokiu pratimu kaktai, kad pakelt vokus, pasidalinkit, kas zinot, manau daug kam bus aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
šią problemą man visiškai išsprendė Kobido veido masažas. Masažą atlieka mano mama, gal nuskambės kaip reklama, bet nuoširdžiai galiu patarti išmėginti. Pati nesitikėjau tokio rezultato. Jei sudomins, galite ir pas mane kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxs-xs-s @ 2013 09 30, 15:39)
šią problemą man visiškai išsprendė Kobido veido masažas. Masažą atlieka mano mama, gal nuskambės kaip reklama, bet nuoširdžiai galiu patarti išmėginti. Pati nesitikėjau tokio rezultato. Jei sudomins, galite ir pas mane kreiptis smile.gif

idomu idomu wink.gif papasakokit, kuom jis nuo iprasto masazo skiriasi smile.gif aisku, viska galima pagooglint, bet norim asmeniniu ispudziu smile.gif
p.s. kaip reklama gal ir nuskambejo, bet jei geras tikrai dalykas, tai koks skirtumas smile.gif negirdetas visai...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 09 30, 15:53)
idomu idomu wink.gif papasakokit, kuom jis nuo iprasto masazo skiriasi smile.gif aisku, viska galima pagooglint, bet norim asmeniniu ispudziu smile.gif
p.s. kaip reklama gal ir nuskambejo, bet jei geras tikrai dalykas, tai koks skirtumas smile.gif negirdetas visai...

skiriasi ne tik pati procedūros technika, bet ir poveikis. Smagiausia tai, jog poveikis akivaizdžiai matomas jau po pirmosios procedūros: pakyla veido kontūrai, oda tampa skaisti ir atrodo pailsėjusi. Ilgainiui atliekant procedūras teigiama, kad jos prilygsta plastinių operacijų poveikiui - stabdo veido senėjimo procesus. Pati džiaugiuosi nebevarginančia problema dėl užkritusių akių vokų, stangresne ir švaresne oda. Taip pat šis masažas itin atpalaiduoja visą kūną dėka stimuliuojamų aktyvių taškų (netgi nerekomenduojama iškart po masažo vairuoti, nes labai giliai atpalaiduoja) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxs-xs-s: 03 spalio 2013 - 15:33
Kokia jusu nuomone?...
http://www.masinis.l...ampaign=Pick.lt
Atsakyti