QUOTE(paprasta @ 2011 06 01, 22:32)
Na, pasirodau ir aš

Mano beveik savarankiškos- labai ačiū Forgetei, kuri padėjo Kaune ir visaip kaip mane palaikė
Šaunuolė įsivaizduoju kiek streso tau buvo, bet tikari šauniai susitvarkei, garžių foto tikrai mačiau, bet pats filmukas man nelabai patiko
Ir
Forgete šaunuolė kad padėjo, kaip smagu kad aplik tiek geranoriškų žmogeliuku
QUOTE(Yvette @ 2011 06 01, 22:56)
aha, saugokit vaikus, savus ir svetimus.
Nepykit už off topic, bet nu reik išsiliet. Mano Turtui šiandien D. pagalvėlę pakišo ir stumtelėjo ten, kur reikėjo. Buvo beiškrentąs pro langą. O norėjo tik žaliuzes nuleisti, per aukštai užsilipo. Atsiėjo keliais sumušimais. Iš kambario buvau išėjusi apie porą min, ir vaikis nebemažas, o vistiek.
ei na sau, labai džiugu kad viskas tai sėkmingai pasibaigė
QUOTE(gotte @ 2011 06 02, 07:16)
Labas rytas,
Perskaičiau vakar seną temą, tik niekaip neradau, kur tą nuostabią sesiją su žirgais pažiūrėti

nes man žirgai yra kažkas tokio...o mačiau vos porą foto...
šauniai

oho, baisu net suvokti galimas rimtesnes pasekmės, dėkui D. viskas gerai
Aš irgi su OT į tą temą. Vakar mano mažė kol dėjausi daiktus sugebėjo užsirakinti kitame kambaryje. Spynoj pasukamas toks nemenkas raktas

apie dešimt minučių ir pati su yla ten krapščiau ir ją įkalbinėjau sukti tai į tą, tai į kitą pusę. Gerai, kad vaikas klausė tų paliepimų ir pati atsirakino.
Plaukai gražiai apšviesti, tik man kliūva plaukai, kurie yra po nosim, kaip ūsai kokie, aš šalinčiau. Ir dar norisi bent vos vos šviesos ant veiduko...
nežinau ar apie mane čia kalbi, bet kelias foto apie žirgus aš dėjau, jei ką dar kelios
čia, jei ne tos tai bent mano foto peržiūrėsi
Jo vaikai yra vaikai ir ko tik jie neprisigalvoja

, gerai kad vaikas taves paklausė ir atrakino
dar
Dalyjos patiko antra foto
O aš šiandien šeimynos nefotkinsiu nes vis dar nepasveikusi, išsigando mano slogos ir atidėjom
Archyvus betvarkant radau tokia foto, niekas netvarkyta nes tada photoshopo nemokėjau, ištikrųjų nieko ypatingo, tik man spalvos labai patinka, nors vaizdas tok plokščias , bet ydėsiu temos pagyvinimui