Taip ir sėdėjo abu, jau suaugę, bet vaikiškomis širdimis, o aukštai danguje švietė šilta ir skaisti vasaros saulė.
H.K. Andersenas "Sniego karalienė"
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...
"Tikėjimas - tai paukštis, kuris jaučia šviesą dar neišaušus." (R.Tagorė)
"Neskubėk teisti, skubėk suprasti". (Seneka)
"Neskubėk teisti, skubėk suprasti". (Seneka)
Pažiūrėti į savo sutuoktinį ar draugą kaip į svetimą, bet mielą svečią - štai ko mums reikia. Suprasti, kad jis gyvena su mumis, o galėtų ir negyventi. Kad jis mylisi su mumis, o galėtų nesimylėti. Kad jis valgo su mumis, o galėtų ir atskirai. Jis ne tik nėra kūno dalis. Jis netgi nėra mūsų brolis, sesuo, mama, tėtis ar vaikas, kurie susiję su mumis krauju. Jis yra tas, kuris LAISVA VALIA sutiko būti su mumis, nes kartu buvo geriau. Mes džiaugėmės kartu, tačiau mes visuomet liksime svečiai vienas kitam.
Nėra nei vienos moters, kuriai iš vyro reikėtų tik pinigų. Bet yra vyrų, kurie nieko daugiau be jų negali pasiūlyti.
Pavojingiausias dalykas pasaulyje - šokti per bedugnę dviem šuoliais.
Jeigu krokodilas suvalgė Jūsų priešą, tai dar nereiškia, kad jis - Jūsų draugas.
"Aš tai padariau", - sako mano atmintis. "Aš negalėjau to padaryti", - sako mano nepalenkiamas išdidumas. Galų gale atmintis pasiduoda.
Gyvenimo pamokos nemokamos, bet brangiai atsieina.
Iš klaidų mokomės. Kuo daugiau kvailysčių prikreti, tuo daugiau išmoksti.
Ledinės ašaros pjausto mano veidą, palikdamos mano akyse dar vieną gilų randą, kuris braižo, kuris paišo, tavo veidą ant mano žando
Niekas taip lengvai neišveda žmogaus iš kelio ir pats iš jo neišeina kaip moteris. (Konfucijus)
Moteriška mada - amžina moters kova tarp akivaizdaus noro apsirengti ir slapto noro nusirengti. (Ju Tan Lin)
Moterys protingesnės už vyrus, nes žinodamos mažiau, supranta daugiau.
(Džeimsas Stefensa)
Moters mintys švaresnės už vyro, ji jas dažniau keičia. (Oliveris Herfordas)
Tarsi smėlis tarp dantų girgžda mano likimas - negaliu jo nei išspjauti, nei praryti...
Nėra nei vienos moters, kuriai iš vyro reikėtų tik pinigų. Bet yra vyrų, kurie nieko daugiau be jų negali pasiūlyti.
Pavojingiausias dalykas pasaulyje - šokti per bedugnę dviem šuoliais.
Jeigu krokodilas suvalgė Jūsų priešą, tai dar nereiškia, kad jis - Jūsų draugas.
"Aš tai padariau", - sako mano atmintis. "Aš negalėjau to padaryti", - sako mano nepalenkiamas išdidumas. Galų gale atmintis pasiduoda.
Gyvenimo pamokos nemokamos, bet brangiai atsieina.
Iš klaidų mokomės. Kuo daugiau kvailysčių prikreti, tuo daugiau išmoksti.
Ledinės ašaros pjausto mano veidą, palikdamos mano akyse dar vieną gilų randą, kuris braižo, kuris paišo, tavo veidą ant mano žando
Niekas taip lengvai neišveda žmogaus iš kelio ir pats iš jo neišeina kaip moteris. (Konfucijus)
Moteriška mada - amžina moters kova tarp akivaizdaus noro apsirengti ir slapto noro nusirengti. (Ju Tan Lin)
Moterys protingesnės už vyrus, nes žinodamos mažiau, supranta daugiau.
(Džeimsas Stefensa)
Moters mintys švaresnės už vyro, ji jas dažniau keičia. (Oliveris Herfordas)
Tarsi smėlis tarp dantų girgžda mano likimas - negaliu jo nei išspjauti, nei praryti...
Kiekvieną kart, kai žiūriu tau į akis, kiekvieną kart, kai matau tavo šypseną, tu keiti mano gyvenimą...
Kelias radau :
Negraužk savęs be reikalo, kiti tai padarys už tave.
Niekada nesiginčyk su kvailiu, kiti gali nepastebėti skirtumo.
Po pašaipa slypi dvasios skurdas. Ž. de la Briujeras
Kovos su blogiu priemonės kartais blogesnės už patį blogį. Publijus Siras
Ten, kur veši ydos, nuodėmingu laikomas teisuolis. Publijus Siras
Tai, ką kiti daro mes vadiname nuodėme, o ką patys darome laikome eksperimentu. R.V.Emersonas
Užčiaupti burną kvailiui nemandagu, bet leisti jam tęsti tiesiog žiauru. B.Franklinas
Svetimas ydas turime prieš akis, o savas už nugaros. Seneka
Daug draugiškų ryšių nutraukta, daug namų paversta griuvėsiais patikėjus šmeižtu. Lukianas
Negraužk savęs be reikalo, kiti tai padarys už tave.

