QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 01, 15:27)
Madeina o tu jau testa darysies?kada?
BEJE,MERGINOS AR NIEKAM NEREIKIA PIGIAU KOSMETIKOS IR KVEPALU IVARIU DIDZIU IR NETGI TESTERIU? aTSIPRASAU UZ

bet jeigu kuri susidomejote ir norit paziureti tai parasykit ar uzklauskit manes i a.z. kad netersti temos.
As dariausi OT, kai pagaliau O ivyko, atlikome Nd skubos tvarka. Ryt-poryt gausiu siunta is testukai.lt. As ten uzsisakiau OT 50 vnt ir NT pacius jautriausius (anot aprasymo po O 7-9 diena parodo). tai vat, prezumpuojant, kad vakar buvo O, galesiu testus gadintis i valias. Tai pirmaji bandysiu liepos 8, po to pasigadisiu dar pora-trejeta dienu, po to lauksiu mmm priduoti visokius hormonus, po to GN, po to vyro spermograma ir jau tada priklausomai nuo jos rezultatu arba ruosiuos stimuliacijai arba ne. Jeigu ne, vyras toliau geria vaistus, man du ciklai pertraukos ir vel i darbus. Iseis spalis tada. Jeigu spali spermograma bus tokiame pat prastame lygyje, tada iki sausio vel pertrauka (isvaziuosiu i mokslus).
Man reikia, kaip visada

O kokiu turi? p.s. nemanau, kad tema tersiam, juk pastaruoju metu ir taip zinios ne kokios, tai nors kiek mintis nukreipsime nuo problemu tiesiog mergaitiskai pliotkinat apie skanius kvapus. O kodel gi ne?
Papildyta:
QUOTE(Itrea @ 2011 07 01, 16:48)
Merginos , o jus visos pasidare LP ar GN?

ar cia man vienai taip be kiausintakiu patikros IUI dare
Man pirma IUI dare absoliuciai naturaliai, be tyrimu ir be GN ir be nieko. Tiesiog isejo taip, kad man atvykstant i apziura buvo pasakyta, kad ryt pas mane O ir galime daryti IUI naturaliame cikle, bent jau bandyti. Vat. bet dabar tai pilna programa.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.