Aciu uz pagyras. Niek jau ten tokio ogogo, kad tiek mane girt. Pirma karta dariau, dar kreiva sleiva viskas
QUOTE(Lace @ 2012 03 12, 06:54)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū už "vikšrelio" schemą

Tikrai kur nors pritaikysiu

Ir nebijok to tiklelio, man iš pradžių irgi siaubas baubas atrodė, kažkada seniai bandžiau, nesigavo ir numečiau, o čia ėmė ir pavyko iš pirmo karto
Reiks pasibandyt sekanti karta, neslabai grazu tinklelis. Tik jau jam labai plono siulo reiktu, kad butu ploniau nei gelytes.
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:37)
Aš ir atnešu savo pradžią parodyti - kad nesakytumėt, kad nieko neveikiu
Nesijuokit smarkiai, savaitgalis, svečiai, vaikai, vyras - neturiu laiko dirbt

Plius - pirmas mano darbas vašeliu, ką jau čia kalbėt apie airišką nėrimą
Labai nebloga pradzia
QUOTE(LIR @ 2012 03 12, 08:39)
Sveikos,
aš irgi tyliai tyliai pradėjau nertis motyvus, man labai gražu. Bandysiu dukrytei krikšto suknelę sunarplioti. Įtariu, kad užtruksiu labai ilgai, nes pradžia man kolkas nesigauna taip kaip noriu. Noriu smulkių detalių, o man jos gaunasi didokos, na bent jau man taip atrodo, kai galvoju apie mažosios suknelę. Moteriškai suknelei būtų kaip tik, o mažytei man nelabai tinka

Gal kas turit gražių smulkių gėlyčių schemų? Labai padėtumėt. Ir dar noriu paklausti, kai nuneriate motyvą ar iškarto suslapstote siūliukus ar paskui, kai jau suneriate tinkleliu ar brydėmis? Žiūrint, panašu, kad jau viskas būna suslėpta
As ir norejau smulkiu, bet man visai patiko imesti kelias stambesnes gelytes

Smulkiausios ka radau, tai tos mazosios, kaip pas Lace desiniau matosi.
QUOTE(...little mary... @ 2012 03 12, 08:44)
Aš tai taip dariau - suneriu kamuoliuką siūlų ir suslapstau siūliukus. Vėl suneriu ir vėl suslapstau.

Nes paskui iškart visų suslėpt - tai jau gali ir nusibost
Garbes zodis, isproteciau, jei slapstyciau galus taip arba po to visus

Visada slepiu iskart uzbaigus gelyte, tada vienas malonumas dirbt. Senai kazka neriau is motyvu ir galus slapsciau pabaigoj. Kosmaras

Nezinau kiek laiko pragulejo motyvai nejudinami
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 03 12, 09:11)
Ačiū supratau kad nekiaurai per motyvus teduret o tik prikabinot gelytes
Kai gelytes prikabinamos ne uz krastelio, o blogojoj pusej uz siuliuko, tai pati gelyte, gerojoj pusej, buna iskilus

MAn taip labai super atrodo
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..