Niekada nesiginčyk su kvailiu, kiti gali nepastebėti skirtumo.
Po pašaipa slypi dvasios skurdas. Ž. de la Briujeras
Kovos su blogiu priemonės kartais blogesnės už patį blogį. Publijus Siras
Ten, kur veši ydos, nuodėmingu laikomas teisuolis. Publijus Siras
Tai, ką kiti daro mes vadiname nuodėme, o ką patys darome laikome eksperimentu. R.V.Emersonas
Užčiaupti burną kvailiui nemandagu, bet leisti jam tęsti tiesiog žiauru. B.Franklinas
Svetimas ydas turime prieš akis, o savas už nugaros. Seneka
Daug draugiškų ryšių nutraukta, daug namų paversta griuvėsiais patikėjus šmeižtu. Lukianas
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 08 20, 18:07)
patiko šie - gražūs ir prasmingi žodžiai

Papildyta:
A day without laugther is a day wasted. (Charlie Chaplin)
Kūdikio jėga - ašarose,
Moters jėga - silpnybėje,
Vyro jėga - stiprybėje;
Kūdikio jėga - nekaltume,
Moters jėga - meilėje,
Vyro jėga - moteryje;
Kūdikio jėga - bejėgiškume,
Moters jėga - tikėjime,
Vyro jėga - prote.
"Niekada nesiliauk pradėti ir pradėti liautis".
Vyro jėga - stiprybėje;
Moters jėga - meilėje,
Vyro jėga - moteryje;
Moters jėga - tikėjime,
Vyro jėga - prote.
QUOTE(gustaine @ 2011 08 20, 22:28)
Kūdikio jėga - ašarose,
Vyro jėga - stiprybėje;
Moters jėga - meilėje,
Vyro jėga - moteryje;
Moters jėga - tikėjime,
Vyro jėga - prote.
Vyro jėga - stiprybėje;
Moters jėga - meilėje,
Vyro jėga - moteryje;
Moters jėga - tikėjime,
Vyro jėga - prote.
Paskutinė eilutė patiko.

QUOTE(ViviancE @ 2011 08 20, 20:56)

Politikai ir vystyklai turi būti keičiami dažnai ir dėl tos pašios priežasties.
Agatha Christie, XIX amž.

QUOTE(nataliuncik @ 2011 08 21, 10:28)
Stebuklas, kad kai kuriems nepakanka savų žodžių net dvasiniams turtams atverti, ką ten apie pašaipėlę kalbėt