Mes irgi buvom liepos pradžioj "Viloj Ingoj" 3-čiame kambaryje sename pastate,nu tai net nžn,pirmą dieną žiauriai mums viskas nepatiko,grindys aptrintos,po lovomis dulkės,kai atsidarėm langą,tai dulkės ten taip pat(ant palangės lauko,bei pačiam lange),dušo kabina taip pat dulkina,lentynėlės vonioje parūdiję(nes tik mūsų buvo wc ir dušas),tv mygtukai išlaužyti...,nu žodžiu,bet paskui apsipratom,tik pirma para buvo baisi

(esu tikra pedantė),bet užtat lova buvo labai jau plati ir smagi miegoti

,patalynė švari

,pati savininkė labai labai šiltas žmogus

,garsai visi tikrai labai gerai girdisi,bendroje virtuvėje indų indelių indukų,puodų,puodukų...,visko visko mačiau,kad buvo,netgi cukraus,arbatos
Kas liečia vietą šios vilos,tai tikrai puiki,keli žingsniai ir jau pačiame centre
Cento parduotuvėje lyg ir neblogas asortimentas,bet jau eilės eilės...

,o vat visi kiti vietinės reikšmės pc apytuščiai
Labiausiai poilsiautojai šurmuliavo Paršelio Rojuje bei Titanike,dar Žvejų užeigoje
Labai patiko deguonies kokteilis,ėmėme vyšnių skonio
Prie jūros ėjome vienąkart per beždžiontiltį,bet ten man nepatiko kažkaip,nes dar ir dviratininkę nepatenkintą susitikau,tai ji dviratį oru prasinešė pro mane,nes aš buvau su vežimuku
Visas kitas dieneles ėjome prie jūros pro energetiko namelius,kaip mačiau prabangos ten nėra,bet yra šaldytuvukai,lentynėlė šiokia tokia,bet šiaip man jie patiko,nes kai kurie tai išvis arti arti jūros

,taip pat ir tie nameliukai patiko(labiau sutvarkyti),kur prie pat beždžiontilčio
...Taip, aš nesu ideali...,bet,
kaip sakoma:
briliantui atleidžiami aštrūs kampai! ....