Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2011 12 01, 20:29)
Kaip sekas su suknele?  ax.gif

gelytes neriam neriam, net nakti parbudus salia lovos guli siulai kad progai esant butu gamybos procesas wub.gif tikiuosi iki kaledu bus pakankamai geliu, o tada sunkioji dalis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 12 01, 21:47)
gelytes neriam neriam, net nakti parbudus salia lovos guli siulai kad progai esant butu gamybos procesas wub.gif  tikiuosi iki kaledu bus pakankamai geliu, o tada sunkioji dalis ax.gif

gerai, kai turi tiek laiko bigsmile.gif O ir laisvai bet kur gali pasidėt. Pas mane tai visur pavojai tyko būt išardytiems mezginiams, tai jau keliu aukštyn aukštyn... karsta.gif
Atsakyti
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 11:34)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif

Koks grozis. O ant ko cia? Ant burbulu kalediniu? Klijuota?
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 12:34)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif

Vis tik žmonių fantazija begalinė. Ir įdėja ir įgyvendinimas verti geriausio įvertinimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 12 02, 13:36)
Vis tik žmonių fantazija begalinė. Ir įdėja ir įgyvendinimas verti geriausio įvertinimo.  thumbup.gif

ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:34)

o jau koks grozhis, kiek darbo ir koks kruopshtumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:34)

o kaip jos tokia forma islaiko ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 12 02, 19:58)
o kaip jos tokia forma islaiko ? g.gif

klijuoju ant kaledinio zaisliuko arba putu poliuretano burbulo smile.gif
Atsakyti
laaaabai gražiai atrodo. jei neužpatentuota biggrin.gif tai ir aš pabandysiu kažka panašaus padaryt
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 19:27)
klijuoju ant kaledinio zaisliuko arba putu poliuretano burbulo smile.gif

o ten visai to net nesimato, gal burbulai peršviečiami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 12 03, 22:33)
o ten visai to  net nesimato, gal burbulai peršviečiami  g.gif

Aciu visoms uz pagyras smile.gif noredama suklijuoti, kad kuo maziau matytusi tas putu burbulas stengiuosi gelytes delioti arciau viena kitos, nors is tiesu ir vienu ir kitu atveju sunaudoju 75-80 gelyciu smile.gif smile.gif. Norejau juos kabinti ant eglutes, bet manau jiems reikia erdves ir tiek dienos, tiek dirbtinio apsvietimo. Patikekite manimi, vakare kai uzsidega sviesa jie atrodo nuostabiai, dabar tik reikia visus sumanytus pagaminti ir dailiai sukabinti smile.gif
Lauksiu Jusu pasirodymu 4u.gif
Atsakyti