Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2011 07 11, 12:22)
Tikrai, kad ne viena pavesine, ju tikrai yra daugiau mirksiukas.gif

Ačiū, taip ir pamaniau, kad negalėtų būti viena tokiam kiekiu poilsiautojų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 11, 12:14)
*Ačiū labai už išsamų atsakymą  4u.gif
** Mes užsisakėm keturvietį, nes kitaip netilpsime. O apie pageidavimus kažkokius tai nieko nesakėme, nes nieko nežinojome.Kažkaip ir aš pagalvojau, kad palėpėje bus karšta miegoti, o jei dar langai į jūrą, na, bet bus matyt, gal visai ir nieko-išsivėdinsim, stoglangis yra, ciongą padarysim  biggrin.gif Svarbu, kad tos saulės būtų, kad galėtų prišildyti  biggrin.gif  O pavėsinė yra tik prie Vyto sodybos tvoros? Aš kažkaip pagalvojau, kad ji neviena ten turėtų būti  g.gif
*** Būtinai pafotografuosiu ir viską aprašysiu, kai grįšim. Nors ir rugpjūčio vidurys bus, bet pravers ateičiai.  4u.gif
****  Vaizdelis nerealus  thumbup.gif

merginos, apie kuria cia vieta kalbate? Vyto sodyba?
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2011 07 11, 13:11)

Apie kuršių taką
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 11, 13:14)
*Ačiū labai už išsamų atsakymą  4u.gif
** Mes užsisakėm keturvietį, nes kitaip netilpsime. O apie pageidavimus kažkokius tai nieko nesakėme, nes nieko nežinojome.Kažkaip ir aš pagalvojau, kad palėpėje bus karšta miegoti, o jei dar langai į jūrą, na, bet bus matyt, gal visai ir nieko-išsivėdinsim, stoglangis yra, ciongą padarysim  biggrin.gif Svarbu, kad tos saulės būtų, kad galėtų prišildyti  biggrin.gif  O pavėsinė yra tik prie Vyto sodybos tvoros? Aš kažkaip pagalvojau, kad ji neviena ten turėtų būti  g.gif
*** Būtinai pafotografuosiu ir viską aprašysiu, kai grįšim. Nors ir rugpjūčio vidurys bus, bet pravers ateičiai.  4u.gif
****  Vaizdelis nerealus  thumbup.gif

Taip taip daugiau, netgi siemet viena istiklinta. As tik apie trivieti rasiau, kad kampinis geresnis, is vienos puses kaimynai is kitos masinas statos. O del keturviecio as 5 nr buvau uzsisakius, rekomendavo pati seimininke, nes sake didesnis, ribojasi su seimininkais ir tiesiai pievute, na ties tavieta kur ne i medinius namelius, o i gelyna toki su akmenukais apdeliota, nes kitu kambariu daugiau ant akmenuku isejimas. Man buvo svarbu, kad mano pipiras butu ant zolytes, dar baseiniuka toki visai maziuka pasiimkit ar bliuda. Gales pasiteskenti (jei maziukai vaikai), nes va viena beda, kad tokiems pypliams smelio dezes nera, jie dar batutams ir toms rastinems supynems per mazi. Irasykit i pageidavimu knyga smile.gif, sake tokia yra. Tad lauksim is tiesu ziniu apie sia sodyba smile.gif.

Papildyta:
QUOTE(avietia @ 2011 07 11, 14:11)

Tik nuoroda Vyto sodybos, nes ju foto yra palydovine kaip jura matos is virsaus, o toje foto po kaire uz tvoros su zaliais stogais matosi Kursiu tako mediniai namukai, kotedziuku nesimato. Tad cia tik, kad galima butu isivaizduoti kiek iki tos juros smile.gif
Papildyta:

va cia nuoroda vyto sodybos, bet desneje puseje matosi kursiu tako namukai. o vaizdas iki juros be komentaru thumbup.gif
http://www.vytosodyb...trauku-galerija
[/quote]

Tiesa dar keptuve, bent jau dabar nebuvo, gal dar seimininkes pasiklauskit g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2011 07 11, 14:48)
Gales pasiteskenti (jei maziukai vaikai), nes va viena beda, kad tokiems pypliams smelio dezes nera, jie dar batutams ir toms rastinems supynems per mazi. Irasykit i pageidavimu knyga smile.gif, sake tokia yra. Tad lauksim is tiesu ziniu apie sia sodyba smile.gif.

