taip ten pelkynai todel ju ir yra
ir vaziuojant dar dviraciu i Sventaja ant tako maciau besisildancia, siaip jos baikscios, o cia nagali zmones vaiksto, vazineja joms nemotais
gluodenas tai suo dantim trauko, baisu, kad kokia ir ji neigeltu, apie vaika net nesneku, einu dabar tik asfaltuotu taku
bjaurybes
Zaltys nera pavojingas, geras jis, peles gaudo ir siaip jokios zalos zmogui nedaro O va angis nors ir pakankamai nedidute gyvaciuke, bet nuodinga ir ikirtus nelinksma butu, tad geriau pasisaugoti ju, i kelia karts nuo karto paziureti
Bet ar zaltys, ar angis sutikta malonu nebutu, ypac tiems, kas nelabai megsta siu saltakrauju gyvunu
Zaltys nera pavojingas, geras jis, peles gaudo ir siaip jokios zalos zmogui nedaro O va angis nors ir pakankamai nedidute gyvaciuke, bet nuodinga ir ikirtus nelinksma butu, tad geriau pasisaugoti ju, i kelia karts nuo karto paziureti
Bet ar zaltys, ar angis sutikta malonu nebutu, ypac tiems, kas nelabai megsta siu saltakrauju gyvunu
Pernai perspejau moteriske, kad ant keliuko maciau gyvate,ten gluodena tokia varine, buvo, tai isjuoke mane, sako ka cia per nesamones sniakate, kurorte gyvaciu nera
Pernai perspejau moteriske, kad ant keliuko maciau gyvate,ten gluodena tokia varine, buvo, tai isjuoke mane, sako ka cia per nesamones sniakate, kurorte gyvaciu nera
Taip atrodo iskur tokiam graziam pusyne gali buti tiek visokiu gyviu
Mes stirna siais metais matem einancia per gatve Palangoj Va toki tai malonu zveriuka sutikti, ar eziuka pamatyti, bet gyvates lieka gyvatem, nemielos jos man Nors galiu prisipazinti angi pamaciau butent Palangoj, niekur kitur neturejau tokio malonumo jos sutikti
13-17 liepa:)
man tai kazkaip virtuves nereikia nors ir su vaikais, karta i metus isvaziuoju atostogaut tai tikrai cepelinu nedarysiu ar dar kazko sudetingo . Mes ryte visada valgom sumustinius o pietum galima i kavinuke nueiit ,
Na mum šiemet ir pasisekė su tais kambariais Ankščiau kaip visi, už 100 lt pas bobūlka ant aukšto būdavom, nenoriu net prisimint Gavosi taip kad mano brangusis gavo nauja darba, ten urėdijoje ataskaitas visokias daro ir pan., Žodžiu, ten jis su seniau dirbančiais kolegom "papletkijo", ir sužinojo kad Palangos girininkija dar ir tokio viešbutėlio funkciją atlieka, kaina - 120 lt 5 naktys Taip gavosi, kad jau nuo 11 liepos savaitėliai važiuosim, galėsim papasakot įspūdžius
mes šiuo metu palangoje oras nekarštas, bet labai fainas, nulijo šiandien truputį gyvenam kęstučio g., super kambarys, su visais patogumais,virtuvėle,indais, patalyne, rankšluosčiais, internetas, kabelinė, su atskiru įėjimu, terasa gali gyventi keturi žmonės, kaina kai skambinausi sakė 200, bet kai mes dviese ir vaikas, ir būsim 5paras, kaina nuderinom iki 160lt.yra jų internetinis www.egra.lt
mergaites, tema paie palanga, nakvyne , maista, pramogas, o ne skelbimuku tema....gal atidarykit tema skelbimu lentoj..bus paprasciau ir kitiems nereikes skaityt postu apie ieskomus butukus
Buvom užsisakę "Baltojoje viloje" (Birutės alėja 33) 2 kambarių apartamentus. Atvažiavom ir ........ namas padvelkė tamsuma viduje ir prieškario kvapais, šeimininkė pasitiko su didžiausiais priekaištais, kad per mus atsakė lenkams ir būtų gavusi 100 litų daugiau už parą. Pradėjo rėkti, kad tokį taborą (5 suaugę ir 3 vaikai) ji bijo įsileisti, nes kas liks iš jos baldų ir kokį triukšmą sukels vaikai. Nors užsakant nakvynę, viskas buvo suderinta-kiek žmonių, kokio amžiaus vaikai.
Buvom užsisakę "Baltojoje viloje" (Birutės alėja 33) 2 kambarių apartamentus. Atvažiavom ir ........ namas padvelkė tamsuma viduje ir prieškario kvapais, šeimininkė pasitiko su didžiausiais priekaištais, kad per mus atsakė lenkams ir būtų gavusi 100 litų daugiau už parą. Pradėjo rėkti, kad tokį taborą (5 suaugę ir 3 vaikai) ji bijo įsileisti, nes kas liks iš jos baldų ir kokį triukšmą sukels vaikai. Nors užsakant nakvynę, viskas buvo suderinta-kiek žmonių, kokio amžiaus vaikai.