Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tvarkingas jis... Tik negaliu pakęst kai išmėto rūbus belenkur doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
dekoju dievui kas maniskis tvarkingas wub.gif kadangi as neitin megstu tvarka, tai jis gelbsti musu namus blush2.gif
Atsakyti
O aš tik galvoju, kad tik greičiau galėčiau gyventi su MB, nes jis dėl tvarkos palyginus su mano kambarioke, su kuria gyvenu šiuo metu tai tikras auksas...
Na bet kad ir būna ne tokie tvarkingi tie vyrai, bet ant jų ne toks piktumas ima kaip ant panelių...smile.gif
Atsakyti
Tvarkingas maniškis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 03 vasario 2010 - 08:49
Tvarkingas, kartais atrodo, kad net uz mane tvarkingesnis, kai paziuriu i jo spinta ir mano biggrin.gif Kiekvienas rubas tvarkingai padetas, mano kartais buna betvarke, nes buna skubedama isverciu visa spinta ir palieku, grizus susitvarkau, o brangusis niekad nepaliks netvarkos... stengiuosi lygiuotis i ji biggrin.gif
Atsakyti
Vidutinis.Kai nori susitvarko.Tik tie norai retai uzeina unsure.gif
Atsakyti
Labai tvarkingas ir pedantiskas biggrin.gif Nebutu medikas bigsmile.gif
Atsakyti
MB wub.gif nėra nei labai tvarkingas,nei labai netvarkingas,toks per viduriuką,jei ko nedatvarko,tai aš dabaigiu smile.gif
Atsakyti
Save prižiūri, tikrai susitvarkęs. Bet buity labai netvarkingas ir tas mane siutina, bet o ką daryt. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Su amžium apsileido kiek...kentėt galima...
Atsakyti
Labai tvarkingas, pas ji spintoj viskas taip sulankstyta, sudeliota, iskabinta, kaip pas mane tikriausiai niekada nebus. Ir visur kitur labai tvarkingas ir dziaugiuosi del to daznai ir uz mane patvarko ir drabuzius i vieta sudeda, indus visada plauna jis biggrin.gif
Atsakyti
mb - pedantas.
Atsakyti