Maniškiai iš smėlio dėžių jau išaugę, jiems batutas kaip tik biggrin.gif Vienas net už tėvą didesnis biggrin.gif Bet į pageidavimų knygą galiu parašyti, kad reikia smėlio dėžės , no problem biggrin.gif
Laukiu nesulaukiu atostogų. smile.gif Ir jums geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos poilsiautojos . Savaitgaly pabuvojome "kursiu take" mūsų šeimyna ten daugiau nebenori .Kadangi susirenka šeimos su nedideliais vaikiukais , tai to vaikiško triukšmo tikrai nemažai ir vaikštant reikia žiūrėti , kad ant kokio pypliuko neužmintum lotuliukas.gif.Pavėsinių galėtų būti ir daugiau.Malkos vienam kepimui 7lt.Šeimininkė labai stengiasi , kad visiems būtų patogu , tai ir pastabos niekam nepasako , nors man užkliuvo , kad pavėsinėse po pasisėdėjimų palieka stalus su bonkėm ir maisto likučiais.Bet čia nuo žmonių kultūros priklauso.(linkiu ,kad kitoms tektų geri kaimynai ir maloniai pailsėtumėte) .Pajūryje nustebino akmenukų gausa( na nelabai patogu ). Mes su dviračiais į monciškes važiavom.Kas dėl dviračių - iki šventosios per beždžionių tiltą nepatogu ( tikrai sutiksit ne vieną nepatenkintą personą , nors prie tilto tikrai yra ženklas "dviračių takas nr 10),o jei sutiksit su vežimėliu gali tekti dviratį vos ne iki galvos pakelti, arba laukti ilgai ,kad tiltelis atsilaisvintų.Yra kelias ir aplink , bet jau tolėliau važiuoti.Na tiek tų įspūdžių .
Atsakyti
o nežinot, kas buvor aušroje yra šašlykinė?
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif Ruosiames rugpjucio pradzioje vaziuoti i Sventaja, uzsirezervavome butuka, atrodo super, randasi Mykolo g. Norejau pasiteirauti, kokia situacija su maisto prekiu parduotuvemis? Kaip suprantu is didesniu vienintele parduotuve yra Cento? Gal kas zinote, ar ilgai iki jos tektu paeit nuo Mykolo g. 60? Kaip asortimentas, kulinarija?
Gal salia yra dar kokiu padoriu parduotuviu? Teko skaityti viena komentara apie milziniskas eiles prie Cento, ar tikrai taip yra? Buciau dekinga uz Jusu komentus mielosios 4u.gif Ir grazaus poilsio toms kas jau siomis dienomis ruosiasi vykti i Sventaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakojo bendradarbis:
nuvažiavo į šventąją na ura. pasiemė pakelėje dieduką. Sakė turiu namelį ant rato. 25 lt žmogui. Na ir nuvyko. Bebaigiant išsikrauti tašes, diedukas sako: kiek aš sakiau už parą? bendradarbis sako 25 lt, diedukas sako oi ne suklydau 30 lt žmogui už parą. Nu 30 tai trisdešimt nu jau ką darysi. Paskui sako tai jūs būsit 4 paras? Bendradarbis nu jo sako. Diedukas nu aš tokiam trumpam laikotarpiui nenuomuoju. Bendradarbis sako tai gerai pasiemam daiktus ir išeinam. Tai diedukas sako tai ne ne, tai tiek to. Aš mažiausiai nuomuoju 6 parom. Nu... nu nėra žodžių... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi buvom liepos pradžioj "Viloj Ingoj" 3-čiame kambaryje sename pastate,nu tai net nžn,pirmą dieną žiauriai mums viskas nepatiko,grindys aptrintos,po lovomis dulkės,kai atsidarėm langą,tai dulkės ten taip pat(ant palangės lauko,bei pačiam lange),dušo kabina taip pat dulkina,lentynėlės vonioje parūdiję(nes tik mūsų buvo wc ir dušas),tv mygtukai išlaužyti...,nu žodžiu,bet paskui apsipratom,tik pirma para buvo baisi rolleyes.gif (esu tikra pedantė),bet užtat lova buvo labai jau plati ir smagi miegoti wub.gif ,patalynė švari wub.gif ,pati savininkė labai labai šiltas žmogus wub.gif ,garsai visi tikrai labai gerai girdisi,bendroje virtuvėje indų indelių indukų,puodų,puodukų...,visko visko mačiau,kad buvo,netgi cukraus,arbatos bigsmile.gif
Kas liečia vietą šios vilos,tai tikrai puiki,keli žingsniai ir jau pačiame centre thumbup.gif wub.gif
Cento parduotuvėje lyg ir neblogas asortimentas,bet jau eilės eilės... doh.gif doh.gif doh.gif ,o vat visi kiti vietinės reikšmės pc apytuščiai ax.gif
Labiausiai poilsiautojai šurmuliavo Paršelio Rojuje bei Titanike,dar Žvejų užeigoje
Labai patiko deguonies kokteilis,ėmėme vyšnių skonio wub.gif
Prie jūros ėjome vienąkart per beždžiontiltį,bet ten man nepatiko kažkaip,nes dar ir dviratininkę nepatenkintą susitikau,tai ji dviratį oru prasinešė pro mane,nes aš buvau su vežimuku lotuliukas.gif
Visas kitas dieneles ėjome prie jūros pro energetiko namelius,kaip mačiau prabangos ten nėra,bet yra šaldytuvukai,lentynėlė šiokia tokia,bet šiaip man jie patiko,nes kai kurie tai išvis arti arti jūros wub.gif ,taip pat ir tie nameliukai patiko(labiau sutvarkyti),kur prie pat beždžiontilčio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 11 liepos 2011 - 16:49
Min matyt mane sutikai lotuliukas.gif Aš prieš vaikiukus su vežimukais ir jų mamytes bei tėvelius nieko prieš neturiu 4u.gif .Visada praleidžiu , o jei reikia pagalbos dar ir padedu. Tik tiltelis nepritaikytas nei vežimėliams , nei dviračiams .Netgi manau labiau nepatogu su vežimėliais 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(graazke @ 2011 07 11, 18:02)
Min matyt mane sutikai lotuliukas.gif Aš prieš vaikiukus su vežimukais ir jų mamytes bei tėvelius  nieko prieš neturiu 4u.gif .Visada praleidžiu , o jei reikia pagalbos dar ir padedu. Tik tiltelis nepritaikytas nei vežimėliams , nei dviračiams .Netgi manau labiau nepatogu su vežimėliais 4u.gif .

lotuliukas.gif
Gal ne tave,nes ten tikrai nemaloni persona buvo lotuliukas.gif ,jau,kai gryžom vakare iš pliažo,tai jau lėkiau bėgte per tiltelį,kad nesutikčiau antro kleckiuko vežime arba dviratininko/ės lotuliukas.gif
Atsakyti