Laimė - tai nepaprastas dalykas: labai sunku ją rasti savy ir visai neįmanoma - kitur. Nikola - Sebastjenas de Šamforas.
Viso pasaulio protas nepadės tam, kas neturi savojo. Žanas de La Briujėras.
Neturi vertės tai, ką tu žinai, jei kitas nežino, kad tu žinai. Persijus.
Kai matai, kiek yra tave aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių. Seneka.
QUOTE(Muscade @ 2011 07 29, 10:04)
tikra tiesa..

QUOTE(Laryte @ 2011 07 29, 09:50)
smagu, kad patiko ne tik man
Man nesvarbu kas vakar buvo, ir gal galbūt kas nutiks rytoj...Gyvenimas viena akimirka, viena akimirka ir liks....

Man nesvarbu kas vakar buvo, ir gal galbūt kas nutiks rytoj...Gyvenimas viena akimirka, viena akimirka ir liks....
Gražu

Grįžimu ir atsidavimu būsite išgelbėti, ramybė ir pasitikėjimas - jūsų jėga.
Meilė mėgsta išdykauti, žaisti žvilgsniais, kuriuos pastebi tik tie kurie moka mylėti. Išdykauji ir myli, myli ir išdykauji - tai panašu į drugelio sparnų virpėjimą.

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 06 06, 11:33)
"Didziausia garbe tenka ne tam, kuris niekada nesuklumpa, bet tam, kuris suklupes pakyla." (Konfucijus)
Yra trys istikimi draugai: sena zmona, senas suo ir pinigai tavo pinigineje." (B.Franklinas)
"Kas nemegsta vienatves, tas nemegsta ir laisves, nes tik budamas vienas zmogus yra laisvas." (A.Šopenhaueris)
Yra trys istikimi draugai: sena zmona, senas suo ir pinigai tavo pinigineje." (B.Franklinas)
"Kas nemegsta vienatves, tas nemegsta ir laisves, nes tik budamas vienas zmogus yra laisvas." (A.Šopenhaueris)
QUOTE(tiche87 @ 2011 08 01, 20:06)
O man labai patiko frazė iš A.Armoškaitės interviu - "Tikri dalykai gimsta tyloje ir tamsoje. Tokioje aplinkoje kokioje gimsta perlai..."
Man ir istrigo sitas labai

QUOTE(tiche87 @ 2011 08 01, 19:06)
O man labai patiko frazė iš A.Armoškaitės interviu - "Tikri dalykai gimsta tyloje ir tamsoje. Tokioje aplinkoje kokioje gimsta perlai..."

"Šeima vienas iš gamtos šedevrų." Džordžas Santajana
Iliuzijos trugdo judėti... 
Papildyta:
Optimizmas gerai, realizmas praktiška!

Papildyta:
Optimizmas gerai, realizmas praktiška!