QUOTE(success @ 2011 06 02, 14:03)
Faina, Dzinte, kad taip pasisekė

O man visai nepatiko

Maniškis jau grąžintas į JAV ir jau gauta kompensacija už jį. Nu baisuokliukas tas vėrinėlis, nepirkčiau aš jo net niekniekių turgelyje už 3 Lt
Aš jo nesu niekada mačiusi Jcrew parduotuvėje ir iš pradžių net suabejojau, kas čia per daiktas ir ar jis iš viso yra Jcrew. Tik tiek, kad ant vieno pinigėlio buvo įspaudas, o taip tai pagalvočiau, kad ten bele kas tikrai - tokia pigiena
Merginos, man tai jau seniai keistas tas pasinesimas i Jcrew papuosalus. Kadangi turiu kai ka bendro su juvelyrika,tai galiu pasakyti,kad Jcrew papuosalai tikrai nera kazkas unikalaus. Zinoma,kai kurie ju modeliai visai dailus, bet man nepatinka du aspektai:
a)naudojamas labai sunkus metalas ( ne viena mergina jau tai akcentavo);

naudojamas plastikas (kai kuriuose gaminiuose).
Mano manymu, rimta firma, plastika galetu deti nebent mergaitisku papuosalu gamyboje - vien del to,kad jis yra lengvas,pigus, be to - ivairuoja spalvine palete. Ne paslaptis,kad vaikai,vis delto, papuosaliukus megsta nutampyt,tai ir plastikas cia gal visai vietoj but
Kazkada savita,man rodos, rode apyranke. pati apyranke buvo visai nebloga, bet kai suzinojau kaina ir,kad ji puosta plastiko karoliukais, tai pamaniau,kad LT galima uzsisakyti ranku darbo sidabrine apyranke su Swarovski kristalais uz tokia kaina.
Sorry,jei as cia OT
Success,tik dabar issamiai perskaiciau Jusu situacija del tarpininkes. Labai gaila,kad ,kaip Jus sakot,tarpininke nezvelgia i ateiti ir nevertina klienciu. Suprantu ir Jus,kad nenorite viesinti tos tarpininkes vardo. Pas mus, Lietuvoje, deja vis dar daznai "klientas lieka kaltas", nors visame pasaulyje turbut yra atvirksciai