Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 06 08, 21:23)
Laba Raganute. O kiek kainuoja namelis?
Papildyta:

Šiandien atrašė šeimininkė iš Vilos pas Ingą. Yra trivietis kambariukas su WC ir dušu antrame aukšte, virtuvė bendra kaip suprantu. Prašo 120 lt. parai,aišku brangoka,bet labai noriu patogiai gyventi,nors nenoriu permokėti g.gif  Dar klausimėlis,ar indai tenai geri,kaip su puodais reikalai? Kokia patalinė ,ar švari ?  rolleyes.gif
Papildyta:
Dar parašykit mamos,ar visos avansus perveda į sąskaitą rezervuoti butą arba namelį? Bijau likti be pinigų ir be poilsio... g.gif  rolleyes.gif
Kiek avanso prašo šeimininkė iš Vilos Inga?

Mes rezervavom pas inga vila ,tai prase avanso 85lt,tai jin tikrai sazininga mopteris ir tikrai neliksit be pinigu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal ka patarsit.. 4u.gif Rugpjucio viduri noriu vaziuot su mama prie juros, bet vis nerandu dviviecio kambario bet kad su atskirom lovom butu 4u.gif Gal turit kokiu pasiulymu blush2.gif O ar trivieti tada teks nuomotis.. g.gif
Isanksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniukste22: 08 birželio 2011 - 20:56
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 06 08, 21:23)
Laba Raganute. O kiek kainuoja namelis?
Papildyta:

Šiandien atrašė šeimininkė iš Vilos pas Ingą. Yra trivietis kambariukas su WC ir dušu antrame aukšte, virtuvė bendra kaip suprantu. Prašo 120 lt. parai,aišku brangoka,bet labai noriu patogiai gyventi,nors nenoriu permokėti g.gif  Dar klausimėlis,ar indai tenai geri,kaip su puodais reikalai? Kokia patalinė ,ar švari ?  rolleyes.gif
Papildyta:
Dar parašykit mamos,ar visos avansus perveda į sąskaitą rezervuoti butą arba namelį? Bijau likti be pinigų ir be poilsio... g.gif  rolleyes.gif
Kiek avanso prašo šeimininkė iš Vilos Inga?

Viskas pas vila-inga normalu ir indai normalus ir puodu yra.Virtuvele normali,kiek teko naudotis visada issitekdavom.Ir tualetai tvarkingi.Del patalynes tai nezinau,nes uzvalkalus visada savo vezames,o antklode ir pagalves be uzvalkalu tikrai normalios ne plemuotos.
Avansa visada pervedam 100lt.
Atsakyti
QUOTE(Dowyta @ 2011 06 08, 16:37)
Bitulka, kaip vadinasi tie nameliai,kur baisus?kad zinociau, nes as ir ieskau poilsio nameliu keturvietes, kad arti Jura butu, tai bijau apsigauti...

Cia viena dalyve klause apie kempinga "Naglis " ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Patarimo atėjau.
Ieškau patalpų 5 asm(3suag ir 2 vaik) poilsiui Šventojoje (bet gali būti ir kitur, svarbu kad tiktų). Reikia kad :
1 jūra būtų kuo arčiau (100-200m, nes su mumis važiuoja sunkiai vaikščiojantis žmogus) ir rami vieta;
2 patalpos būtų be laiptų (t.y. tinka tik pirmas aukštas, gali būti ir dviejų, bet pirmam būtinai turi būti lova vienam žmogui);
3 būtinai t.b. atskiras sanmazgas, virtuvėlė;
4 neaukšta kaina (iki 180-200lt).
Perskaičius forumo temas (ne visas aišku) radau sau tinkamus variantus : Ošupynė ir Kuršių takas(nematau pagal nuotraukas ar yra čia šaldytuvas?).
Gal dar ką nors galit patart? Kokią ramią, patogią, nebrangią vietą, bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Man pasisekė thumbup.gif ,šeimininkė iš Vilos Ingos parašė,kad turi mano šeimynai trivietę kambariuką su patogumais antrame aukšte,šiandien pervesiu avansą 110 lt. Tikiuosi Lietuvos orai mane nenuvils,bet tiek to,man svarbiausia jūrą su vaikais pamatyti ir pakviepuoti jodu. rolleyes.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti,kad mes važiuosim į Šventojį nuo 08.08 iki 08.12. vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulutee @ 2011 06 08, 22:10)
Viskas pas vila-inga normalu ir indai normalus ir puodu yra.Virtuvele normali,kiek teko naudotis visada issitekdavom.Ir tualetai tvarkingi.Del patalynes tai nezinau,nes uzvalkalus visada savo vezames,o antklode ir pagalves be uzvalkalu tikrai normalios ne plemuotos.
Avansa visada pervedam 100lt.

