Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 23 tema

Supratau smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(success @ 2011 06 09, 18:22)
Gavau 'keyhole' megztukėlį (XXS) ir 'slouchy' kelnytes (XS). Abu rūbeliai gražiai laisvi  thumbup.gif  Tikiuosi, kad kelnytės nepaliks maišai pranešiojus, nes būtų liūdnokas vaizdelis  doh.gif 

user posted image

Ir Herringbone suknytė. Didinta visu dydžiu. Pas mane XS, visur laisva (nugaroje net gerą kapšiuką sustūmiau). Nežinau, ko gero siaurinsiu ar kažką  g.gif Laisvai galėjau imti XXS ir manau, būtų buvę good.gif , bet norėjau išlošti nors kokį centimetrą ilgio, nes trumpa tai baisulingai  doh.gif

user posted image

Bliamba, nu iš kur tos kojos tokios baltos, rodos, padegusi gi šiek tiek  blink.gif  doh.gif
Su Forget-me-not megztuku nežinom, ką daryti, nes man platokas, o mamai lyg ankštokas  doh.gif  verysad.gif

Success, labai gražiai atrodo kelnytės,

aš irgi tokių laukiu, ir šios suknelės, ėmiau S su 65 liemeniu ir 93 klubais, o Jūsų kokie išmatavimai?
o kelnės išvis super atrodo wub.gif
Atsakyti
Stadium-cloth peacoat
was $245.00 select colors $69.99 item 29458
http://www.jcrew.com...lazer/29458.jsp
Atsakyti
http://www.jcrew.com...408474395184939
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2011 06 10, 10:23)
Success, labai gražiai atrodo kelnytės,

aš irgi tokių laukiu, ir šios suknelės, ėmiau S su 65 liemeniu ir 93 klubais, o Jūsų kokie išmatavimai?
o kelnės išvis super atrodo  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Klubai mano 92 cm, tai kaip matot - laisvai laisva ir dar nugaroje priraukta, o dydis XS tiek suknytės, tiek kelnyčių.
Didoka bus S suknytė (na, nebent turit krūtinę 'rimtesnę' negu mano, nes aš tai ja pasigirti negaliu). Kelnytės irgi, jeigu ėmėt S, bus platokos su tokiais klubais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 06 09, 18:22)
Gavau 'keyhole' megztukėlį (XXS) ir 'slouchy' kelnytes (XS). Ir Herringbone suknytė.

Viskas puikiai tinka thumbup.gif O jau megztukas koks mielas atrodo, toks jaukus wub.gif

QUOTE(wowavyva @ 2011 06 09, 20:06)
success ir kitos vilnietes  4u.gif  parekomenduokit siuveja, susikraupe kruvele taisomu rubeliu. aciu  smile.gif

As viska taisausi Pasilaiciuose, pasazo pas Juozapa apatiniame aukste yra siuvyklele, kiek tvarke tai likau patenkinta (o nesiau ir progines suknutes siaurinti), ir kainos zmoniskos mirksiukas.gif

QUOTE(wife @ 2011 06 10, 08:13)
0 d kokiems klubams silko - lino kelniu g.gif

As su 91-92 turiu 0 dydi, tinka mirksiukas.gif

Beje, o kaip baigesi del skimmer 2 dydzio kelnyciu? Cia tiek diskusiju buvo, kad idomu kaip ten vis tik su tais dydziais, kaip supratau netiko, kad vel isparduotuveje?
Atsakyti
jaucia mano dusia, kad ir siandein bus neblogas papildymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 10, 10:56)
Beje, o kaip baigesi del skimmer 2 dydzio kelnyciu? Cia tiek diskusiju buvo, kad idomu kaip ten vis tik su tais dydziais, kaip supratau netiko, kad vel isparduotuveje?

Ai pamirsau parasyti smile.gif blush2.gif , as ziople nepaskaiciau kad ten zemaugems, tai man jos per trumpos buvo , o dydis tiko idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 10, 10:56)
Viskas puikiai tinka thumbup.gif  O jau megztukas koks mielas atrodo, toks jaukus wub.gif

Toks vėsesniam orui good.gif Kristela, REIKIA wink.gif
4u.gif
Atsakyti
Kazkas tirkai pirko sita megstuka, pasakykit kaip jo dydis, ar atitinka, ar padidintas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 10, 10:17)
Kazkas tirkai pirko sita megstuka, pasakykit kaip jo dydis, ar atitinka, ar padidintas
user posted image

Isparduotuve Supper parduoda toki s dydzio smile.gif
Atsakyti
Maciau isparduotuvej mergaite pardavineja ax.gif Pabandykit jos pasiteirauti 4u.gif
va cia smile.gif
Oj, vienu metu parasem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 10 birželio 2011 - 10:28