La Perla, graži suknytė

nerealiai ir man patinka airiški nėriniai
gal kas galit pasakyt, kai suneriat detales ant medziagos o paskui nuimat, nesusitraukia rastas, as bandziau, bet kai nuemiau tai ziuriu kad paskui susitraukes biski, tai nesuprantu kaip ten reik neriant jungt??? ar labai laisvai???
tikiuosi suprantamai paaiskinau

gal kas galit pasakyt, kai suneriat detales ant medziagos o paskui nuimat, nesusitraukia rastas, as bandziau, bet kai nuemiau tai ziuriu kad paskui susitraukes biski, tai nesuprantu kaip ten reik neriant jungt??? ar labai laisvai???

Man tai nesusitraukia
Bet aš tinkliuką tokį gana tankų neriu, gal todėl

QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:00)
as irgi tankų nėriau atrodo

Man gražu
O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus
Arba palyginti

QUOTE(Lace @ 2011 06 09, 17:18)
Man gražu
O dėl pasitraukimo gal tiesiog reikia išskalbus ištampyti ir išdžiovinti ištempus
Arba palyginti 

n
nu reiks bandyt, vis tiek pradėjau tai tikria baigsiu

QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 16:10)
as irgi tankų nėriau atrodo
(čia mano pirmas bandymas tad labai kritiškai nevertinkit

grazu

bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu

ale iuriu,kad pas tave isas nerinys toks plonu siuliuku,vaselis,gal per storas?

QUOTE(Olaiva @ 2011 06 09, 18:03)
grazu
bet...jei dar sujungimo pyneles nebutu taip laisvai nertos,kad nesimatytu kilpu,tai butu is viso 10 balu
ar cia tiesiog toks uzmanymas buvo?

nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik

QUOTE(*Agnužė* @ 2011 06 09, 18:10)
nu čia pirma kart bandžiau, tai net nežinojau kaip teisingai reik daryt, maždaug kaip pasirodė taip ir padariau, čia siūlai MAXI o vašelis tai 0,7mm tik
ar per storas jis MaXi siulams???

kad ne per storas.as tai net maxius su 1,25 neriu

tai gal tiesiog laisviau nerei,jei pirmas bandymas

Man atrodo, ka tiesiog dar neskalbtas nėrinys, todėl ir tos kilpos vietomis "kabo"
Aš atrodo irgi gana standžiai neriu ir vašelis plonas, bet vis tiek visai išvengti tų kabančių kilpų nepavyksta

nu reiks žiūrėt issklabus, kaip atrodys
kažkodėl galvojau kad reik laisviau nert, be to man taaaaip nepatogu tą tinklelį daryt, gal dar neįpratau todėl kai kur ir gaunasi "BROKAS"