Tikiuosi, šeimininkė nesupyks, bet labai noriu parekomenduoti šitą butuką.
Dėl asmeninių priežaščių negaliu važiuoti buvau rezervavusi nuo rugpjūčio 17 iki 24 d. Bet gal susiskambinsite su pačia šeimininke ir ji jums viską paaiškins detaliau.
Atskiras butukas (be jokių šeimininkų) iš 2 kambarių; 8 aukštas; superinis vaizdas: prie vieną langą- jūrą, pro kitą - miškai, toliai... Šalia "Lino" sanatorijos, Vytauto g.
Aplinka, tyli, rami
Iki jūros- gal apie kilometrą, bet normaliu takučiu, pro pušyną, su vežimėliu ir mažais vaikais- neprailgsta. Dažniausiai grįžinėjome basomis kojomis
Netoli- vaikų žaidimų aikštelė. Savo 6m. vyruką drąsiai leidavau į lauką ir ten žaisti vieną.
QUOTE(Adade @ 2011 08 08, 17:25)
Laisva nuo rugpjucio 17 dienos
Įkeliu porą nuotraukyčių
"Miegamasis"- didelė išlankstoma dvigulė lova; spinta rūbams/daiktams susidėti, balkonėlis dviračiams, bulvės ir etc. Vaizdas - į "Lino" baseiną, pievą, "Vanagupės" viešbutį, miškus...
"Svetainė"
Išlankstoma kampinė sofa-lova ir išlankstomas pufas-fotelis. Ir televizorius su kabeline TV.
Balkonas su kėdėmis, stalu ir nuostabiu vaizdu į jūrą. Ryte gerdavom kavą, vakare žiūrėdavom kaip leidžiasi saulė.. ech....
Virtuvėlė-koridorius
Na, virtuvė nėra didelė, tačiau yra elektrinė plytelė, mikrobangų krosnelė, sumuštinių keptuvė, šaldytuvas,puodai, keptuvės, stalo įrankiai, samtis, keli puodeliai
San.mazgas: dušas-kriauklė-tualetas
kompatiškai, bet viskas vienoje vietoje
Ką vežėmės savo?
Užvalkalus patalynei (jos ten sočiai visiems užtenka per akis)
Maistą:sutinku Nors, pripažinsiu, kad minimum 1 kartą per dieną eidavom valgyti į šalia esančios "Lino" sanatorijos kavinę. Kur maistą gamina šviežiai ir įtiko net mano vaikams. Ypač rekomenduoju žuvį ir blynelius
Tualetinį popierių, keletą šiukšlių maišų, muilą ir kt.higienos priemones

Visada vežuosi ir indų ploviklį, bet dažnai randu paliktą nepilną buteliuką. Tai kartais ir aš, jei lieka per 2 pirštus nuo apačios, palieku kitiems poilsiautojams...
Deja, buto šeimininkė ne aš
ir jei atvirai, jei mūsų planai nebūtų pasikeitę, tikrai "neišduočiau", kur mes jau trečius ar net ketvirtus metus iš eilės atostogaujame.
Šeimininkės telefonas 869888092
Nuotraukos ištrintos dėl per didelio formato.
Moderatorė