Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 10:27)
taip ir stojos prieš akis vyriški aparačiukai, šaudantys tuščiomis kulkomis  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif aš tik bandžiau "vaizdingai" galimą problemos sprendimo būdą aprašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2011 06 03, 10:17)
Ar nepastebėjot, kad yra dviejų tipų žiedai:....
įstiklintam balkone (kaip pas jus) gali tekti pasidarbuoti jums  biggrin.gif .

kaipgis kaipgis, pastebėjau biggrin.gif Tik visgi iš Uodegas posto supratau, kad tai jau užmegzti agurkiukai.
Šiaip jau kalba ėjo ne apie mano balkoną.. o pas Uodegas darbuotis važiuot nežadu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2011 06 03, 11:42)
doh.gif  lotuliukas.gif  aš tik bandžiau "vaizdingai" galimą problemos sprendimo būdą aprašyti  blush2.gif

tai truputį tas vaizdiškumas ne į tą pusę nukrypo, jei vyriški žiedai reikalingi vaisui užsimegzti, tai jis tikrai nėra tuščias biggrin.gif
Čia kaip ir įprastame vyro moters apvaisinime. Nuo dirbtinų falų moteris juk nepastos bigsmile.gif
Atsakyti
Vienų pupelių pakelį susiradau, tai pagal vardelį atsekiau, kad krūminės, o kitų pakelio nerandu, jei ką ,tai ekspromtu atramas padarysiu, bet atrodo, kad ir tos krūminės bus smile.gif
mano šiemet špinatai labai prasti, per daug saulėta g.gif ,planavau prisišaldyt, bet nieko, kiatais metais gal gausesnis derlius bus.
Atsakyti
QUOTE(ausrairminde @ 2011 06 03, 11:49)
mano šiemet špinatai labai prasti, per daug saulėta g.gif ,planavau prisišaldyt, bet nieko, kiatais metais gal gausesnis derlius bus.

Klinkt klinkt.. sorry, kad nelabai į temą.. bet kaip šaldot špinatus? bigsmile.gif
Atsakyti

rugpjūtį pasisėjus, dar labai ir net labai padorų derlių turėsi wink.gif
Atsakyti
Ai, persigalvojau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimse: 03 birželio 2011 - 11:12
QUOTE(Aušrytė @ 2011 06 03, 10:51)
Klinkt klinkt.. sorry, kad nelabai į temą.. bet kaip šaldot špinatus? bigsmile.gif

nuskinu lapus, nuplaunu,ant popierinio ranksl nudžiovinu,į maišelius ir į šaldiklį.Vienus supjaustau, o kitus cielus sudedu.paskui sriubytė, kepinukas su sluoksniuota tešle , varške ir špinatais...mmmm aišku su šviežaiais nėr ką lygint, bet taip norisi ir žiemos metu žalumos biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 10:51)
rugpjūtį pasisėjus, dar labai ir net labai padorų derlių turėsi wink.gif

ačiū, taip ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, reiks ir man taip padaryt 4u.gif
Atsakyti
Kiek laiko kompostuojat garsvos saknis? Siemet jau kalna pririnkau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 03 birželio 2011 - 21:55
QUOTE(rsc @ 2011 06 03, 22:54)
Kiek laiko kompostuojat garsvos saknis? Siemet jau kalna pririnkau  unsure.gif

Tai kad jos turbut nelabai supuna.As tai jas isdziovinu ir sudeginu su kitom deginimui tinkamom atliekom.
Atsakyti
QUOTE(Doalma @ 2011 06 03, 09:38)
Sveikos daržininkės!Jau antra savaitė kaip skaitineju čia viską,tad nusprendžiau ir aš prisijungti.Darže nesu naujoke,daugmaž viską žinau,bet aišku kyla vis naujų klausimų.Šiemet mano daržas ypatingas biggrin.gif Apmulčiuotas šiaudais ir žole.Labai jau visiems daug juoko sukeliau taip darydama,vieni juokesi tiesiai i akis,o kiti is po kampo žvengė už pilvų susieme,o vyras tai sakė net neis i daržą.Žodiu,mano daržas PAJUOKŲ OBJIEKTAS .Bet man tai visai patinka,aš tiesiog neturiu ką veikti darže,raveti nereikia,na nebet vieną kitą žolytę išraut.
Atrodo kol kas viskas auga puikiai thumbup.gif Tik nežinau ką daryti su agurkais,mulčiuoti ar ne?

aš kai mulčiavau agurkus, buvo tas pats lotuliukas.gif prašiau MB prinešt šieno - sako tau reikia tai eik ir atsinešk, gerai sakau, man reiks aš ir suvalgysiu lotuliukas.gif susiraukęs tempė ir keikėsi - nu bet tegul man jį rudenį reiks išnešt!!!! lotuliukas.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 11:46)
tai truputį tas vaizdiškumas ne į tą pusę nukrypo, jei vyriški žiedai reikalingi vaisui užsimegzti, tai jis tikrai nėra tuščias  biggrin.gif
Čia kaip ir įprastame vyro moters apvaisinime. Nuo dirbtinų falų moteris juk nepastos  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Vienų pupelių pakelį susiradau, tai pagal vardelį atsekiau, kad krūminės, o kitų pakelio nerandu, jei ką ,tai ekspromtu atramas padarysiu, bet atrodo, kad ir tos krūminės bus smile.gif

ir man niekaip nepavyksta tų špinatų prisiaugint doh.gif
Atsakyti