Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 23 tema

QUOTE(success @ 2011 06 02, 09:30)
Labas rytas visoms  drinks_cheers.gif Aš čia biškiuką įsiterpsiu pačiame pildymo įkarštyje biggrin.gif  su dideliu OFF TOPIC'u  doh.gif

Ar teko kam nors susidurti su tokia problema, kai gavote iš JCREW ne tai, kas buvo užsakyta, tarpininkė nepažiūrėjo, ką išsiuntė ir galop teko siųsti tą netinkamą daiktą atgal į JAV?  Kiek pinigėlių jums grąžino tokiu atveju?
Ar aplamai turi tarpininkė kažkokią moralinę teisę pasilikti tarpininkavimo % už tokį nekokybišką savo darbą ir versti pirkėją susimokėti už jos klaidas? Ar čia aš jau per daug noriu, tikėdamasi atgauti tiek, kiek sumokėjau už tai, ko nepirkau?  unsure.gif

priklauso nuo tarpininkės. Kažkada pirkau, tiksliau nusiunčiau užsakymą, kaina buvo 12,99, man nupirko tik po geros savaitės ir jau už 19,99 ir dar kai gavau, pasirodė ne tas dydis. Parašiau, kad kažkaip negerai gavos, tai atrašė, jog matyt parduotuvė ne tą įdėjo. Todėl jau senai su tarpininkėm neeksperimentuoju.
Atsakyti
reikės pabandyti aberį, nieko nesu iš ten pirkusi blush2.gif , o just cavalli, bent jau man pasitaikė, tikrai vieni prasčiausių
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 06 02, 10:09)
placiau prasyciau blink.gif
as tokiu laukiu 27 su 74-92,
tai man ne tik dydis gali netikti, bet ir kokybe ju prasta?

as su 89 cm turiu 25 dydi ax.gif manau, kad tau turėtų tikti 27 mirksiukas.gif nes man 25 jau gerokai aptemptas.
kokybė ne prasta, džinsiukai tikrai faini mirksiukas.gif
tiesiog sakau, kad man aberis fainesni, minkštesni, gal tiesiog mano figūrai labiau tinkamesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 06 02, 10:30)
Labas rytas visoms  drinks_cheers.gif Aš čia biškiuką įsiterpsiu pačiame pildymo įkarštyje biggrin.gif  su dideliu OFF TOPIC'u  doh.gif

O pas kurią tarpininkę čia šitaip?
Aš kažkada užsakiau MB batus, bet paskui supratau, kad jie bus tikrai per maži, nežinau kas man sušvietė. Tai paprašiau, kad gavus išsiųstų atgal į parduotuvę. Aišku, kad turėjau sumokėti už tarpininkavimą ir už grąžinimą, bet iš manęs nieko neėmė išvis blush2.gif
Bet jei Jūs to daikto išvis net neužsisakėte, tai čia jau ne Jūsų kaltė..
Atsakyti
Šiaip, jo, priklauso nuo tarpininkės, geriau neeksperimentuoti drinks_cheers.gif
atsimenu, buvo laikas, kai priimdavau dėžutės. tai kelis kartus buvo, kad mergaitės gavo ne tą, ką užsisakė, tai jokių ten ginčų nekildavo, tie netikę daiktai netgi pas mane likdavo, aš juos siunčiau tarpininkei, o su mergaitėm atsiskaitydavo ax.gif
man dar buvo, kad gavau skirtingo dydžio batus doh.gif ir čia tikrai buvo ne tarpininkės kaltė, o pardės, nes daugiau niekas tokių nepirko rolleyes.gif bet tarpininkė visus nuostolius (visai kainavo juos siųsti atgal į JAV) prisiėmė sau mirksiukas.gif
žodžiu, kai kurias tarpininkes galėčiau girti ir girti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 02, 10:10)
Todėl jau senai su tarpininkėm neeksperimentuoju.

Pavadinčiau tai eksperimentu, jeigu tai būtų kokia naujokė. O čia žmogus jau laiko patikrintas - viena pirmųjų SM tarpininkių doh.gif
Na bet esmė aiški: jeigu žmogus gyvena šia diena įsikandęs kelių litų, o ne žiūri ilgalaikės perspektyvos, tuomet nėra ko iš jo tikėtis. Tuo ir užbaigsiu šią temą 4u.gif

ingutia, Jūsų atvejis kitoks, nes pati suklydote mirksiukas.gif
Atsakyti
Success, manau zinai apie kuria cia sneki g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 06 02, 10:41)
Success, manau zinai apie kuria cia sneki  g.gif  doh.gif

o as ne, bet idomu butu suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...D=1307002435808
s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 02 birželio 2011 - 10:14
Parasykit kuri cia tarpininke, nes as pas viena jau senokai neperku, kai suzinojau, kad dingus prekei nieko negrazino pazistamai.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 06 02, 10:41)
Success, manau zinai apie kuria cia sneki  g.gif  doh.gif

Aš tai tikrai žinau biggrin.gif

QUOTE(minha @ 2011 06 02, 10:43)
o as ne, bet idomu butu suzinoti  rolleyes.gif

Mergaitės, nežinau, ar būtų korektiška čia įvardinti, nes vis tik tema nėra juodasis sąrašas unsure.gif Aš tik norėjau sužinoti, kaip yra tvarkomi visi tokie reikalai su Jcrew prekėmis, nes kuo toliau, tuo neramiau aš laukiu to, ką iš jų užsisakau doh.gif
Tai tikrai ne R&F ir ne D&MM ax.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 06 02, 10:28)

parasykit kuri tarpininke taip dirba, nes nenoreciau tokios situacijos blink.gif
Atsakyti