Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 5

man burokėlius apipuolė amarai, nupurškiau nemeziliu,
sakykit, kada bus galima burokėlius valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 28, 16:35)
nasturtės prisiima sau kopūstinius baltukus taip atitraukdami dėmesį nuo kopūstų,  4u.gif

drinks_cheers.gif aš šito nežinodama-pasėjau ant komposto krūvos nasturtes, kad būtų gražu, tai tiek kirmėlių vienoje vietoje nebuvau mačiusi blink.gif

Gaudvile, o tu sėji nasturtes, kad išvengtum kopūstinių baltukų? Įdomu, kokiu atstumu reikėtų nuo kopūstų sėti? Pas mane nesimato jų, bet kitais metais gal vertėtų pabandyti.
Kai mano katinas buvo dar jaunikaitis, tai baltukus visus išgaudydavo kieme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2011 06 28, 18:25)
man burokėlius apipuolė amarai, nupurškiau nemeziliu,
sakykit, kada bus galima burokėlius valgyt g.gif

nuo amaru pursket nemeziliu,gal ka ne taip supratau ???kiek zinau yra vaistai NIMESIL priesuzdegiminiai ,tai cia jie?
kazko nepagaunu...sorry
Papildyta:
gal geraiu koks fairy,sako kad net amarai nuo jo krinta,gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2011 06 28, 20:48)

gal geraiu koks fairy,sako kad net amarai nuo jo krinta,gal kas bandet?

feiris ima amarus tobulai. ir zalius ir juodus. siemet neturejau sito brudo, tai ir puur indu ploviklis kazkoks tiko ( katilineje metesi). mazdaug valgomaji sauksta plovilkio ant puses litro vandens. supilu i panaudota tuscia purskekli langams valyti ir prasieinu per amaruotas vietas. Siemet pupas ir jaunas vysniu sakeles taip isgelbejau. galvojau, dar po poros dienu pakartosiu, bet kai atejau- amaru kolonijos jau buvo dinge(+ lietus visai nuplove).
Atsakyti
Amarams ir coca-cola gerai
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 28, 20:59)
feiris ima amarus tobulai. ir zalius ir juodus. siemet neturejau sito brudo, tai ir puur indu ploviklis kazkoks tiko ( katilineje metesi). mazdaug valgomaji sauksta plovilkio ant  puses litro vandens. supilu i panaudota  tuscia  purskekli langams  valyti ir prasieinu per amaruotas vietas. Siemet pupas ir jaunas vysniu sakeles taip isgelbejau.  galvojau, dar po poros dienu pakartosiu, bet kai atejau-  amaru kolonijos jau buvo dinge(+ lietus visai nuplove).

taaaip ,sita girdejus buvau,bet mano burokai runda ,ir manau kad tai ne amaras ,nes jo ten nera ,tai kazin ar fairy padetu,cia kazkokia liga

http://i030.radikal....cf5ddb952ee.jpg
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2011 06 28, 19:48)
nuo amaru pursket nemeziliu,gal ka ne taip supratau ???kiek zinau yra vaistai NIMESIL priesuzdegiminiai ,tai cia jie?
kazko nepagaunu...sorry

kalba eina apie insekticida NeemAzal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 06 28, 20:33)
Amarams ir coca-cola gerai

Maniskiai turbut atsparus ,nepadejo coca-cola schmoll.gif 2 kartus bandziau..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 06 28, 20:44)
Maniskiai turbut atsparus ,nepadejo coca-cola  schmoll.gif 2 kartus bandziau..

gal jiems kaip tik patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 06 28, 21:35)
kalba eina apie insekticida NeemAzal  mirksiukas.gif

aaa,aciu dabar zinosiu
Atsakyti
ot varna, ne taip parašiau doh.gif
mama vaistus tokius vartoja, doh.gif

parduotuvėj sakė, kad jie nelabai piktybiniai, tad gal po savaitės galima bus ir raut, kaip manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 06 28, 12:13)
Vakar nuvaziavau i darza, visi kaliaropiu ir kalafijoru lapai nukramtyti. Like tik kopustai tarp kuriu serenciai pasodinti. Kaimyne sako, kad pauksciai, bet nelabai noreciau tiketi g.gif Ir zirnius kazkas kramto. Sakau, gal peles g.gif

aš ant savo kopūstų radau žalių žiogų, ir kopūstai pakramtyti, paieškok ir pas save

QUOTE(Lady Dy @ 2011 06 28, 14:35)
Vakar užsiraugiau dilgėlių,įmečiau didelę saują pienių,tris geras saujas pelenų įbėriau,dar mąstau kiaušinio lukštų į tą patį įmest,kaži ar gavusios tokį kokteilį mano daržovės nešaus į kosmosą mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

neišaus lotuliukas.gif

QUOTE(amelituke @ 2011 06 28, 15:40)
Kiek žinau, tai serenčius reikia atokiau nuo kopūstų sodinti, nes jie savo kvapu privilioja kopūstų kenkėjus, taip juos apsaugodami.

tai jei jie vilioja ant savės kopūstų kenkėjus, tai toli sodint manau nereikia g.gif kaip tik arčiau reiktų sodint g.gif ar aš čia ką netaip supratau g.gif
Atsakyti