Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 23 tema

Mergaites,

apsvieskit,kas labiau su Jcrew silkinemis (ar apskritai - netampriomis medvilninemis) suknelemis susidurete - gavau labai grazia silko-medvilnes suknele. Viskas liuks, isskyrus krutines sriti - nu netelpa man biustas 90cm apimties i antra dydi... Tai ka, reiskia, reikia uzsakineti 4 dydi? Bet tada bus kaip maisas per liemeni g.gif Dabar skaitau,kad Savita su 93cm eme ketvirta dydi (ne tos,aisku, kur as emiau ax.gif ), bet geriau butu buves antras g.gif Tai visai susikonfuzinau... Ar cia vel gi-loterija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 06 01, 13:14)
Aciu  4u.gif
O siaip faina?  biggrin.gif

Faina, man patiko ax.gif Yra realios foto FB smile.gif
Atsakyti
Oficialiai nepilde, bet jau man nerodo biggrin.gif
Atsakyti
O dabar Jcrew nemokamas siuntimas yra ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 06 01, 13:19)
Mergaites,

apsvieskit,kas labiau su Jcrew silkinemis (ar apskritai - netampriomis medvilninemis) suknelemis susidurete - gavau labai grazia silko-medvilnes suknele. Viskas liuks, isskyrus krutines sriti - nu netelpa man biustas 90cm apimties i antra dydi... Tai ka, reiskia, reikia uzsakineti 4 dydi? Bet tada bus kaip maisas per liemeni g.gif Dabar skaitau,kad Savita su 93cm eme ketvirta dydi (ne tos,aisku, kur as emiau ax.gif ), bet geriau butu buves antras g.gif Tai visai susikonfuzinau... Ar cia vel gi-loterija? g.gif

Aš šilkinę su 84 turiu 4 dydį ir mažesnės nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 06 01, 12:20)
O dabar Jcrew nemokamas siuntimas yra ne?  g.gif

Tik sortam, vaikiskiem rubam.. Realiai, neapsimoka pirkti, tik nebent labai ilgai gaudytas ir be gaalo norimas daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 06 01, 12:20)

Jei akys neapgauna, tai pries papildyma buvo 834 prekes, po - 843. biggrin.gif Va tau ir papildymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 06 01, 12:20)

O tai ta Lorelei suknia - ne is papildymo?
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 06 01, 14:04)
biggrin.gif jcia jau oficiailiai papilde?

QUOTE(Dzinte @ 2011 06 01, 14:14)
O papilde? Man atrodo dar ne g.gif

QUOTE(Ausriausias @ 2011 06 01, 14:19)
O tai čia jau, skaitosi, papildė?  g.gif

Kiek suprantu papilde 9 prekem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 06 01, 12:22)
Jei akys neapgauna, tai pries papildyma buvo 834 prekes, po - 843.  biggrin.gif  Va tau ir papildymas  doh.gif

Sito tai nepastebejau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 06 01, 14:22)
Tik sortam, vaikiskiem rubam.. Realiai, neapsimoka pirkti, tik nebent labai ilgai gaudytas ir be gaalo norimas daiktas  bigsmile.gif

Ai nu tai ir susilaikysiu irnesakyk.gif
Gal per kokia nuolaidele ta Lorelei sukne nusipirkt reiks, jei imes ax.gif Visai nieko atrodo tokia vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 06 01, 13:19)
Mergaites,

O kokia butent uzsaket?
Galiu pasakyti, kad turiu trys sukneles ir visu skirtingi dydziai. Pvz dvi 2 dydzio, vienoje skestu, o kita pats tas g.gif Ismatavimai 88 krutine po krutine 75.

O silkine uzsisakiau 4 dydzio. Dar laukiu.

Dzinte,

aciu, kad ismatavot. Ciupau 4 dydi, po konsultacijos. Daugiau ziuriu ir neideda jo, dar pasiseke su 30% nuolaida. Dabar laukiu, kai gausiu parasysiu komentara bigsmile.gif
Atsakyti