sveikites as esu naujoke
jau 2metai negaliu pastoti
sendien vyrui ir sau nupirkau vitaminu vyrui(wellman)o sau(wellwoman)dar plius folio r.kaip manot ar to pakanka ar reikia jam dar kokiu vitaminu
QUOTE(mirtise21 @ 2009 04 13, 19:16)
sveikites as esu naujoke
jau 2metai negaliu pastoti
sendien vyrui ir sau nupirkau vitaminu vyrui(wellman)o sau(wellwoman)dar plius folio r.kaip manot ar to pakanka ar reikia jam dar kokiu vitaminu 
nu ziurint KODEl nepastojat...kaip suprantu,nesityret nuodugniau? sunku kazka pasakyt, jei tik nezymus nukrypimai pvz pas vyra, tai gal ir uztenka... siulyciau pradziai kreiptis i kokia nors vaisingumo klinika
apie sita tai as ir galvoju bet gyvenu ne lietuvoje o gryzus per dvi savaites as niekur nespesiu nes kai teiravausi tai sake kad tyrimai uztrunka kazkur menesi
QUOTE(Fea @ 2009 04 08, 17:34)
bet kursas tai 3men
kas is to vieno menesio? tada jau geriau visai negert...niu nebent aisku ne taip skauda vienu kartu palikt maziau babkiu, nei virs 500 is karto
bet siaip reikia gert minimum 3 men 
Na gal ir nelabai pasijaus kas per ta menesi
QUOTE(mirtise21 @ 2009 04 13, 19:35)
apie sita tai as ir galvoju bet gyvenu ne lietuvoje o gryzus per dvi savaites as niekur nespesiu nes kai teiravausi tai sake kad tyrimai uztrunka kazkur menesi 
nu bent jau spermos tyrima pasidaryt galit
sveikutės, mes su vyru irgi jau planuojam leliuką, aš geriu vitaminus jau 3 mėnesį, susirūpinau, kad ir jam reiktų. Pasiskaičiau apie TRIBESTAN, bet tai pagal mano vyro masę šio vitamino reiktų vartoti po 5 kapsules per dieną
galvoju ar ne per daug?
QUOTE(uogute @ 2009 05 11, 20:05)
Jei dėl pastojimo, tai kol pastosite.Tikrai manau nepakenks neviršijant normos.Beje vitaminas E padeda susilaukti mergaičių,bet gerti reikia vyrams.Čia ne iš mokslinės pusės,bet iš patirties ir senų bobučių patarimų
o nuo ko gali nesuskysteti sperma? Gal koks uzdegimas?
O pagal bobuciu prietarus kokius vitaminus gerti kad butu berniukas?
QUOTE(Aurore_ @ 2009 05 18, 14:28)
Tuomet organizmą stiprinti reikia moteriai
dar norėjau pasiklausti, jeigu vyras vartoja TRIBESTAN, ar reikia dar kokių papildomų vitaminų? nes kiek skaičiau tai pataria dar pavartoti ir kitokių, nes Tribestan yra tik tas augalinis tostesteronas