Ačiū saulutee už atsakymą 4u.gif Visus užvalkalus irgi visada iš namu pasiemu,kažkaip maloniau ant savo mieguoti ax.gif Ir puodukus,šaukstus ypač vaikams vežu iš namu,galima vienkartinius nusipirkti.
Vėl aš įkyriau klausinėsiu blush2.gif biggrin.gif O televizorius tenai yra? Mes savo mažą teliką turim,galima atvežti? Ir virduliuką visada savo vežam,v.ž. visą parą teks man daiktus krauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 09 birželio 2011 - 10:02
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 06 09, 11:18)
Ačiū saulutee už atsakymą 4u.gif Visus užvalkalus irgi  visada iš namu pasiemu,kažkaip maloniau ant savo mieguoti ax.gif Ir puodukus,šaukstus ypač vaikams vežu iš namu,galima vienkartinius nusipirkti.
Vėl aš įkyriau klausinėsiu blush2.gif  biggrin.gif O televizorius tenai yra? Mes savo mažą teliką turim,galima atvežti? Ir virduliuką visada savo vežam,v.ž. visą parą teks man daiktus krauti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yra ten TV. Galima užklausti šeimininkės, bet visuose kambariuose turi būti. Nėra (bent dar nebuvo) bevielio. Viršuje kambariukai lyg ir mažesni, bet ne tupėt ant laktos važiuojat. Gero poilsio drinks_cheers.gif
Atsakyti

Virduliuka isimeskit(bent as taip darau),vietos daug neuzima ir nereikia eit i virtuvele vien del kavos(as be jos is ryto niekaip neprabundu ax.gif )o TV yra man atrodo visuose numeriuose.
Pirma kart kai mes ten vaziavom as taip pat viska issiklausinejau iki smulkmenu smile.gif ,o del oru tai cia kaip Dievas duos biggrin.gif As tai http://www.gismeteo....ty/weekly/4180/
cia pradedu ziurinetis kokie bus mazdaug pora savaiciu iki atostogu.
Atsakyti
Vaziuojam ir mes pas Inga 4u.gif dar turi vietu rugpjucio viduri mirksiukas.gif dvivietis su vonia ir visai kitais dalykais tik 80lt per para 4u.gif cia uz dvivieti, kitur tom dienom nuo 120 praso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 06 09, 16:57)
Vaziuojam ir mes pas Inga  4u.gif dar turi vietu rugpjucio viduri  mirksiukas.gif dvivietis su vonia ir visai kitais dalykais tik 80lt per para  4u.gif cia uz dvivieti, kitur tom dienom nuo 120 praso  blush2.gif

keista ,kad galim dar deretis pas inga,bet siaip kokia kaina yra tokia ir isnomuoja. mirksiukas.gif siaip dvivietis su patogumais pas inga kainuoja 100 lt, nu va as ir galejau deretis g.gif
Atsakyti
Deretis tikrai galima,ypac jei ilgesniam laikui apsistojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2011 06 09, 18:01)
Deretis tikrai galima,ypac jei ilgesniam laikui apsistojat  smile.gif

Nu nieko mirksiukas.gif kitasyk deresimes biggrin.gif
Atsakyti