antajo, jei tavo pirmas filmas buvo Jaunatis, netapai Džeikobiste? nes aš turbūt tokia būčiau. Edvardo beveik nėra, pradžioj filmo meta ją, ji be proto gedi, atsiranda šaunus draugas, o Edvardas vėl pasimato tik gale ir kažkaip neįtikinamai, neaišku, myli, nemyli...
Vakar pažiurėjau Raudonkepuraitę, visai fainas filmas. Tik va Belos tėvukas ten toks sulysęs Reiktų ant cepelinų dietos šiek tiek palaikyti New/Old Photo of Julia Jones (Lėja)
Kellan Lutz @ Lunch of Dior VIII in Dior Boutique (NYC)
Anna Kendrick @ Celebrate Sundance Institute in LA
Robert Pattinson Has Piercing Eyes Says His Cosmopolis Co-Star!
antajo, jei tavo pirmas filmas buvo Jaunatis, netapai Džeikobiste?
nes aš turbūt tokia būčiau. Edvardo beveik nėra, pradžioj filmo meta ją, ji be proto gedi, atsiranda šaunus draugas, o Edvardas vėl pasimato tik gale ir kažkaip neįtikinamai, neaišku, myli, nemyli...
tai man ir dbr abu patinka ta prasme filme man atrdo, kad jei abu labai myli bela, vienas vienaip kitas kitaip... siaip kaip vyras aisku kad Edwa labiau man patinka tai tokia abijiste su daugiau edwos priemaisa
Man Jaunatis iš pradžių nelabai patiko, nei filmas, nei knyga Aišku, dėl Edvardo išvykimo Bet po kelių peržiūrų ir ypač dar perskaičius Jaunatį kitaip pradėjau žiūrėti į visą tai Kažkaip susitaikiau su ta situacija Va tik filme labai norėjau pamatyti kaip jie sėdėjo pas Volturius laukdami, kol galės išvykti... Tas aprašymas mane taip sujaudino...
P.S. Tik dabar sugebejau paziuret Vanduo drambliams Siaip filmas vertas demesio ir Robkes vaidyba ziauriai gera, ber jau kaip gaila tos drambles buvo...nu labai jau..
Nors labai myliu vasarą, bet nekantriai laukiu rudens ir BA pirmos dalies
Visos tikriausiai darbuose, o aš jau morkas nuravėjau, tai galiu ir pasidžiaugti
Vanduo drambliams patiko labai Nors žiūrint kokį kitą filmą su Robertu ne iš Saulėlydžio sagos, aš pradžioje matau Edvardą, bet greit įsijaučiu ir tada jau atsiskleidžia pats filmas Sakyčiau Robertas labai talentingas aktorius Papildyta: Briliantik, tu jau čia Vadinasi galiu sveikint apsigynus