Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
alijap be galo gražu wub.gif 4u.gif

Vienaip ar kitaip vesk: jei gausi gerą žmoną – busi laimingas, jei blogą – tapsi filosofu.”Sokratas

Jei tyli – tylėk iš meilės, jei kalbi – kalbėk iš meilės, jei atsiimi žodžius – atsiimk juos iš meilės, jei atleidi atleisk iš meilės.

Garbės troškimas verčia mus elgtis prieš savo polinkius daug dažniau, negu reikalauja protas.
Fransua de Larošfuko

Pats didžiausias malonumas - padaryti tai, ką kiti mano, kad tu padaryti negali.

Draugystė, kuri pasibaigė, niekuomet iš tikro nebuvo prasidėjusi

Vaikystė - tai metas, kai dėl visų nesėkmių jūs kaltinate tėvus. Suaugusiais tampame tada, kai pradedame manyti, kad dėl visko kaltas jaunimas.

Kvailas žmogus nei atleidžia, nei pamiršta. Naivus ir atleidžia, ir pamiršta. O išmintingas atleidžia, bet nepamiršta.

Jei nusipirkčiau valandą meilės ir tai būtų viskas, kas man duota, valanda meilės šioje žemėje, tuomet atiduočiau savo meilę tau
Atsakyti
Niekas nieko nepraranda, nes niekada niekas niekam ir nepriklauso. Paulo Coelho ''Vienuolika minučių''
Atsakyti
“Pasakyti, kad vyrai užsispyrę it mulai, tai įžeidimas ne vyrui, o mului.”
― Julia Quinn, The Duke And I

"Aš myliu tave toks koks esu dabar, toks koks buvau anksčiau ir toks kokiu tikiuosi tapti. Aš myliu tave nepaisant mano praeities, myliu dėl to koks būsiu ateityje. Myliu tave dėl vaikų kuriuos mudu turėsim. Myliu tave už kiekvieną šypseną kuri atsiranda mano veide ir dar labiau už kiekvieną tavo šypseną kurią man skiri."
― Julia Quinn, Romancing Mister Bridgerton

"Vyrai kaip avys. Kur patraukia vienas, ten greitai nuseka ir kiti."
- Julia Quinn, The Duke And I

"Moters protas yra keistas ir nenuspėjamas organas, kurio nė vienas vyras net neturėtų bandyti suprasti. Nėra gyvos moters kuri galėtu nuo taško A galėtu nueiti iki taško B nesustojusi prie C, D, X ir dar dvylikos kitų pakeliui."
― Julia Quinn, Romancing Mister Bridgerton \

"Ji gimė tam, kad mylėtų šį vyrą ir praleido daugybę metų besistengdama susitaikyti su tuo, kad jis buvo gimęs mylėti kažką kitą..."

"Kiekvieno gyvenime yra akimirka, kai viskas pasikeičia. Ta akimirka tokia nepakartojama, tokia akivaizdi ir ryški, kad žmogus ją pajutęs jaučiasi it gavęs kumščiu į saulės rezginį. Plaučiuose staiga nebelieka deguonies ir tu be menkiausios abejonės savo širdyje supranti, jog nuo šios akimirkos tavo gyvenimas niekada nebus toks pat."
― Julia Quinn, When He Was Wicked

" Aš nesu niekuo ypatingas, tuo aš esu visiškai tikras. Aš paprastas žmogus su įprastomis mintimis ir nugyvenau paprastą gyvenimą. Pasaulyje nėra pastatytų jokių monumentų skirtų man ir mano vardas greitai bus pamirštas. Bet aš mylėjau kitą žmogų, visa savo širdimi ir siela. Ir šito man visada buvo gana..."
― Nicholas Sparks, The Notebook

Jei negali būti puikiu pavyzdžiu... Būk siaubingu perspėjimu..."
― Jennifer Crusie, Faking It

"Jei tu nepasiryši siekti to, ko trokšti, tu niekada to neturėsi. Jei niekada neišdrįsi paklausti, atsakymas visada bus "Ne". Jei neišdrįsi žengti pirmyn, taip visada ir liksi pirminiame taške."
― Nora Roberts
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2011 10 15, 20:53)

"Kiekvieno gyvenime yra akimirka, kai viskas pasikeičia. Ta akimirka tokia nepakartojama, tokia akivaizdi ir ryški, kad žmogus ją pajutęs jaučiasi it gavęs kumščiu į saulės rezginį. Plaučiuose staiga nebelieka deguonies ir tu be menkiausios abejonės savo širdyje supranti, jog nuo šios akimirkos tavo gyvenimas niekada nebus toks pat."
― Julia Quinn, When He Was Wicked

"Jei tu nepasiryši siekti to, ko trokšti, tu niekada to neturėsi. Jei niekada neišdrįsi paklausti, atsakymas visada bus "Ne". Jei neišdrįsi žengti pirmyn, taip visada ir liksi pirminiame taške."
― Nora Roberts

Labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
"Kitą kartą, kai Lietuvoj vis krito gyvenimo lygis, gyveno toks senelis, kuris kasdien žiūrėjo į dangų. Jis norėjo pamatyti krintantį lėktuvą.
O lėktuvai, it laimė, vis lėkė pro šalį...
Ir numirė senelis, keikdamas gyvenimą, kuriame taip mažai grožio.
" J.Erlickas
Papildyta:
QUOTE(alijap @ 2011 10 15, 20:53)

" Aš nesu niekuo ypatingas, tuo aš esu visiškai tikras. Aš paprastas žmogus su įprastomis mintimis ir nugyvenau paprastą gyvenimą.  Pasaulyje nėra pastatytų jokių monumentų skirtų man ir mano vardas greitai bus pamirštas. Bet aš mylėjau kitą žmogų, visa savo širdimi ir siela. Ir šito man visada buvo gana..."
― Nicholas Sparks, The Notebook

wub.gif
Atsakyti

"Aš myliu tave toks koks esu dabar, toks koks buvau anksčiau ir toks kokiu tikiuosi tapti. Aš myliu tave nepaisant mano praeities, myliu dėl to koks būsiu ateityje. Myliu tave dėl vaikų kuriuos mudu turėsim. Myliu tave už kiekvieną šypseną kuri atsiranda mano veide ir dar labiau už kiekvieną tavo šypseną kurią man skiri."
nuostabūs žodžiai...

"Ji gimė tam, kad mylėtų šį vyrą ir praleido daugybę metų besistengdama susitaikyti su tuo, kad jis buvo gimęs mylėti kažką kitą..."
Tikrai taip....

Atsakyti
Kiekvienas mūsų gali pasiduoti - tai lengviausias dalykas pasaulyje. Bet likti kartu, kai visi kiti suprastų, kodėl tu palūžai - štai kur tikroji stiprybė.
Atsakyti
Gyvenimas,teka savo vaga, ir kiekvienas groja savo dūdelę, kas jam skirta. A. Čechovas
Atsakyti
Bus taip, kaip bus, ir truputį taip, kaip labai norėsi....
Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2011 10 17, 15:44)
Bus taip, kaip bus, ir truputį taip, kaip labai norėsi....

thumbup.gif
senas geras mirksiukas.gif
Atsakyti
"Reikia mokėti užversti nuobodžią knygą, išeiti iš prasto kino filmo ir išsiskirti su tais, kurie tavęs nevertina...".
Atsakyti