Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(rezipalm @ 2011 08 11, 13:50)
Šypsena blyksteli akimirką, o atmintyje kartais išlieka visą gyvenimą.. ir nė vienas nėra toks turtingas, kad galėtų apsieiti be jos.. (Autorius nežinomas)  4u.gif

wub.gif čia tikra tiesa wub.gif
Atsakyti
Moterys panašios į Kulverstukus. Mielos, simpatiškos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(DIUMA @ 2011 08 11, 07:50)
Niekada nenuleisk rankų dėl dalyko, apie kurį nėra nė dienos, kad nepagalvotum.

mirksiukas.gif labai patiko

Atsakyti
Jeigu abejoji kaip pasielgti-elkis pagal įstatymą....
Atsakyti
Pasikuičiau šiandien sukauptų minčių lobyne ir nusprendžiau pasidalinti su Jumis mirksiukas.gif nepykit, jei kažkas jau kartosis 4u.gif

* Žvilgčiojimas į svetimus langus rodo, kad esi labai vienišas.

* Moteris, kuriai patinka komplimentai, turėtų žinoti, kad vyras komplimentus sako dviem atvejais: kai yra girtas arba nori dulkintis...nors tai vienas ir tas pats.

* Kuo dažniau moteris dejuoja naktį, tuo mažiau ji zyzia dieną. biggrin.gif

* Mergaite, nebark jo už tai, kad daro tau arbatą be cukraus. Tiesiog taip mėgau AŠ. tongue.gif

* Didžiausia pasaulyje nuodėmė: nemylint sakyti myliu...

* Šiandien, rytoj eini dėl jo iš proto, po mėnesio jau neapkenti, paskui pamiršti. Argi ne taip baigiasi tūkstančiai pasižadėjimų mylėti amžinai?

* Tu ką,galvoji aš paskui tave lakstysiu? Mažuti mano, tikrai ne, mano kablai aukšti, ir dar karūna nukris. tongue.gif

* Noriu tokio žadintuvo, kuris ryte bučiuoja kaklą ir atneša kavos į lovą.

* Suknelė turi būti pakankamai prigludusi, kad parodytų, jog jūs moteris, ir pakankamai laisva, kad parodytų, jog jūs – ledi.

* You said: „I can see me in your eyes“, I said: „I can see you in my bed“.
(Tu sakai: "aš galiu matyti save tavo akyse", Aš sakau: "aš galiu matyti tave savo lovoje".)

* O kodėl nenusišypsojus? Galbūt kažkam nuo tavo šypsenos pasidarys geriau ir kažkas nusišypsos tau.

* Atleist ir užmiršt??? Atsiprašau aš ne Dievas... Alzhaimeriu irgi nesergu.

* Tegul visada užtenka laiko pakelti akis į dangų. Išgerti rytinės kavos. Nusišypsoti eismo kamščiams. Perklausyti bent vieną dainą, kuri atima protą ir grąžina sparnus...

* Jei mano nagai raudoni, dar nereiškia, kad galva tuščia. nail.gif

* Neieškau antros pusės, kadangi gimiau visa, su visom pusėm.

* Kovoti už taiką, arba gerti į sveikata tas pats, kas mylėtis už nekaltybę.

* BMW rakteliu galima užvesti du dalykus: tai BMW automobilį ir moterį.

* Vakar radau antrą pusę. Visą naktį matavau. Ne mano. g.gif

* Moteris – kaip teatras: - šiandien komedija, rytoj – tragedija, o poryt – gastrolės kitame mieste.

* Žinai kokie skaičiai patys seksualiausi? 2,1,5,9,3. Būnant 2 galvojat apie 1 ir dėl 5 min malonumo po 9 mėn suprantat, kad jau esat 3.

* Ačiū tiems, kurie sugalvojo vyriškus kvepalus. Taip malonu nors sekundei išeiti iš proto. wub.gif

* -Kaip pas tokią nuostabią merginą nėra vaikino?
-Mirė iš laimės tokią turint.

* Sveikinu Tave su valstybine statybininkų diena, nes jau ilgą laiką statai iš savęs bbž ką.

* Sekmadienio taisyklė - rytas be žadintuvo. Nebent žadintuvas vertas nuodėmės. wub.gif

* Nebeverksiu dėl tavęs. Tušas brangsta.

* Sako nuo lengvos depresijos padeda - vonia su eteriniais aliejais, o nuo sunkios - vonia su plaukų džiovintuvu.

* Jei tave paliko mergina, neskubėk šokti pro langą, atsimink - Ji tau įstatė ragus, o ne sparnus. biggrin.gif

* Mano vyras pradėjo kiekvieną dieną po barus, restoranus ir klubus trankytis! Manęs ieško!

* Iš principo moteris ir patylėt gali. Bet esmė ta, kad ji tokio principo neturi.

* Tu toks svarbus kaip sauja smėlio Sacharoje.

* Esu šventa. Didelių nuodėmių nepadariau, mažų neatsimenu. blush2.gif

* Aš negeriu, tiesiog dezinfekuoju sielos žaizdas.

* Žmogus net nežino, kad jis panašus į velnią: keikiasi-velniškai, myli-velniškai, geria-velniškai, tad gyvenkit taip, jog pasakytumėt - Man velniškai gera!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 08 11, 19:23)

* Suknelė turi būti pakankamai prigludusi, kad parodytų, jog jūs moteris, ir pakankamai laisva, kad parodytų, jog jūs – ledi.

* O kodėl nenusišypsojus? Galbūt kažkam nuo tavo šypsenos pasidarys geriau ir kažkas nusišypsos tau.

* Sekmadienio taisyklė - rytas be žadintuvo. Nebent žadintuvas vertas nuodėmės.  wub.gif

* Esu šventa. Didelių nuodėmių nepadariau, mažų neatsimenu.  blush2.gif

Labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skausmas niekada nebūna didelis, niekada nebūna nepakeliamas, niekada nebūna melagingas ar teisus... Tiesiog turim krūtinę, o joje širdį, kūrioje yra labai ankšta ...
Atsakyti
Būk su visais mandagus, bet jokiu būdu ne familiarus."William Shakespeare"
Atsakyti
Protingi žmonės netiki Dievu...
Dievas irgi netiki, kad jie protingi cool.gif
Atsakyti
Laikas negydo. Laikas tik padeda susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2011 08 12, 02:39)
Skausmas niekada nebūna didelis, niekada nebūna nepakeliamas, niekada nebūna melagingas ar teisus... Tiesiog turim krūtinę, o joje širdį, kūrioje yra labai ankšta ...

Super, labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Dievas yra meilė, ir kas pasilieka meilėje, tas pasilieka Dieve, ir Dievas pasilieka jame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavega: 14 rugpjūčio 2011 - 17:55
Kas teisins žmogų, kuris save pasmerkia?
Kas gerbs žmogų, kuris save teršia?

Biblija. Senasis testamentas.
Atsakyti